בעיה עם נקס =[

Heavensgate

New member
בעיה עם נקס =[

היי, שלחתי נקס בדואר לפני שבועיים, שלחתי 20$ בדולרים ולא בשקלים ועדיין לא הגיע =[ מישהו יודע למה זה מתעכב? אולי בגלל ששלחתי דולרים? למרות שזה לא נראה לי כי אם כבר זה צריך להיות יותר מהר.. תוך כמה זמן הגיע לכם? אה עוד משהו.. זה יכול להופיע ככה סתם כל יום או רק אחרי סרבר צ'ק? מישהו שלח דולרים במקום שקלים והגיע לו? אני מפחדת שלא יגיע כי שלחתי דולרים במקום שקלים.. תודה!

Heavensgate

New member
לחברים שלי ששלחו

שקלים ולא דולרים הגיע אחרי 10 ימים ואצלי עבר שבועיים.. אולי בגלל ששלחתי דולרים?? =[ זה פשוט לא נראה לי הגיוני כי אם כבר זה אמור לקצר את התהליך לא?

ToryMaster

New member
קח בחשבון שהיה חג באמצע

קודם חנוכה שפספס כמה ימי עבודה בישראל, עכשיו חג המולד ממש על הקצה, מה שיכול גם לגרום לקצת עיכובים. בעיקרון מדובר בעשרה ימי עבודה, זה אומר שלא מחשבים סופי שבוע וחופשות [לא לפי חופשות של בתי ספר]. מתי בדיוק שלחת? דרך משרד הדואר?

Heavensgate

New member
וואלה החגים =]

שכחתי מזה לגמרי.. הקטע שאנשים בפורומים אחרים הדאיגו אותי אמרו לי שעשיתי טעות שלא שלחתי בשקלים ישראלים.. שלחתי בדואר רגיל דרך הדואר.. מישהו פה קנה נקס דרך הדואר עם דולרים במקום שקלים?

miss_t

New member
לא יודעת להגיד בדיוק

לי הגיע אחרי שבועיים וחצי בערך מוזר ששלחת דולרים אולי זה בעייתי אם שלחת את זה עם דף שכתוב בו כמה כסף צריך לשלוח בשקלים....... אלא אם כן שינית שם את האופציה לדולרים...... דרך אגב, האם שלחת בדואר רשום? ממליצה לחכות עד יום שלישי ולראות מה קורה.

למעלה