בעיה עם ההורים...

שמועות

New member
בעיה עם ההורים...

יש לי מישהו חדש. אני עדיין לא יודעת בדיוק איפה אנחנו עומדים, ואני רק בשלב של להכיר אותו. כשסיפרתי להורים שלי, הם ישר פסלו, בלי להכיר אותו אפילו... הקטע הוא שאני בעלת תואר ראשון, עם כוונות לתואר שני והוא לא למד כלום. מה לעשות?

גבי 2007

New member
מה את לומדת?

הבעיה שלהם זה בקטע של רמה אינטלקטואלית או פיננסי? כי בצד הפיננסי אם את לא לומדת מקצוע כמו ראיית חשבון, הנדסה או מקצוע יוקרתי אחר יכול להיות שהוא ירוויח יותר ממך!

שמועות

New member
מערכות מידע

ההתמחות בתואר ראשון הייתה במערכות מידע ומימון. את התואר השני דחיתי בינתיים מסיבות תקציביות. אבל מכיוון שבמילא יש שביתה באוניברסיטאות, כנראה שזה יצא לטובה.

גבי 2007

New member
בסדר :) יש שם כסף

את נהנת להיות איתו? את מרגישה שיש לך על מה לדבר איתו? הוא מעניין אותך בכלל?! אם כן אז יש בסיס לקשר שלכם! לא תמיד ההורים יתנו לך עיצות טובות, הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות...

שמועות

New member
מחשבות

בינתיים טוב לי איתו, אבל אני לא אגיד לך שמה שאמא שלי אומרת לא עבר במוחי קודם... (פולניות זה תורשתי...)

גבי 2007

New member
מכיר את התופעה מקרוב

אם אמא תשים בחתונה כסף בדמות חמש ספרות ומעלה, מותר לה לברור את שותפך למיטה! די לחכימה ברמיזה... אבל אם את רוצה לשמח את אמא ,אני אשמח לבוא איתך יד ביד כדי שהיא תחייה באשליה שזכית בפיס

שמועות

New member
אולי באמת...

היא תרגיש שזכיתי בפיס, אם בן זוגי יהיה: 1.משכיל (דוקטורט או פרופסור לפחות...) 2.גבוה (185 ומעלה...) 3. אשכנזי (פולניה וסביבותיה...) 4.מליין (משכורת ב-5 ספרות לפחות....) 5. אומר אמן לחמותו לעתיד... 6. וכו'... וכו'...

שמועות

New member
הקלישאות ידועות...

ומכיוון שזו רק ההתחלה אני עוד לא קוראת לו "החבר שלי".

neta1979

New member
שאני אבין - את מוכנה להחליף את החבר שלך בשניה

וחצי, רק בגלל שמישהו פה בפורום הצהיר שיש לו כסף והוא יודע להרשים אימהות? איף. בוא נגיד שאם את מוכנה לוותר כל כך בקלות, את בטח לא תהיי מוכנה להילחם, לא? אם את לא שם אז למה סתם לעשות גלים? אם את מוכנה לצאת עם אחרים (שלא ראית אפילו), אולי את באמת צריכה לצאת עם אחרים. אני חושבת שאפילו מן ההגינות שתעשי את זה (לא שניים ביחד אבל). בקיצור, לא הבנתי מה קורה פה.

../images/Emo45.gif מסכים עם הנאמר ומוסיף הסבר שלי

אולי זה יעזור לך להבין מה קורה פה. אמא שלה והיא נורא דומות באופי , ממש שתי טיפות מים, התפוח לא נפל רחוק מהעץ :) אמא שלה רוצה שלבת שלה יהיה מישהו משכיל ( כי לא יכול להיות מישהו חכם בלי תעודות, לא? ) , עם המון מזומנים ושיעשה ממנה פרינסס.. את אותו הדבר גם הבת רוצה , אבל אמא שלה לא מבינה שהבת שלה כבר התבגרה, ואולי יש לה סיבות טובות לא להבין את זה כי אפילו הבת שלה עוד לא קלטה כמה היא רחוקה מלהיות בוגרת. אז לא משנה מי ומה, ברגע שמישהו יציע לה משהו נוצץ- היא לא תחשוב פעמיים. אחת שמציגה פה בעיה עם מישהו שהיא יוצאת איתו ובאותה נשימה יכולה להתחיל עם מישהו שפתאום נראה לה יותר מתאים ... נשמע לי מאוד מפוקפק וחסר רצינות כלשהי... ובהתאם התגובה.

שמועות

New member
דעתם של הוריי

דעתם חשובה לי מאוד. הם החיים שלי, ולכן זה כל כך קשה לי.

למעלה