בעיה עם ההורים->צריך עצה!!

Udi009

New member
בעיה עם ההורים->צריך עצה!!

שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד טורדנית ואבקש את עצתכם כי אני כבר אבוד!! הסיפור שלי הוא כזה: הייתה לי חברה, בחורה מדהימהההה ונפרדנו בצורה לא הכי יפה. נכון זה דיי באשמתה, התנהגה אליי לא יפה, איבדה קצת שליטה. היום אנחנו חצי שנה אחרי, הבחורה חזרה לחיי אחרי שנפגשנו במקרה. היא הביעה המון חרטה וביקשה סליחה ושנינו רוצים לחדש את הקשר אך הוריי לא מוכנים בשום פנים ואופן שאצור קשר בדרך זו או אחרת עם הבחורה שאני כל כך אוהב. איך אני יכול לגרום להורים שלי להתרכך ולקבל אותה בחזרה אחרי כל מה שהיה?? איך משנים את הרושם הרע שנוצר?? סליחה מראש על פרסום ההודעה בכמה פורומים במקביל אני פשוט רוצה כמה שיותר עצות זה חשוב לי מאוד זאת בחורה שאני לא מוכן לוותר עליה!!

sh53

New member
מוכר ...

אני מניחה שבאיזה שלב בחיים צריכים לבחור - האם אנו משתפים את ההורים בבחירות שלנו בחיים או נותנים להורים שלנו לבחור עבורנו. אני רק שואלת את עצמי - מצד אחד היא מדהימה, מצד שני מה שקרה לדעתך באשמתה (היא מסכימה גם עם הדיעה הזאת?), התנהגה אליך לא יפה (במה זה התבטא? למה אתה רוצה להיות עם מישהי שהתנהגה אליך לא יפה?), איבדה קצת שליטה (מה הכוונה?). יכול להיות שלקראת הסוף כבר נמאס לה להשקיע והיא הרגישה שלא שווה כבר להשקיע או שאין לה את הכוחות ולכן החלק השני בהודעה הזאת. כמה זמן יצאתם יחד?

Udi009

New member
אבל כבר עשיתי את הטעות הזאת

כבר שיתפתי אותם ועכשיו הם לא רוצים שיהיה לי שופם קשר איתה וכן, חשבתי על זה טוב ואני רוצה קשר איתה מה עושים עכשיו??

sh53

New member
ראיתי בפורומים אחרים שכתבת

עליה דברים שלא כל כך מחמיאים, שהיא איבדה קצת את העשתונות ואני שואלת את עצמי - אולי אתה רוצה אותה כי לא בא לך להיות לבד? אולי בא לך עליה כי עכשיו היא לא מושגת ובשבילך היא אתגר? מה אתה חושב עליה? איזה סוג של בחורה היא? האם אתה באמת אוהב אותה? האם אתה אוהב בחורה שהיא "בחורה טובה אבל ביום שרבנו השתגעה קצת קיללה אותי איימה עליי דיברה לא יפה מאז ההורים שלי חושבים שהיא פסיכופטית ומסוכנת" (מפורום בינו לבינה) ? בקשר להורים שלך - זה טוב לערב הורים, אל תוותר על ההורים שלך רק בגלל שאתה מכיר מישהי. אל תוותר על העקרונות שלך בגלל מישהי. חפש לך מישהי שגם לה יש עקרונות ומכבדת עקרונות של אחרים.

בעיה עם ההורים

אין לך מושג עד כמה להורים יש חוש ורגש לגבי טבע הבחורה או לגבי טבע הבחור כדאי לך להקשיב לרגש ההורים. לא לדאוג תמצא מישהי מתאימה לך

h a l o o

New member
בדרך כלל הורים צודקים...

אבל אם אתה בטוח... תפעיל נגדם את הסנקציות שהם מפעילים נגדה ושיבינו שזה או אתה והיא או שהם מפספסים פה משהו (אותך). לחייב בן בצורה כזאת זה לא לעניין

למעלה