בעיה ממש מוזרה...

game boy

New member
שים לב

1.עיינית לייזר במצב חדש,המכוונת במצב אופטימאלי- תקרא את כל סוגי המדיות,האיכותיות יותר ופחות בכל סוגי ההסבות הקיימות מבלי יוצא מהכלל. 2.עיינית לייזר שהתעייפה,ושאינה במצב חדש(בדומה למצב שלך-היות והמכשיר עבד אי-אלו שעות,והמכשיר אינו חדש)-מתחילה לזייף בקריאת סוגי דיסקים שונים,כאשר ההשפעה הזו יכולה להתבטא בתוצאות שונות בין הסבה להסבה,כלומר:בהסבה X יכול להיות שהדיסקים כן יעלו,ובהסבה Y -יכול להיות שלא -כמו במקרה שלך. הנ"ל כאמור כתוצאה ממצב לא אופטימאלי" של הלייזר. 3.במיקרים אלו,יש כאלו שטוענים שצריך לכוון את הלייזר. אני טוען שלמי שאין את הידע לעשות זאת- אסור לבצע זאת ,כי בפועל רוב הסיכויים שכיוון זה יכול לגרום נזק נוסף/להחריף את הבעייה-וזה מה שבדיוק התכוונתי במקרה שלך: רוב הסיכויים שהחרפת את הבעייה. עצה ידידותית: באם תמשיך להתעסק עם הלייזר,ותוציא אותו מכיוון באופן סופי-אזי תצטרך לעבור בקרה תקציבית פעם נוספת
.

yomaster

New member
אז מה שאתה אומר זה....

שבגלל שהפליסטישן שלי לא היה חדיש היו הבדלים בתוצאות בין הסבה להסבה. זה נשמע הגיוני אבל העובדה היא שהתוצאות היו שונות בו זמנית, מה שההסבה עושה, לפי מה שהבנתי, זה רק לבטל את ההגנות של הפליסטישן, אז מה הקשר בין ההסבה לאפשרות של המכשיר לקרוא דיסקים צרובים? הרי ההסבה לא נוגעת בלייזר של המכשיר ולא משנה שם כלום.

yomaster

New member
ואני לא בטוח ששינתי את הלייזר...

הנה מה שעשיתי: http://www.modchip-sbox.com/ps2-sbox-troubleshoot.html לזה אתה מתכוון שאתה-אומר ששינתי את הלייזר?

game boy

New member
אין לי מה להוסיף לך יותר.

יש לך בעייה(מסויימת) בעיינית הלייזר. נקודה. יום טוב. אמיר נ.ב. כן. מה שעשית זה כיוון לייזר. יכול להיות ויהיו לך בעיות עתידיות עקב כך. הזזת הפוטמציומטר 45 מעלות-
(כפי שתיארת)-קשה לי להבין איך המכשיר שלך עוד עובד בכלל

XcalibEr

New member
תקרא את ההסבר שנתנתי לך..

SBOX ו NEO כן משפיעים על העיין. SBOX שולחת פולסים דרך העין וNEO יושב על המעגל של העין ומעלה את התנגדות המעגל ב 350 OHM (שזה הרבה) ובשל כך עוצמת הלייזר נחלשת. לעומת זאת NO SOLDER וAUTOKEY לא מולחמים למעגל העיין ולכן אין בעיות איתם בהעלאת מועותקים. יוסי

XcalibEr

New member
שים לב!!

מה שמצדיק את הטענה שלי זה שתמצא הסברים לכיוון עוצמת הלייזר בכל מקום שמדובר על התקנת NEO או SBOX. יוסי

למעלה