בעיה עם דירה
קרה לי צירוף מקרים איום לחלוטין עם מעברי דירה. בדירה הקודמת מאוד סבלתי משכנים רועשים. החלונות היו קרובים אחד לשני ושמעתי את כול השכנים כאילו הם היו בסלון שלי
יכולתי אפילו לשמוע אם מישהו הולך לשרותים
אבל מה- הדירה ההיא הייתה באזור טוב, הדירה הייתה זולה ונראתה מצויין! החלתנו לעבור לאזור הרבה פחות טוב שיש לו מוניטין של "אזור ערסים". חשבנו לחסוך בהוצאות, כי הארנונה בדירה הקודמת הייתה מאוד גבוהה. המעבר הסתבר כסיוט! - רמת האנשים מתחת לכול ביקורת. ההבדל בין האנשים שם והאנשים פה זה כמו הבדל בין קוף לאדם. - השכנים פה התגלו כהרבה יותר רועשים משם. הם טורקים דלתות, מדברים ב-2 בלילה, מזיזים רהיטים, שמים מוזיקה חזק, יש פה מליוני ילדים קטנים שצורחים כול היום. - הארנונה אותו דבר -עישנו פה בטירוף וזה עשה אותי ממש ממש חולה. ולהגיד להם לא עוזר כי הם ממש פרימיטיביים
. עכשיו תודה לאל הם עברו דירה! אם לא זה הייתי מתה! -שכר הדירה כמעט אותו דבר. - לקינוח יש לנו ערבות בנקאית על הדירה
נשאר לי עוד 7 חודשים לחיות פה ואז אנחנו עפים מפה אבל... לעבור ככה כול שנה זה המון הוצאות. אני לא עובדת. והיו לי תוכניות לעבור מתישהו לירושלים או לצפון בגלל שאני סובלת מהאקלים בתל אביב
. עכשיו זה לא יתקיים כי אני צריכה לחסוך הרבה כסף בשביל זה. אני יצתרך שוב לעבור דירה בת"א, שוב לחסוך שנים (בתקווה שהדירה הבאה תהיה נורמאלית) זה הרס לי את כול התוכניות... עכשיו אני לא יוכל לנסוע לקרובי משפחה שלי באירופה בקיץ. חסכתי לזה שנים והכול הלך על המעבר דירה
בגלל הסבל שלי מהאקלים הנסיעה הזאת היתה מאוד חשובה לי
החיים שלי הרוסים. אני מרגישה שאין טעם לחיות יותר. כול החיים אני במאבק כלכלי אחד גדול ועד שגרתי במקום טוב ומכובד הייתי צריכה להרוס את זה ולחזור בחזרה אל הפחת רק בגלל כמה שכנים. יקח לי שנים לתקן את הטעות. המחשבות האובדניות לא עוזבות אותי (לא, אין לי תוכניות קונקרטיות להתאבד אבל לא יכולה להימנע מלחשוב על זה) איך לשרוד פה עוד 7 חודשים?
קרה לי צירוף מקרים איום לחלוטין עם מעברי דירה. בדירה הקודמת מאוד סבלתי משכנים רועשים. החלונות היו קרובים אחד לשני ושמעתי את כול השכנים כאילו הם היו בסלון שלי