בעיה ממש מוזרה...

yomaster

New member
בעיה ממש מוזרה...

כבר הרבה זמן יש לי NoSolder וחשבתי שהגיע הזמן להתקין צ´יפ שאוכל לשחק איתו דיסקים של 80 דקות אז הלכתי על ה SBox בגלל ההתקנה הפשוטה. ההתקנה אכן הייתה פשוטה ותוך 5 דקות סיימתי אותה. הבעיה שלי היא כזו - כאשר אני מפעיל משחק, כל משחק, דרך ה Sbox המשחק עולה ממש ממש באיטיות, הסרטים בו קופצים והמוסיקה בו קטועה כאילו הפליסטישן לא מצליח לקרוא את הדיסק. אבל לעמות זאת כאשר אני מעלה את אותו המשחק בעזרת ה Nosolder המשחק עולה חלק לגמרי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש לי V4

yomaster

New member
ועוד בעיה...

בנוסף על כך הוא מזהה לי שני משחקים (Red Card soccer 2003, Eve of extention) בתור משחקי PS1 ואז הוא לא מריץ אותם...

game boy

New member
מוזר מאד../images/Emo5.gif. הצעתי אליך:

תפסיק מלהפעיל את המכשיר עם ההסבה הזו במצב הנוכחי.אתה יכול לגרום נזק למכשיר,וחבל. חזור ל-no solder או התקדם ל"ליגה הלאומית"-למשיח
(בדומה לחברך,שלפי מה שהבנתי -הוא יותר ממרוצה מההסבה הזו).

yomaster

New member
הייתי שמח להתקדם ללאומית...

הבעיה היא שאני לא אעבור את הבקרה התקציבית ;)

game boy

New member
הצעה../images/Emo3.gif

כל חבר פורום יתרום לך 5 ש"ח. המטרה:מעבר בקרה תקציבית ל- yomaster

XcalibEr

New member
הAUTOKEY3 צ´יפ נהדר..

הוא מעלה הכל, הל מה שהמשיח מעלה גם הוא, ללא כל בעיות, ואין צורך שתוציא 900 ש"ח בעבור משיח, כסף שאין לך, וזה לא בושה! עלות התקנה של AUTOKEY3 היא כ 390 ש"ח בלבד, וACTION REPLAY או DVD REGION אני מאמין שכבר יש לך , אז אין לך השקעה נוספת. בהצלחה מכל הלב יוסי

XcalibEr

New member
תתקין במקום את ה AUTOKEY3

SBOX לא מעלה DVD-R, וSBOX הוא חרה של רכיב, גם הורס את העיין. תתקין במקום ה NO SOLDER והSBOX את AUTOKEY3, אחלה רכיב. יוסי

game boy

New member
חסוך למשיח.

ה-AUTOKEY3-בכלל לא באותה ליגה של המשיח,ועולה לא הרבה פחות. כדאי לחכות למשיח(עם כל המשמעות שבמשפט,משני ההיבטים
)

crackerz

New member
ה SBOX עד כדי כך גרוע ?

כי כבר נראה לי יש לי יותר מחצי שנה את הצ´יפ הזה , ובינתיים הוא לא עושה לי שום בעיות

game boy

New member
ה-S BOX הוא ציפ נהדר

הציפ שהכי נמכר בישראל!!!(ובוודאי גם שבעולם כולו). בהיכרותי את אנשי הפורום-אני יכול להגיד לך בוודאות מלאה(ולא יהיה מי שיחלוק עלי)-שבנושא כל מה שקשור להסבות לפלייסטיישן 2- הידע שלי מוכח בשטח,ואם אני אומר לכם שהסבת ה-S BOX הינה הסבה טובה מאד-אז כל מי שיש לו אותה יכול לישון בשקט
. מי שטוען שה-S BOX דופק את העיינית(יותר מהסבות אחרות)-טוען זאת לאחר שקרא איזשהו מאמר שמישהו פירסם באינטרנט באופן מגמתי מסיבות מסויימות. בפועל-הדבר לא הוכח כנכון.. ודרך אגב:היו כאלו שרשמו שהמשיח הוא זה שדופק את העיין.... שטויות במיץ. תהיו רגועים חבר´ה עם ה- S BOX

yomaster

New member
אז אם האס בוקס כ"כ נהדר...

איך זה שהוא פועל כ"כ גרוע אצלי, וההתקנה אצלי בסדר גמור... בדקתי אותה כמה פעמים ואתמול לקחתי את המכשיר לחשמלאי שאני מכיר והוא אמר שהלחמתי את זה בסדר גמור.. אני עדיין מחכה לתשובה מליק סאנג בקשר להחלפה של הsbox...

game boy

New member
גם מי שקונה מרצדס...

לפעמים הולך לו המנוע אחרי 20,000 ק"מ...זה קורה בכל תחום בחיים,שאחד ל.. פגום

yomaster

New member
ועוד משהו מוזר...

משום מה האס בוקס פועל לי ממש חלק עם NBA street שצרבתי אותו על דיסק Maxell איכותי. כל שאר המשחקים שלי לא צרובים על דיסקים איכותיים אבל הם עד היום פועלים מצויין עם ה nosolder שלי, ובדקתי היום, ופועלים נורא עם האס בוקס. יכול להיות שיש הבדל בסוגי הדיסקים ששני הצ´יפים יכולים לקבל? אם כן זה ממש לא הגיוני כי זה ס"הכ אותה עינית לייזר שעושה את העבודה בשביל שני הצ´פים... וגם שינתי קצת את העוצמה של הלייזר כמו שהמליצו לי באיזה אתר (סובבתי את ה potentiometer ב45 מעלות בערך נגד כיוון השעון) וזה לא עזר בכלום, למרות שזה גם לא הזיק...

game boy

New member
פה כנראה קבור הכלב

מדוע התעסקת עם כיווני הלייזר??? כנראה ופה מקור הבעיות שלך,ידידי! לא הזיק?? יש לי חדשות בשבילך: את מידת הנזק שנגרם(והוא ניגרם) תצטרך לסחוב איתך הלאה.... 99.9 מהבעיות שיש לך כעת במכשיר הם כתוצאה מכך(במידה וה-S BOX תקין) . לא כדאי יהיה לתקן את המעוות: כיוון עיינית ב-ps2 מצריך ציוד מיוחד. ותגיד 20 פעם תודה לאל-שלא דפקת את המכשיר בעת כיוון הלייזר.

yomaster

New member
רק שיהיה ברור...

הבעיות התחילו לפני כיוון הלייזר, ולכן זה לא מקור הבעיות שלי. מה שבאמת מעניין אותי לדעת זה מה יש לך לומר על מה שאמרתי לך לגבי זה שהצ´יפ פועל חלק עם הדיסק האיכותי של maxell אבל לא פועל טוב עם דיסקים לא איכותיים לעומת הno solder שפועל חלק על כולם.

game boy

New member
לאחר שמשנים את רגישות הלייזר

ללא בקרה,וללא ידע מקצועי-ינם הרבה מאד תופעות מוזרות שקורות. אני חוזר וטוען שהבעייה שלך היא כתוצאה מכך,ולפעמים גם קשה להסביר במדוייק למה.. ברגע שאתה משנה את רגישות המנוע של המכשיר שלך(הלייזר) -הוא יגיב כעת אחרת לכל מיני סוגי דיסקים,איכותיים יותר או פחות,וכנ"ל גם ההשפעה של הלייזר יכולה להיות אחרת בסוגי הסבות שונות. אל תאשים את ה-s box. ה- no solder (לפי דעתי)-פחות טובה ממנה(מבחינת שילוב במכשיר הפלייסטיישן).

yomaster

New member
בסדר אבל יש משהו שאתה לא מבין...

את השינוי של הלייזר ביצעתי רק היום, כל התופעות שאמרתי לך קרו לפני השינוי של הלייזר, ומאוד יכול להיות שמה שאתה אומר זה נכון, אבל בנתיים אני לא מרגיש שום השפעה וכבר עשיתי הרבה ניסויים עם שני הצ´יפים ועם הרבה סוגי דיסקים. התופעה שאמרתי לך עם הדיסקים של maxell קרתה לפני שכיוונתי את הלייזר, אתה יכול בבקשה להתיחס לשאלה שלי ממקודם ולהתעלם מהשינוי של הלייזר כי זה באמת לא רלוונטי לשאלה.

למעלה