בעיה קטנה

FootballFan1

New member
בעיה קטנה

שלום. יש לי בעיה קטנה. אני לא מצליח להחליט איזה קבטצה לאהוד ב-NFL.אני אוהב פוטבול כבר דיי הרבה זמן, מאז הסופר-בול האחרון, וזה אומר שלא יצא לי לראות משחקים של קבוצות. אז אמרתי שאני יחכה ל-PRESEASON, ואז אני יוכל לראות איזה קבוצה לאהוד, ואז בעונה הרגילה יהיה לי יותר כיף. אבל זה עדיין לא מסתדר לי - אני רואה קבוצות משחקות, אבל לפעמים הם מנצחות ולפעמים מפסידות. זאת אולי נשמעת בעיה קטנה וטפשית, אבל זה דיי מתסכל לראות משחקים בלי קבוצה לאהוד. אז חשבתי שתוכלו לעזור לי, ולהגיד לי אולי איך אתם הגעתם להחלטה, ואיך אני יצליח. תודה מראש.

yBm555

New member
זה מאוד תלוי...

אני אוהד את בולטימור בעיקר בגלל המשחק מחשב... היה כיף לשחק איתם עכשיו אתה צריך להחליט אם אתה אוהב יותר התקפה או הגנה. אני יותר אוהב משחק ריצה והגנה חזקה יותר מהתקפה חזקה

FootballFan1

New member
לא מבין, בבקשה, צריך עזרה מכולם

ניסיתי להיעזר במחשב (MADDEN) אבל עם כל קבוצה הייתי טוב, אז זה לא כל כך עזר לי. ממש הייתי רוצה לאהוד קבוצה, העניין הוא שאני לא מצליח לבחור.עם כל הקבוצות ב-MADDEN שיחקתי, ולא הגעתי להחלטה אז בבקשה תנו שיטות למצוא קבוצה לאהוד, כל דבר, רק שאני אדע איך להגיע לזה, כי הדברים האחרים לא עוזרים. תודה שוב. ד.א. נגד מי היו ה-PATRIOTS שנה שעברה בסופר בול?

Yo-man

New member
פילדלפיה איגלס

לגבי את מי לאהוד - אתה יכול ללכת לפי עיר, מדינה או איזור שאתה אוהב. או שתגיד איזה סגנון משחק אתה אוהב בדר"כ; יש מי שאוהב הגנות חזקות (בולטימור, פיטסבורג, טמפה ביי). יש מי שאוהב התקפות שוויוניות (ניו-אינגלנד, אינדיאנפוליס). יש מי שאוהב כוכבים (טרל אוונס מפילדלפיה, מייקל ויק מאטלנטה, רנדי מוס מאוקלנד וכו'). יש מי שאוהב מאמנים מסוימים (ביליצ'ק המטורף מניו-אינגלנד, ג'ון גרודן המכונה צ'אקי בזכות הדמיון שלו לבובה הרצחנית מטמפה ביי, ביל קאוור מפיטסבורג) אנחנו לא באמת יכולים להגיד לך את מי לאהוד, אבל אם תסביר מה אתה אוהב לראות, נוכל להגיד לך מי יכול "לספק את הסחורה".

shlomys

New member
שכחת להזכיר...

יש מי שאוהב לוזריות סידרתיות כגון קליבלנד ושיקגו. אני אוהד את שיקגו ברס- בגלל וולטר פייטון האגדי - המאמר הראשון שקראתי בחיי בנושא פוטבול אמריקאי היה ראיון איתו(1987).

roei90210

New member
בחירת קבוצה

אף אחד לא יכול לומר לך איזו קבוצה לאהוד.. זה פשוט בא. לכל אחד יש את הסיבות שלו.. אני למשל אוהד את דאלאס רק כי חבר שלי אהד קודם קבוצה שהפסידה לדאלאס בסופרבולים (באפאלו).. ומאז אני מכור לקבוצה.. לבחור קבוצה מהpre-season זו טעות. חכה לעונה הרגילה.

גם לי היו התלבטויות בהתחלה כנס..

גם אני נעזרתי במאדן אבל בסוף בחרתי איגלס.לא יודע הם פשוט התחברו לי הכי טוב. אתה לא צריך לבחור זה צריך להבחר לבד,אל תדאג זה כבר יגיע. והניו אינגלנד פגשו את הקרוליינה פנתרס בגמר הסופר בול בשנה שעברה.

אף אחד לא יכול להגיד לך את מי לאהוד

זה בא ממך.. אני יכול להגיד לך שנים לעודד את הסטילרס מפיטסבורג אבל אתה צריך למצוא קבוצה שלאט לאט עם העונה אתה שם לב שאתה רוצה בהצלחה. אל תבחר קבוצה מהPRESEASON... השחקנים שבאמת פותחים ומשחקים את רוב המשחק בעונה הרגילה משחקים בPRESEASON רק רבע אחד וכל ה3 (רבעים) האחרים משחקים המחליפים, כך שלתוצאות בPRESEASON אין יותר מדי חשיבות, אה בעצם אין להם בכלל חשיבות..
. אני לדוגמא אוהד את הסטילרס כי אני אוהד את הפיטסבורג פייראטס מהבייסבול (אבא שלי היה בפיטסבורג...) ובסך הכל אוהד את כל הספורט של פיטסבורג: בייסבול, פוטבול וגם הוקי (כשתתחיל העונה... הפינגווינס ילכו חזק העונה). בכדורסל אני L.A LAKERS אגב.. (אין קבוצה לפיטסבורג)..

FootballFan1

New member
אוקיי אז..

בקשר לאיזה סגנון אני אוהב.. בואו נגיד שאם יהיה 60 יארד TD של ריצה (אפילו קוווטרבק..) ו 60 יארד TD מסירה , אני יותר התלהב מהמהלך מסירה.. למרות שאני גם אוהב ריצות.. אבל אפשר להגיד שאני בנאדם של מסירות. ואני רוצה לאהוד קבוצה שלא תהיה גרועה ככה שלא יהיה לי למה לעודד והיות איתה, וגם לא קבוצה שמנצחת כל פעם או כמעט - איגלס/פטריוטס , אני רוצה לאהוד קבוצה שיש לה סיכוי טוב אם היא תתאמץ. אז התייעצתי, והציעו לי 2 הצעות - INDIANAPOLIS COLTS ו - CINNCINATI BENGALS . אמרו לי שהקולטס יותר טובים והם הגיעו לחצי גמר שנה שעברה, אז רציתי קבוצה אחרת כי כמו שאמרתי, אני לא רוצה להיות בטוח בניצחונות של הקבוצה שאני אאהוד.. אז הציעו לי את ה-BENGALS שאמרו לי שיש להם אחלה קווטרבק -קרסון פאלמר, רסיבר מעולה - צ'אד ג'ונסון (ועוד כמה..) , וגם RB טוב - רודי ג'ונסון. אבל מצד שני גם הקולטס טובים (יש להם את הק"ב מאננינג ) והם לא עלו לגמר שנה שעברה (ואני מעדיף קבוצה שיש לה סיכוי, לא אחת שבטוח תנצח,אבל היא לא ניצחה/: ) וכאן אני צריך את העזרה שלכם להחליט ע"פ מה שאמרתי. תודה רבה מראש. BENGALS__________________CLOTS

Reshefgarcia

New member
אני...

באופן אישי מעדיף את הקולטס... והנה הסיבות... פייטון מאנינג - מסוגל למסור לטאצ'דאון מכל נקודה במגרש,ושנה שעברה שבר את שיא המסירות טאצ'דאון לעונה אחת,שהיה שייך לדן מרינו. מרווין האריסון - אחד מ 3 הרסיברים הכי טובים בליגה,לפחות מבחינת המספרים הוא השותך המועדף למסירות טאצ'דאון של מאנינג והם או-טו-טו שוברים את השיא למסירות TD בין קווטרבק אחד לרסיבר אחד ששייך לסטיב יאנג וג'רי רייס. אדגרין ג'יימס - עכשיו שברור לכולם שמרשל פולק כנראה כבר לא יחזור לשיאו משנות 99-2002 אדגרין ג'יימס הוא המועמד שלי לרשת אותו בתור הראנינג בק הכי מגוון (ואולי גם הכי טוב) בליגה. הוא רץ מעל 1000 יארד לעונה כבר כמה עונות רצף (סורי,לא בדקתי סטטיסטיקות מדוייקות) והוא גם תופס המון כדורים.ואני מתכוון המון... הוא קטן וחמקמק אך לעיתים קרובות יצפה כשהוא רץ בדיוק באמצע,איפה שכל הח'ברה המגודלים. רג'י ווין + ברנדון סטוקלי = משלימים את שלישיית הרסיברים הכי מסוכנים בליגה... יחד עם האריסון... כאילו לא מספיקות הצרות להגנות העונה עם מאנינג+האריסון+ג'יימס עכשיו הם גם צריכים לדאוג לעוד צמד רסיברים מעולה. בעונה שעברה כל שלושת הרסיברים שמצויינים כאן,עברו את מחסום 1000 היאד,פעם ראשונה בהיסטוריה של הליגה ששלושה רסיברים מאותה קבוצה עושים זאת. מעניין מה יקרה השנה...איך עוצרים 3 רסיברים ברמת פרובול+ראנינג בק ברמת פרובול+ MVP של הליגה... בא ונאמר שלהיות מאמן הגנה שיש לו את הקולטס על הראש,זה לא כיף... שלא נדבר על זה שגם ההגנה שלהם נראית מאוד משופרת השנה... ולכן,אם היית חייב לבחור קבוצה,הייתי מהמר על הקולטס. אבל כמו שכווולם יגידו לך...ההחלטה שלך

מה עם הסטילרס?

קבוצה שיש לה את כל הברגים ללכת העונה עד הכתר, אבל משום מה לא מעריכים אותה מספיק בתקשורת ומספידים אותה כל עונה עוד לפני שהחלה. זה בסדר, אנחנו אוהבים את זה, ככה יותר כיף לראות את העיתונאים וכולם אוכלים ת'כובע כל פעם מחדש כשאנחנו עושים בצפר לליגה :]

Reshefgarcia

New member
הוא שאל לדעה...

ואני נתתי את שלי... כמו-כן,שים לב שהוא ביקש החלטה בין הבאנגלס לקולטס...

FootballFan1

New member
אני חושב שהגעתי להחלטה..אבל

אני חושב שאני יהיה עם הקולטס, למרות שלא קיוויתי לקבוצה שכמעט כל עונה תגיע לחצי גמר.... אבל אני דיי בטוח שאני יהיה לצידם. (**אבל**) אם אם בכל זאת יש לכם הצעות אחרות או עצות (בקשר לבנגלס) , אני ישמח לקבל. תודה.

FootballFan1

New member
זה שהציע את הסטילרס אפשר גם..

להציע קבוצות אחרות. אבל אם יש עצות גם בקשר לבנגלס אני ישמח לשמוע. תודה שוב..

Amir BA

New member
אתה מצחיק אתה

הקולטס אחלה קבוצה. בין הקבוצות היותר אהודות ב-NFL, בעיקר בזכות פייטון מנינג. למה אתה לא רוצה לאהוד קבוצה שמגיעה לחצי גמר או לפלייאוף כל עונה? מה אתה מעדיף לסבול כל עונה עם קבוצה שלא מצליחה? חוץ מזה שדווקא יכול להיות לך מעניין לאהוד את הקולטס בגלל שתמיד הם נתקעים ב-PATRIOTS ולא מצליחים לנצח אותם, אז אולי זאת תהיה השנה שהם הולכים ALL THE WAY ויצא לך טוב.

FootballFan1

New member
יכול להיות שאתה צודק אבל :)

רציתי קבוצה טובה אבל שתהיה לה מלחמה יותר ממשחק אחד.. בב*****קק*****יי*****צצ*****וו*****רר אני אלך על הקולטס אבל - אם יש לכם הצעות אחרות , אני אשמח לקבל.. תודה על העזרה.

Yo-man

New member
היי, תמיד אפשר לאהוד את הדולפינס

תהיה לך הרבה "נחת" מאי-הנמחונות שלהם... ועכשיו ברצינות. סינסנטי הם קבוצה שעדין לא הוכיחה את עצמה, וגם אם הם נראים טוב יותר משנים קודמות - זו לא קבוצה לרוץ איתה. הקולטס, מצד שני, מלהיבים like a motherfucker. כל משחק שלהם זה התרגשות, גם אם הם מפסידים וגם אם הם מנצחים את הקבוצה שאתה אוהד. והיפה, מבחינתך, שכמו שזה נראה בינתיים - מאנינג בונה הילה של לוזר סביבו ויהיו לך הזדמנויות לתפוס את הראש ולזעוק לשמים "איך זה קורה כל שנה, איך ?"

FootballFan1

New member
דווקא הבנתי במאנינג שומר על עצמו..

הבנתי שמאנינג נחשב ל-QB הכי טוב בליגה.. ואל תבין לא נכון, זה לא שאני רוצה שהקבוצה שלי תפסיד, אני פשוט לא רוצה לדעת שהיא בטוח תנצח כל(אבל כל!) משחק.. אבל החלטתי כבר ללכת עם הקולטס. תודה רבה על העזרה. ד"א ***בוואלה פירסמו את לוח השידורים של ספטמבר. אנחנו מפספסים הרבה משחקים? ואם כן, איפה אפשר לראות אותם?

dbroncos

New member
אם עוד לא מאוחר - סינסינטי

קודם כל, אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר בקטע של לאהוד קבוצה טובה אבל לא תותחית על, אלא אחת שאם היא תמצא את הפוטנציאל היא תהיה ברמה הכי גבוהה. ובסינסי תוכל למצוא קבוצה כיפית, הרבה יותר מהקולטס הבכייניים. אתה רוצה מסירות - יש לך קוורטרבק צעיר שעומד לפרוץ בקארסון פאלמר, 2 רסיברים בדמות צ'אד ג'ונסון (אחד הטראש-טוקרים הכי מצחיקים בליגה) והושמנזנה - הפרסי המהיר בעולם. יש להם גם הגנה לא רעה, שצפויה השנה להיות בין היותר טובות. עד כמה צ'אד ג'ונסון הוא טראש-טוקר ? בשנה שעברה הוא שלח לשחקני ההגנה של הקבוצה היריבה תרופה נגד בחילות וכאבי בטן לפני המשחק בינהם, והוא אמר שהם יצטרכו לקחת את התרופה כי הוא יעשה להם סחרחורת במשחק. זה שחקן שרואים עליו שהוא נהנה מאיפה שהוא נמצא וממה שהוא עושה. את הקולטס אני לא אוהב כי : 1. מאנינג הוא כמו מכונה. אתה פחות רואה אותו קופץ ומשתולל, הוא נורא מחושב. הוא כמובן הקוורטרבק הטהור הכי טוב בליגה היום, אבל הוא בטח לא הכי אהוב עלי. 2. המאמן שלהם טוני דאנג'י הוא בכיין. יגידו לך שאני משוחד בנושא (וזה נכון כמובן), אבל עובדתית - כבר שנתיים שהקולטס מנצלים את הקשרים שלהם בהנהלת הליגה לדחוף חוקים שיתאימו להם. קח בחשבון, שהבנגלס בשנתיים האחרונות לא הגיעו לפלייאוף (אם כי היו ממש הסף), והשנה אני מהמר שהם כבר יצליחו במשימה, אם כי לא נראה שהם יקחו את הסופרבול. מצד שני, אני בטוח שהקולטס גם לא יצליחו במשימה.

FootballFan1

New member
סינסינטי ------------------- קולטס

אני רואה שיש פה כמה צדדים עם דעות שונות בקשר לשתי הקבוצות האלה. בקטע של ה'לאהוד קבוצה טובה אבל לא תותחית' - התכוונתי לזה אבל האמת שרציתי גם קבוצה שיכול להיות תנצח בסופר בול... /: אז כמובן שהבחירה הטובה פה תהיה את הקולטס , אבל לפי מה ש- DBRONCOS אמר, הם נשמעים קבוצה שכיף לאהוד. אני מניח שאתם מבינים את ההתלבטות שלי ואם תוכלו לתת דעות לגבי התגובה של DBRONCOS, וגם להגיד מה אתם חושבים הסיכוי של ה-BENGALS השנה. *ואם אפשר תשובה בקשר לשאלה שלי על המשחקים המשודרים בהודעה האחרונה שלי. תודה.

למעלה