בעיה עם הקינגית

DeadLine

New member
בעיה עם הקינגית

יש לי קינג קליפורניה חדשה בת חצי שנה בערך 60 ס"מ היא אצלי מיום ראשון כל פעם שאני מרים אותה על הידיים היא עצבנית.. זה נורמלי אבל ביחד עם העצבנות היא פותחת את התחת ומפרישה נוזל לבן מה זה? ומה לעשות לגבי זה?

naja

New member
יעבור לה.

זו התנהגות טיבעית שלהם כשהם מפחדים. זה עובר עם הגיל.

gaichuk

New member
חשוב להמשיך ולהחזיק אותה בידיים

ולא רק לחכות שזה יעבור לבד. לאט ובעדינות.

DeadLine

New member
כן זה גם משהו שכבר אמרו לי (ותמונה)

אני מוציא אותה פעמיים ביום בערך אולי יותר.. כל פעם מנסה להחזיק אותה.. לפעמים היא מתעצבנת ממש מהר ותוך 2 דקות אין לי ברירה ולהחזיר לטרריום, לפעמים אני יכול 10 דקות להחזיק אותה בלי בעיה. תודה שוב בכל מקרה סתם שמתי תמונה שלה :)

gaichuk

New member
חמודה ביותר!

תקפיד לא להוציא אותה על בטן מלאה ותן לה מנוחה בזמן הנשל. הרבה זמן לא ראיתי קינג אלבינו עם דוגמא כזו. הרוב מגיעים בדר"כ עם קווי אורך. יש מצב לתמונה של הראש מלמעלה?

DeadLine

New member
תודה :) והנה

אם תשים לב למרות שלא ממש רואים את זה בתמונות - בכל הפסים הצהובים יש תוחמים אדומים כן אני יודע אני נותן לה מנוחה אחרי אכילה , היא אכלה שלשום ועוד אחד היום , אוכלת ממש טוב

אוראל111

New member
...

"לפעמים היא מתעצבנת ממש מהר ותוך 2 דקות אין לי ברירה ולהחזיר לטרריום," אין מה לעשות אתה תיצתרך להיתמודד אם זה.... אם אתה ממש מפחד תיקנה כפפות! שאתה מחזיר אותה לטרריום ביזמן שהיא מיתעצבנת היא לאט לאט תבין שהיא צריכה לעשות את זה ביכדי לחזור לטרריום! אתה צריך להראות לה שזה לא יעזור... ולדעתי תחזיק אותה פעם ביום.. לא פעמיים! ולמשו כמחו 15-20 דקות

DeadLine

New member
לא, אני ממש לא מפחד..

למרות שהיא גם תקפה פעם אחת .. אבל רק אחת זהו שטויות אני בכל זאת מוציא אותה ומחזיק - אבל ברגע שהיא ממש מתחילה להתפתל ולקפוץ אין לי כבר מה לעשות נגד זה

gazon

New member
אין שום דבר רע בזה

שתתפתל כמה שבא לה תשחק איתה תן לה לזחול מיד ליד והיא תתעייף אל תדאג מביסים או משום דבר אחר זה ממש נורא. תשחק איתה ויהיה לך נחשה פשוט אדירה יש לי אחת ממש דומה לה. אולי אפילו אחיות.

DeadLine

New member
תודה

גם שלך יפה.. באמת דומה לשלי.. ואני לא דואג מכלום... כל המצב הזה זה משהו שהבנתי בעצמי גם לפני זה - פשוט רציתי להיות בטוח בזה - והדבר שהפריע לי זה ההפרשות הלבנות

naja

New member
אפשר שאלה?

אני אשמח לדעת מהיכן נקנה הנחש ואם הוא נמכר לך כקינג קליפורניה.

רן333

New member
אני ממש לא מתמצא בנושא ההכלאות של

מינים שונים. תוכל להסביר כיצד אתה קובע שמדובר בהכלאה?

naja

New member
הנחש נראה בתמונה קינג "נקי".

אבל הוא ציין שמה שלא רואים בתמונה זה שלטבעות הצהובות יש תוחמים אדומים. מופע כזה יכול להתקבל רק מהכלאה, קרוב לוודאי עם מילק. אני משער שלא מדובר פה בדור ראשון, אלא הכלאה של דור ראשון\שני עם קינג נקי.

למעלה