בעיה מציקה

pacific ocean

New member
בעיה מציקה

שלום אני אשלי..חדשה פה בפורום....בת 16 וחצי..... יש לי חברה מממממממש טובההההה כבר 11 שנה.....טפו טפו טפו. הבעיה היא יש לה ריח רע מהפה..... יום אחד הערתי לה על זה בעדינות רבה ואמרתי שאני אומרת לה את זה רק כי היא חברה ממש טובה שלי וזה לטובתה שלא תשמע את זה מאנשים שיהיו יותר מביך לשמוע את זה מהם..... עבר שבוע והיא לא עשתה עם זה משהו וזה בלתי נסבל.... אני מתה עליייהה מה אפשר לעשות?!!??!?!?!?!

RayoDeLuz

New member
ברוכה הבאה:)

ממ.. את יכולה לספר לה בעקיפין.. כלומר, מה את עושה למשל כשיש לך ריח לא טוב מהפה.. כדי שהיא תבין קצת את הרמז...
בהצלחה!

sweetdreams

New member
זה בדר"כ נובע מבעיות אחרות..

אם היא אוכלת בצורה לא סדירה לדוגמא, או אם יש לה בעיות חניכיים רציניות. אולי חסרים לה סוכרים. פירות וירקות יכולים לסייע. חלקם אף ידועים בפעילותם הטבעית לניקוי שיניים ורענון הפה, כמו מלפפונים, גזרים, פירות הדר...

sh53

New member
../images/Emo45.gif

לגבי השתלבות בחברה - איפה היא ממוקמת בין החבר'ה? האם אוהבים אותה? מתייחסים אליה או מנסים להתרחק ממנה כל הזמן?

pacific ocean

New member
דווקא יש לה הרבה חברות

והיא אחלה של בחורה אני לא יודעת אם הבעיה הזו מפריעה לאחרים כי אנחנו לא מאותו בצפר.... אמרתי לה ישירות מה יעזור לומר לה בעקיפין?

sh53

New member
אין לכן חברות משותפות?

הרבה חברות זה מידיעה וודאית או שהיא מספרת לך? יכול להיות שבאמת יש לה הרבה חברות, לחברות האחרות זה לא מפריע ואז יכול להיות מצב שהיא שמעה את מה שאמרת לה, אבל היא בדיעה שזו אני לא מתאים לך קחי את הרגליים ולכי (יכול להיות שהיא לא מוכנה/בנויה לקבל ביקורת וחושבת שהכל בסדר איתה).

עצה ממני,

בפעם הבאה שאת נפגשת איתה לומר לה זאת בקיציניות, הרי אם אתם חברות זמן רב דברים כאלה אמורים לזרום בקלות. תגידי לה שפשוט יוצא לה ריח רע מהפה, ושהיא לא הקשיבה לך בפעם הקודמת וזה לא נעים לדבר איתה. אה וכן, אפשר לדעת מה היא הגיבה שאמרת לה את זה בפעם הראשונה?

למעלה