בעיה עם הקינגית

רן333

New member
האם יתכן שה"תוחמים" שעליהם

מדובר הם פשוט עור ורדרד-אדמדם שנראה בין הקשקשים? אולי נוכל לקבל תמונה שבה רואים את ה"תוחמים" האלה?

gaichuk

New member
תמונה ברורה מקרוב יכולה לעזור

אם יש באמת אדום בקשקשים זה כנראה מהכלאה. הימור שמבוסס על אינטואיציה ולא ידע אחר הוא שההכלאה עם קינג/מילק אחר כלשהו ולא כרכן. אלא אם כן הכניסו כרכן אלבינו לענין לפני כמה דורות וניסו להעלים את התכונות הפיזיות הבולטות של הכרכן ע"י עירבוב חוזר ושונה עם קינג/מילק. משהו בסגנון של הגופרים אלבינו...

gazon

New member
למה אתם אומרים שזה הכלאה ?..

נראה לי קליפורניה אלבינו טהור ויפה מאוד... מה גורם לכם לחשוב שזה הכלאה? אגב נראה כאילו הטירריום של הנחשה נמצא בשמש (אם איפה שמצולם הנחש זה הטירריום הרגיל שלה). ממולץ לא לשמור את הטירריום במקום בו יש שמש ישירה.

ראית פעם קינג קליפורניה רגיל עם

קשקשים אדומים? בארץ יש המון הכלאות ולא תמיד המוכר יודע מה הוא מוכר או שאומר את האמת לגבי הנחש. יש גם הרבה שמעגלים פינות, זאת אומרת שאם יש להם קינג קליפורני למכירה שיש בו גם 25% כרכן תירס הם "ישכחו" לידע את הקונה בנוגע לפרט הזה. אז כשיש נחש שנראה כמו קינג קליפורניה מבחינת הדוגמא אבל יש בו משהו מוזר כמו קשקשים אדומים, יש יותר סיכוי שמדובר על תוצר הכלאות מהעבר מאשר מוטציה גנטית של קינג קליפורניה שיש לו קשקשים אדומים, במיוחד כשמדובר על נחשים שנמכרים בארץ והם תוצרת הארץ....

gazon

New member
לא אבל אלה לא קשקשים אדומים.

אחרי בדיקה ארוכה אצל הקינגית שלי מצאתי את ה"קשקשים" המדוברים. זה בעצם לפחות אצלי חצאי קשקש שזה ממש כאילו יש אליהם אדמומיות קלה. קשה מאוד לראות בתמונה אבל אולי תצליח לראות משהו בתמונה הזאת.

DeadLine

New member
אצלי כמו אצלך -

סוג של אדמומיות קלה בקצות הקשקשים הצהובים

gazon

New member
50% X קינג

אז ככה צאצא שהוא זיווג של כרכן וקינג, עושה זיווג אם קינג טהור מה שיוצר 25% כרכן.

DeadLine

New member
כמה דברים

הטרריום לא נמצא בשמש.. הוא בתוך החדר שלי - פשוט שתאורה יצרה אפקט כזה ודבר שני - גם אצלי זה מין אדמומיות קלה על קצות הקשקשים הצהובים אין קשקשים שהם אדומים לחלוטין ונפרדים מהדוגמא הצהובה

DeadLine

New member
פה רואים בערך את זה

בערך רואים.. וגם בנחש עצמו - ממבט ראשוני זה לא נראה בכלל , רק אחרי שמתעמקים בקצות הקשקשים הצהובים רואים את זה

למעלה