בעיה!!!!!!!!!!! פליז תעזרו
אני לא מצליחה להעלות את הבלוג טיוי. החלון של הבלוג טיוי נפתח לי, תוכן החלון עולה לשנייה ואז הוא נעלם ונשאר רק חלון לבן ריק. אותו דבר אגב קורה לי בימים האחרונים עם דף הבית של תפוז- העמוד הראשי. מתחיל לעלות לשנייה ואז נעלם ונשאר מסך לבן ריק, אבל לא תמיד. עם חלון הבלוג טיוי זה תמיד. יש קשר בין שני הדברים? פליז אל תגידו לי שיש לי בעיה באקספלורר!!!
חשבתי לבד שאולי זה בעיה באקספלורר אז השתמשתי ב-Mozilla. פתחתי שם את דף הבית של תפוז- עולה, בקושי. פתחתי שם את חלון הבלוג טיוי- עולה, אבל רק חלון השידור פועל. הצ'אט עצמו למטה לא פועל, ויש רק מסך אדום שבתוכו כתוב "בהפעלה הראשונה הטעינה תיקח דקות ספורות" או משהו כזה, אבל זה לא דקות ספורות אלא לא פועל בכלל. מה אני עושה?
(((( פליז עזרה דחוף.
אני לא מצליחה להעלות את הבלוג טיוי. החלון של הבלוג טיוי נפתח לי, תוכן החלון עולה לשנייה ואז הוא נעלם ונשאר רק חלון לבן ריק. אותו דבר אגב קורה לי בימים האחרונים עם דף הבית של תפוז- העמוד הראשי. מתחיל לעלות לשנייה ואז נעלם ונשאר מסך לבן ריק, אבל לא תמיד. עם חלון הבלוג טיוי זה תמיד. יש קשר בין שני הדברים? פליז אל תגידו לי שיש לי בעיה באקספלורר!!!