../images/Emo45.gifאני מאוד מסכימה../images/Emo70.gif
לא מבינה י שם אדם זה או אחר לשפוט את גודל הבעיות של אנשים אחרים ולהגדירן כ"שטותיות" או "קלות". לדעתי זה ש להמעיט בערכם של רגשותיו של הכותב וזה תמיד מיותר
זכותך להתנהג כמו שתרצי בחייך. אם את אוהבת אותו, השתדלי להשקיע בקשר אתו באופן הנוח לשניכם. עבדי על התקשורת וההתענינות, ועל הנתינה הרגשית. אם אינך רוצה לישון אצלו כל יום ששי, אל תכריחי את עצמך. קשר צריך להתבסס על מה שטוב לכולם ולא על הכרחה.
אני חושבת שאת צריכה לשבת ולשוחח עימו על הנושא. את חייבת להבהיר לו שיש עוד המון דברים שאת רוצה לעשות ביחד עימו ולא רק לשבת בבית. את צריכה לומר לו שאת נהנית מחברתו אבל מעדיפה כי תגוונו את הפעילות שלכם ותצאו ותבלו מדיי פעם ולא תהיו מקובעים רק על אופציה אחת.
למשל). אבל רק עכשיו גילית את זה שחבר שלך לא אוהב לצאת בימי שישי? או שהוא פשוט השתנה? אני חושב שאם שניכם תתפשרו אז אולי יהיה פתרון באמצע - כמו לצאת בימי שישי פעם בשבועיים או פעם בשלושה שבועות.
לא, בהתחלה כן הינו יוצאים ביום שישי ועכשיו זה ישתנה, זה לא שאני לא נהנת מזה אבל צריך לגוון לפעמים.... תודה רבה למי שעזר ונתן עצה, עזרתם לי מאד!!! ואתם צודקים בהרבה דברים שאמרתם, רבנו קצת ודיברנו על הדברים שאנחנו לא מסכימים עליהם ובעזרת ה' אני מקווה שזה יסתדר..... שיהיה לכם המשך יום מקסים
כמה שאני רוצה שהחבר שלי יהיה איתי בשבת איזה כיף זה, אני פשוט מקנאה בך באמת!! איך את לא מנצלת את זה? מה עובר עליך?! לא חסר זמן בשביל לצאת לבית קפה... אני מתחננת לחבר שלי שיבוא אלי וכאן הוא מבקש ממך?! זה פשוט נדיר...