בעיה עם ווילד

MoonShield

New member
בעיה עם ווילד

יש לי בעיה... כל פעם שאני מנסה ווילד, אני פשוט נשאר ער... ואחרי יותר משעה... אתם יודעים זה מתחיל קצת להמאס ניסיתי אתמול לקום אחרי 4 שעות, וקרה בדיוק אותו דבר.. קרה למישהו? יש הצעות?

Real Dream

New member
כמה זמנ אתה מחכה לפני שאתה חוזר

לישונ? תנסה לחזור לישונ ישר, בלי לחכות.

Real Dream

New member
היה חושך בחוץ? היו רעשים מסביב?

דרך אגב, גם לישון פחות מדי זה לא טוב. תנסה לישון חמש שעות או שש.

MoonShield

New member
אמממ

סידרתי שיהיה לי חושך בחדר... ותודה על העצה... אני ינסה היום

LucidGuess

New member
יש כמה אפשרויות....

דבר ראשון עדיף שתנסה את זה תמיד ב 5:00 בבוקר ואפילו ב 4:30 בבוקר! כי זה זמן שהגוף עוד רוצה לישון, אין אור בחוץ, ואין רעשים, זו השעה האידיאלית ( הכי טובה ) לנסות ווילד. נסה אחרי 5 או 6 שעות שינה. יכול להיות שהיה לך קשה להרדם כי ישנת לפני זה בצהריים, או בגלל שזה חופש ישנת עד מאוחר בצהריים ובגלל זה בלילה לא היית מספיק עייף, במקרה כזה אולי אפילו כדאי לך לנסות רק אחרי 4 שעות שינה. תנסה שוב ווילד מיד מתי שהשעון מעיר אותך בלי לקום בכלל מהמיטה, אתה צריך לישמור על איזון מסויים, מצד אחד לא להתרכז "חזק" מדיי כי זה יקשה עליך להרדם, אבל מצד שני כל הזמן תישמור על תשומת לב על מה שהחלטת ( מוסיקה לדוגמה, או הנשימות שלך ) כדי לא לאבד את המודעות העצמית. אומרים שלפעמים אם לא מצליחים להרדם אז כדאי לקום מהמיטה לשעה או לכמה שעות עד שתרגיש שוב שאתה עייף ורוצה לישון, ואז חזור למיטה לנסות ווילד ( תדאג שהחדר יהיה חשוך ). במקביל אתה יכול להתאמן גם על בדיקות מציאות, זה לא מפריע לווילד. Lucid

fcfighter

New member
עצה

תתעורר אחרי 5 שעות שינה (עדיף ב- 03:00 או 04:00), קום מהמיטה, שטוף פנים ותישאר ער עד שלא תרגיש עייפות (בערך שעה) - בזמן הזה כדאי לך לקרוא חומר שקשור לחלומות צלולים אם אתה מנסה מיילד. בקשר לויילד, חזור לישון אחרי שעה כשאתה אוחז איזה חפץ ממתכת (מזלג לדוגמא) מחוץ למיטה, כשתירדם החפץ יישמט מידך ותשמע רעש כשהוא יפול על הרצפה, המודעות תחזור אליך אבל אתה תישאר באותו מצב (היפנוגוגי), מכאן הדרך קצרה, תישאר מודע עד שתיכנס לחלום צלול. בהצלחה.

MoonShield

New member
אוקיי זה מה שקרה

(אני כותב בבוקר כדי לא לשכוח שום דבר... בערב אני יחזור לקרוא תגובות) התעוררתי בחמש, לא זזתי מהמיטה, אפילו לא התיישבתי. רק שלחתי את היד לכבות את השעון. ואז חיכיתי... וחיכיתי... וחיכיתי ולא קרה כלום! אז החלפתי תנוחה וחיכיתי... וחיכיתי... וחיכיתי... ונחשו מה? לא קרה כלום! אמרתי לעצמי, טוב פעם אחרונה, שוב החלפתי תנוחה ושוב לא קרה כלום... הסתכלתי על השעון וראיתי שהשעה כבר שבע... אז נמאס לי לעומת זאת, כמעט היה לי חצלול בעזרת בדיקת מציאות. חלמתי חלום ממש ארוך, די שלטתי בו וגם השתתפתי בו (לא כמו רוב החלומות שלי) כשהוא נגמר, פתאום התחלפה סיטואציה. אני כבר לא יודע אם ישנתי או הייתי בשלבי התעוררות, אבל אני יודע ששמעתי מסור חשמלי מבחוץ, הורידו שם עץ או משהו (במציאות... הם עדיין שם) בקיצור, מצאתי את עצמי קורא ספר (בחלום) בכלל לא הייתי מודע לעצמי, לא אם אני יושב, או איפה... סתם קראתי ספר ובשלב כלשהו אמרתי "מה זה השטויות האלה???" חזרתי להתחלה ופתאום אני רואה טקסט אחר לגמרי, אז אמרתי לעצמי אני חולם... באותו רגע הכל נעלם ולא ראיתי כלום, רק שחור. באותו רגע פשוט פקחתי עיניים וקמתי... אבל אני בטוח שזה היה חלום ולא איזה משהו שדמיינתי בזמן שהייתי ער... אז אין לי מושג מה קרה... מחר אני ינסה את שיטת הווילד שהציעו כאן אם גם זה לא ילך אז כנראה שלא יהיה לי ברירה ואני יצטרך להשקיע יותר בבדיקות מציאות

למעלה