אוקיי זה מה שקרה
(אני כותב בבוקר כדי לא לשכוח שום דבר... בערב אני יחזור לקרוא תגובות) התעוררתי בחמש, לא זזתי מהמיטה, אפילו לא התיישבתי. רק שלחתי את היד לכבות את השעון. ואז חיכיתי... וחיכיתי... וחיכיתי ולא קרה כלום! אז החלפתי תנוחה וחיכיתי... וחיכיתי... וחיכיתי... ונחשו מה? לא קרה כלום! אמרתי לעצמי, טוב פעם אחרונה, שוב החלפתי תנוחה ושוב לא קרה כלום... הסתכלתי על השעון וראיתי שהשעה כבר שבע... אז נמאס לי לעומת זאת, כמעט היה לי חצלול בעזרת בדיקת מציאות. חלמתי חלום ממש ארוך, די שלטתי בו וגם השתתפתי בו (לא כמו רוב החלומות שלי) כשהוא נגמר, פתאום התחלפה סיטואציה. אני כבר לא יודע אם ישנתי או הייתי בשלבי התעוררות, אבל אני יודע ששמעתי מסור חשמלי מבחוץ, הורידו שם עץ או משהו (במציאות... הם עדיין שם) בקיצור, מצאתי את עצמי קורא ספר (בחלום) בכלל לא הייתי מודע לעצמי, לא אם אני יושב, או איפה... סתם קראתי ספר ובשלב כלשהו אמרתי "מה זה השטויות האלה???" חזרתי להתחלה ופתאום אני רואה טקסט אחר לגמרי, אז אמרתי לעצמי אני חולם... באותו רגע הכל נעלם ולא ראיתי כלום, רק שחור. באותו רגע פשוט פקחתי עיניים וקמתי... אבל אני בטוח שזה היה חלום ולא איזה משהו שדמיינתי בזמן שהייתי ער... אז אין לי מושג מה קרה... מחר אני ינסה את שיטת הווילד שהציעו כאן אם גם זה לא ילך אז כנראה שלא יהיה לי ברירה ואני יצטרך להשקיע יותר בבדיקות מציאות