בעיה קטנה

Petrucci-jr

New member
בעיה קטנה

אני לא משתמש באפקטים מיוחדים... אני רק צריך וואה וואה דילי ו דיסטרושין לסולו אבל אני צריך שהם יהיהו מעולים משהו בסגנון הסאונד של ואי ופטרוסי כזה... שלא יהיה צליל של טלפון כמו המטאל זון... יש לי 2000 שקל לבזבז ואני רוצה משהו ממש חייתי עזרה הצעות יתקבלו בברכה

Papito

New member
במילה אחת

Gt-6 מולטי אפקט הכי בן זונה שאני מכיר בחופש אני הולך לקנות אחד כזה אבל הוא עולה 3200 אבל יעשו לך הנחה אני מאמין

איתמר1

New member
אני ממליץ לך...

לא לקנות שום מולטי. ואם יש לך מספר גרושים להוציא (מעל 2000) ואתה רוצה באמת סאונד מעולה ומיוחד, תקנה את ה´סטומפ בוקס´ של Line6 : DM4 , DL4 ואתה מסודר. ומבחינת וואה-וואה, הקריי-בייבי, אין ספק. ואם אין לך כסף לקנות מוצרים של ליין6, תקנה מטאל-זון, או גאקהאמר, וגם אוברדרייב - tube king של איבנז.

Petrucci-jr

New member
מה שבטוח זה ש...

אני קונה וואה וואה של DUNLOP ודיסטורשין של BOSS - אני לא מתקרב למטאל זון הוא מזכיר לי אינטרקום וגם דילי של BOSS... ומחבר אותם למרשל מנורות שלי...

hammer b

New member
ב 868 97ט

דיליי dd5 של בוס וואה crybaby של דאנלופ דיסטורשן.. אני משתמש בזה של המגבר..

אתה מנסה להיות מקורי

או להיות עוד חיקוי עלוב שלא מחדש שום דבר? אם אתה רוצה סאונד של פטרוצ´י או וואי אז תקח דיסק שלהם ותחבר למגבר.

Petrucci-jr

New member
אני רק מבקש...

אוקי וואה ברור לי דלי ברור מישהו ממליץ על דיסטורשן מצוין?

אני לא יודע מה האחרים חושבים...

אבל לפי דעתי הוא הדיסטורשן הכי טוב ששמעתי בחיים שלי. הטיובקינג של איבנז. אני כבר מרגיש את ההתנגדויות של כולם פה...............

אני לא יודע מה האחרים חושבים עליו..

ועד כמה שאני יודע הוא גם מתאים לסגנון כבד. הTUBEKING של איבנז. הסאונד דיסטורשן הכי טוב ששמעתי בחיים שלי.

Petrucci-jr

New member
חחח

אני צריך דלי..
יש לכם מה להציע ? DELAY ? distortion טוב לסולואים

למעלה