בעיה עם חלומות

בעיה עם חלומות

היי יש לי בעיה קטנה שרודפים אותי חלומות זוועתיים הבעיה הנוספת זה שאני אף פעם לא מצליח לזכור אותם אבל מתעורר כל בוקר עם כאב ראש לא נורמאלי ועייפות כבדה אני מבין קצת ברוחות ובקריאה אבל חלומות זה לא הצד החזק שלי מישהו בבקשה יכול לעזור איך אני נפטר מהחלומות האלה כי הם רודפים אותי כבר במשך 7 שנים

magica

New member
תראה

1 כייון שאין לך שמץ מה אתה חולם יש אפשרות כזאת אי אפשר לשכנע את עצמך לסוף שונה של חלום 2 נסה אם לא לכתב אז לקחת טיפ ולהקליט את החלום ישר על השניה שאתה מתעורר בבקור. 3 אולי זה חוזר כי כל פעם כשאתה לא מצליח לזכור אתה מת לדעת למה ולא מניח לזה וחושב על זה ואז התת מודע מחזיר את זה ומעגל חוזר במקרה כזה פשוט תתאמן בלהניח לזה 4 האם אתה בטוח שזה דוקא חלום ולא זיכרון? זהו הגעתי להכי הרבה אפשריות בראש פתוח שיכולתי עוד רעיונות מישהו שלכם magica

לא פיה

New member
שבע שנים זה עניין רציני

אני ממליצה לך, בשיא הרצינות, לפנות לפסיכיאטר. חלומות שחוזרים ומזעזעים אותנו, ועוד גורמים לנו לתופעות פיזיולוגיות (העייפות וכאבי הראש) הם לעיתים קרובות תוצאה של משהו מודחק בזכרון או חוסר איזון כלשהו בגוף. אם העניין נמשך כבר שנים כנראה מדובר בבעייה שדורשת התערבות חיצונית. אל תזלזל בעניין, יכול להיות שהכל מושרש במשהו פיזי לחלוטין שאין לך שליטה עליו.

אולי באמת כדי שתלך למכון שינה....

אני יודעת שברמבם יש מחלקה לשינה או משהו כזה.. חוץ מזה... אולי זה נשמע קצת מופרך אבל שמעת על לוכד חלומות..? אני לא יודעת עד כמה זה באמת עוזר אבל שמעתי על זה כל מיני דברים... שהסייוטים נלכדים כיביכול בין הקורים של הלוכד... (יש עכשיו את הסרט "לוכד החלומות" אולי זה יעזור לך אתמול הייתי בקולנוע ואמרו שהוא צריך להגיע בקרוב...

*יש לא פויש :)

ב
ענקית, שהי ה
:) דיקלה

למעלה