בעיה עם הפאץ'

evilcat

New member
בעיה עם הפאץ' ../images/Emo4.gif

היי אנשים, חזרתי מהפסקה של כמעט שנתיים מהמשחק ואתמול החלטתי שאני חוזרת. עכשיו התקנתי את הגרסא האחרונה של המשחק מהאתר הרישמי (גירסא 74) ואת הפאץ' מאותו עמוד, עכשיו כל פעם שהפאץ' נטען זה נתקע לי על 'creating: base.wz'. נבנוסף, גם כשאני מנסה להריץ את המשחק זה גם לפעמים רושם לי שהגרסא ישנה וצריך להוריד את החדשה מהאתר, אבל זה בדיוק מה שעשיתי! אין גירסא אחרת להורדה, במצבים אחרים זה כותב לי שיש סרבר צ'ק. עכשיו מה לא ניסיתי? למחוק ולהתקין את המשחק מחדש - ניסיתי ,לכבות ולהפעיל את המחשב מחדש - ניסיתי, לחפש שעות על גבי שעות פיתרון בגוגל בהקשר לבעיה - ניסיתי, וכל הניסיונות האלה לא הניבו תוצאות כלל כך שאפשר לומר שאני כבר דיי מיואשת. יש אולי עוד אנשים שנתקלו בבעיה והצליחו לפתור אותה? או מישהו שיודע מה אפשר לעשות? הודה מאוד לעונים.

Hasselblad

New member
הממ

מתי ניסית? אם ניסית היום אז אכן יש היום SC.... כרגע המשחק לא פעיל אמור לחזור בשעה שלוש בצהריים.

Don Nirtin

New member
יש סרבר צ'ק עכשיו...../images/Emo87.gif

עד 15:00
אל תשכחי שכל יום רביעי יש סרבר צ'ק באופן קבוע. לגבי הבעיה שלך- האם קופצת הודעה כאשר את מנסה להפעיל את המייפל? וודאי שאין פירוול בהימצא והאנטי וירוס שלך לא חוסם את הHACK SHILED.

evilcat

New member
אז זהו..

שאני מנסה להפעיל את זה עוד מאתמול בלילה כך שלא נראה לי שהבעיה היא בגלל הסרבר צ'ק, זה פשוט נתקע לי בהתקנה של הפאץ' ואכן ניסיתי גם לאחר שהשהתי את הפירוול, אך זה לא ממש פתר את הבעיה \:

הטיZרית

New member
את מורידה את המשחק דרך הדאונלואדר?

אם כן נסי את האופציה השניה.. יש מתחתיו קישור באותיות קטנות להורדת המשחק בדרך הישנה אולי משהו נדפק להם בקובץ.. תבדקי שאין לך שום קובץ של מייפל על המחשב לפני שאת מתקינה אותו ותמחקי קבצי אינטרנט זמניים..

evilcat

New member
חשבתי על זה למען האמת

ואני מורידה את המשחק עכשיו מחדש בדרך שאמרת, נראה אם זה יעבוד הפעם
תודה לכם על התגובות המהירות דרך אגב

הטיZרית

New member
עוד הצעה קטנה..

לפני שאת מתקינה את המשחק אחרי שהוא יורד... תתעשי ריסט למחשב

הטיZרית

New member
אז אני עפה לישון... ../images/Emo13.gif

שיהייה לי כוח לעלות כמה רמות בערב...

evilcat

New member
ולמשהו קצת לא קשור -

אם כבר יש סרבר צ'ק
אני מתארת לעצמי שכמה מכם כבר יודעים שאפשר עכשיו לקנות כרטיסי קאש בארץ, בזמנו קראתי באיזה אתר שזה אפשרי רק באיזו חנות אחת בארצליה, אבל כשהסתובבתי פה בחיפה קלטתי גם שמוחרים את זה בכמה חנויות, אפילו בקיוסקים האזוריים אם אני לא טועה, אני זוכרת את זה קצת בארפול כי אז לא ממש חשבתי על לחזור לשחק, אבל פשוט קלטתי את זה בזמן שהסתובבתי, אז חשבתי לשתף
עוד מישהו שם לב לזה?

xFade

New member
../images/Emo79.gif הנה כל הסניפים

שבהם מוכרים את הכרטיסים האלה. 140 שקל ל20K נקסון קאש
התחילו למכור אותם גם בחיפה ובקריות,אני אוסיף מספרים אם מישהו צריך

evilcat

New member
וואי תודה ענקית!

אשמח גם לקבל את המקומות שמוכרים את זה בחיפה כי כבר דיי שכחתי איפה ראיתי את זה אבל 140 ש"ח?
קצת נסחפו הייתי אומרת

Matthardy

New member
הייתה לי גם בעיה עם ההתקנה

בעיה אחרת אבל מה שפתר לי אותה היה להשתמש באקספלורר שמונה ובתוכנה שלהם. מקווה שזה יפתור גם לך

evilcat

New member
בשורות טובות ../images/Emo13.gif

הורדתי את המשחק מחדש בסוף וחזרתי בערב אחרי הסרבר צ'ק בלי יותר מידי ציפיות שהוא יפעל, אבל להפתעתי זה נכנס לי בלי שום בעיה, בסוף מסתבר שלא הייתי צריכה אפילו להוריד את הפאץ'
אז בינתיים הספקתי לפתוח לי בנדיטית ואני בלבל 9 איתה כרגע (אח.. הנוסטלגיה של להיות נובית
) היה מצחיק לגלות כמה מושגים של מייפל כבר הספקתי לשכוח מאז שפרשתי כמו ks, cc וכאלה
אבל אני לאט לאט מתאקלמת למשחק מחדש, בנוסף הספקתי גם להכיר כמה אנשים ידידותיים שהתווספו לבאדי ליסט שלי והזכירו לי למה אני אוהבת את סקניה כל כך, אומנם קצת מבאס להתחיל הכל מחדש אחרי שהגעתי להישגים כאלה גבוהים עם המשתמשים הישנים שלי ועוד עם הידיעה שכל המפות בטח נטחנות על ידי pros מאחר וזה השרת הכי פופולארי, אבל היי, זה חלק מהאתגר
בכל אופן אני רוצה להודות לכל מי שהגיב ועזר
אני מתכננת גם להתביית פה בפורום ולהשתתף אחרי שאני אבין את המשחק קצת יותר (עדיין עברו איזה שנתיים מאז ששיחקתי..יש כל כך הרבה דברים חדשים שקשה כבר לעקוב
) אגב למקרה שמישהו החמיץ - אם אתם פותחים יוזר חדש באתר הרשמי של מייפל אתם מקבלים מייל עם קוד שאיתו אתם מקבלים מתנת נקסון קאש, אני קיבלתי סט שלם של בגדים שכולל כרית, כובע, מכנס, נעליים וג'קט, קיצר שווה, אז כדאי שתמהרו כי זה עד ל-25!

P o o f i

New member
../images/Emo13.gif

אני משחקת בשרת סקניה, במידה ואת צריכה עזרה..
מוזמנת להוסיף אותי לבאדי ליסט שלך- RoziPoof.

למעלה