בעיה מסובכת..
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת, אני לא יודעת אם זה מתאים לנושא הפורום, רק בזמן האחרון זה מתקשר קצת למדע מודרני........ וחשבתי אולי יש כאן אנשים שמכירים את המצב הזה ויש להם הצעות בשבילי
אז ככה, קורה לי משהו ממש מוזר שהתחיל לפני המון זמן- כל פעם שאני חושבת משהו ממש מקורי (ואני יודעת שזה נשמע פתטי אבל זה לא דברים בנליים) אז אחרי זמן קצר אני מגלה שכבר חשבו על זה קודם....... פעם זה היה בדברים פשוטים אבל היום זה קשור למדע ופילוסופיה בין היתר. המקרה האחרון שקרה לי ממש תסכל אותי, זה היה אחרי שקראתי חצי מאמר (ברמה בסיסית) על תורת הקוונטים, ואחרי זה התחילו להיות לי מחשבות על הנושא הזה....ואז כשחזרתי לקרוא גיליתי שההמשך הוא כמעט בדיוק מה שחשבתי, כמובן שלא ברמה של זה, אבל בדיוק אותו עיקרון!! הקטע הוא שאם זה היה קורה פעם פעמיים אז מילא, אבל בתדירות שזה קורה לי זה כבר נראה משהו לא רגיל, ואני מאמינה שכל דבר יש סיבה.. יש פה מישהו אולי שהיה במצב שלי ויש לו הצעות מה לעשות עם זה? הבעיה הזאת מציקה לי גם בגלל שאני עדין תקועה בעוד שנתיים תיכון, אני שומעת אנשים שכבר כותבים תיאוריות בעצמם באונ' על הנושאים האלה ואני מנותקת מהעולם המרתק הזה ואנשים לוקחים בערבון מוגבל מה שאני אומרת בגלל הגיל.. מישהו אולי מכיר מגזינים שמוכנים לפרסם תיאוריות של חובבנים?, או אולי דרך אחרת להתעסק בדברים האלה למרות שהתיכון מפריע והעובדה שהידע הבסיסי שלי בפיזיקה מועט יחסית? אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור או לתת עצות, מה שאפשר, כי אני ממש לא רוצה לבזבז גם את השנתיים הבאות בתכנית לימודים מזוייפת של התיכון
תודה!!
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת, אני לא יודעת אם זה מתאים לנושא הפורום, רק בזמן האחרון זה מתקשר קצת למדע מודרני........ וחשבתי אולי יש כאן אנשים שמכירים את המצב הזה ויש להם הצעות בשבילי