בעיה קטנה...

ThePiper

New member
בעיה קטנה...

אוקיי. קודם כל אני אציג את עצמי, כי הפורום שלכם נורא נורא נחמד ובזכותו הבנתי הרבה על נושא המאגיה (למרות שאני עדיין לא יודעת כלום=). קוראים לי שירה, אני בת 15 ונראה לי שזה כל מה שיש להגיד. מקווה להשתלב. לאחרונה, התחלתי לעסוק מחדש במדיטציות ובדמיון מודרך, אבל לטרה אחרת מסתם להרגע. החלטתי לתת יד ל"אני הפנימי" שלי ולתרגל את הדברים האלו. אני לא יודעת עד כמה זה קשור לפורום, אבל מעיון במדור המאמרים קראתי כמה מאמרים על הנושאים האלו והחלטתי לשאול אתכם. בהתחלה, ניסיתי להשתמש בטלקינזיס, ללא הצלחה מרובה כמובן, לא שזנ מפריע לי, כי תמיד אפשר לנסות שוב. אין לי בעיה עם מדיטציה, תוך כמה דקות אני מצליחה להכנס לריכוז עמוק, גם ויזואליזציה מצליחה לי טוב מאוד. הבעיה היא בנושא אחר, מאז שאני מתרגלת את הדברים האלו (חודש רצוף, תרגלתי גם לפני אבל לא ברצף), אני מאבדת כל קשר עם העולם. זה קורה במעשים הכי יומיומיים, בבית הספר, באוטובוס או סתם בישיבה בבית. המחשבות שלי מתחילות לרחף, ואני מתרכזת חזק מאוד באחד החפצים שמסביבי ולא מצליחה להסיר ממנו את העיניים שלי או להפסיק לחשוב עליו (וזה לא נחמד לחשוב שעה על כרית=\). בנוסף, כשרון (לא יודעת אם זה כשרון...) התלפטיה, שתמיד היה בי קצת, התחזק משמעותית (ואני מתכוונת למשמעותית שאני אומרת את זה...) אני יודעת שזה לא רע, אבל אני לא מצליחה לנתב את עצמי בכיוון שאני מעוניינת. אני מרגישה כאילו אבדה לי השליטה בעצמי. רציתי לדעת אם זה טבעי, אם זה בסדר ואני לא צריכה לחשוש כי זה נורא מפריע לי בזמן האחרון. מקווה שתוכלו לעזור ושלא גזלתי מזמנכם לחינם.
 

P o M i K i

New member
שלום שירה:)

בקשר לזה שאת מאבדת קשר מהעולם. גם לי זה קרה בהתחלה, זה כל מה שחשבתי אליו במשך היום. אבל צריך למצוא את האיזון בין העולם הרוחני לבין העולם החומרי. למדתי את זה הכי טוב בקורס רייק שלי. המדריכה שלי אמרה שבנאדם לא יכול לחיות רק במקום אחד (העולם הרוחני או העולם החומרי) ובנאדם צריך למצוא בתוך עצמו את האיזון בין הדברים. ובקשר לתלפטיה, איך זה בדיוק מתפתח לכיון שלילי? אם את יכולה להסביר יותר זה היה נחמד. אבל בעירקון זה יכולת ששווה לפתח. נ.ב אני קורא פאסיבי בפורום אגדות רוק, אני מאוד נהנה מהפורום שלכם שם:)
 

ThePiper

New member
לא התכוונתי לשלילי...

יותר התכוונתי ל"לא קשור כרגע" =) זה לא מה שהתכוונתי לפתח ודווקא זה מתפתח, ללא שליטה. ובקשר לעולם הרוחני. אני לא חושבת על איך עברה לי המדיטציה בבוקר, אני גולשת אליו ללא ידיעתי ולפעמים אפילו נגד רצוני (זה מציק בעיקר שמפספסים חומר בשיעור...). אין על פורום אגדות רוק! (לא להעלב כאן בבקשה=) לפעמים אנחנו גולשים אפילו לויכוחים על אליסטר קרואלי ושטניזם =>
 

BlaT©

New member
*בדיוק* מה שקרה לי.../images/Emo41.gif

גם עניין הניתוק מהחיים הרגילים וה"קודמים", וגם עניין הטלפתיה.
 

Jerald_Admonds

New member
שלום שירה!

ברוכה הבאה.. אין לי משהו ספציפי שרציתי לומר בנוגע להודעה שלך.. מה שכן רק רציתי לשאול אם מקור השם שלך בקלף הפייפר בחפיסת קלפי האוראקל של בריאן פראוד?
 

ThePiper

New member
יותר פשוט מזה...

the piper at the gates of dawn, האלבום הראשון של פינק פלויד =) יש עוד כמה פירושים לשם שלי אבל זה לא חשוב. ותודה על העזרה, נרגעתי!
 

shabaz

New member
הא, ואני חשבתי

שזה מהשיר של לד זפלין Stairway to heaven;)
 

P o M i K i

New member
טוב, אם כולם אומרים מה הם חשבו

שהכינוי אז אני חשבתי שזה יאן אנדרסון,החלילן של ג'טרו טול:)
 

THE gray

New member
אמממ...

יכול להיות שהגלישה של מהמציאות היא לא דווקא משהו רחוני.. אולי יותר בכיוון של הפרעת קשב.. מין תושה שפתאום דיברו אלייך ולא שמת לב..
 
למעלה