בעיה עם חמותי

פרצלה

New member
אאה?

למה לא לכתוב שהיא מבינה למה? למה את חושבת שהיא לא מבינה? היא מבינה וכולנו הבנו,החמה ניפגעה כי היא שכחה להגיד לה מזל טוב. מה לא ברור או לא מובן? באמת לא הבנת למה היא ניפגעה? זה אולי קטנוני מאוד,אבל זו הסיבה,והיא יודעת את הסיבה ובגלל שהיא יודעת ומבינה אז היא מבקשת סליחה. בונה לא בשביל כל דבר צריך לעשות בית ספר. איזה סיפור.........

shopri

New member
תרידי הילוך בבקשה

החברה פה לא מבינה מה יש להעלב מזה שלא אומרים מזל טוב. לא שהיא לא מבינה על מה היא נעלבה אלא מה יש להעלב מזה. הבנת??

shopri

New member
אם היא עדיין כועסת אז התנצלות תהיה אפקטיבית,

אבל עם היא שמה את זה מאוחריה אז זה מיותר לעלות את זה שוב.

פרצלה

New member
את רצינית?

נראה לך לפי הסיפור שהיא שמה את זה מאחריה? כאילו,אני שואלת ברצינות. היא לא מדברת איתה!!!!!!!!@!@ איזה מאחוריה......אפילו לא בצד

shopri

New member
עניתי כך לגבי

השאלה שלה עם התנצלות אחרי 3 חודשים זה עדיין אפקטיבי. אני מריגשה הרבה אויונות בכתיבה שלך! אני חדשה כאן ואני מקבלת את ההרגשה שאני לא רצוי, אני חושבת שכדאי שאעזוב. תודה בכל אופן.

את לא יכולה להכריח אותה לעשות כלום

אם היא לא רוצה, לא צריך...תהיי קורקטית ותחכי שיבוא לה השכל. מי שמעצבן זה בעלך. מה זה הקטע הזה? למה לא לעזור? אני לא מבינה למה אנשים מתנהגים כאילו האשה שלהם זה משהו שצריך לעשות לו רע? למה לא לקרב ביניכן במיוחד אם הוא רואה שזה מציק לך? אני לא מבינה את ההתנהגות הזאת. אני דבר ראשון הייתי מטפלת בבעלך שנראה לי שמשהו כואב לו אחרת אני לא מבינה למה הוא מתנהג ככה.

פרצלה

New member
צודקת

לעיתים קשה להבין למה דווקא האדם שיכול להיות הגשר והמחבר בין שני אנשים בוחר להתנתק ולא לעזור,וזה המקרה

וזו גם שיא הטפשות

כי לו יהיה רק שקט אם הן ישלימו. מעצבן אותי לראות גברים עקשניים וטמבלים שלא תומכים בנשים שלהם. אני שונאת כאלה.

למעלה