בעיה עם רישום חדרים כל פעם שאני מנסה לרשום את החדר שלי הוא אומר שיש בעיה ברישום? מה עושים?
O orrki New member 13/3/05 #1 בעיה עם רישום חדרים כל פעם שאני מנסה לרשום את החדר שלי הוא אומר שיש בעיה ברישום? מה עושים?
O orrki New member 13/3/05 #3 הם שידרגו את המערכת כנסי לבלוג שלך תעשי חיפוש משתמש ל"תפוז חדרים" יפתח לך חלון של פוז חדרים תקישי עזרה תראי את כל הפקודות זה הולך להיות בדיוק כמו MIRC
הם שידרגו את המערכת כנסי לבלוג שלך תעשי חיפוש משתמש ל"תפוז חדרים" יפתח לך חלון של פוז חדרים תקישי עזרה תראי את כל הפקודות זה הולך להיות בדיוק כמו MIRC
D danielee New member 14/3/05 #4 באנדי כנס(; אממ אתה מדבר על הבלוגים?! בבלוגים אתה לא רושם את החדר בתפוז הוא נרשם לך לבד.. בחדרים של הצאט הרגיל אין בעיה ברישום.. בבלוגים החדר שלך כבר רשום יום טוב
באנדי כנס(; אממ אתה מדבר על הבלוגים?! בבלוגים אתה לא רושם את החדר בתפוז הוא נרשם לך לבד.. בחדרים של הצאט הרגיל אין בעיה ברישום.. בבלוגים החדר שלך כבר רשום יום טוב
O orrki New member 14/3/05 #5 אני מדבר על הבלוגים תעשה מה שאמרתי לסיוון לעשות תראה מה זה עושה זה עובד כמו chanserv ו nickserv
D danielee New member 14/3/05 #6 באנדי בבלוגים החדר שלך נרשם כשאתה פותח תוכנית.. והבוט של תפוז לא קיים בבלוגים רק בחדרי הצאט הרגיל
D danielee New member 14/3/05 #9 ואממ אתה לא יכול לרשום חדרים בבלוגים! ככה זה הבוט של תפוז "כמו המירק" בוא נגיד את זה ככה.. וככה זה היה תמיד.. לא מבין מה אתה רוצה
ואממ אתה לא יכול לרשום חדרים בבלוגים! ככה זה הבוט של תפוז "כמו המירק" בוא נגיד את זה ככה.. וככה זה היה תמיד.. לא מבין מה אתה רוצה