בעיה מוסרית

Gretchen

New member
בעיה מוסרית

כידוע, ביום ראשון יערך הדרבי בבלומפילד. אולם, באותו היום יש משחק נגד גליל באוסישקין. מצד אחד - הדרבי הוא מעל הכל מצד שני - עד שחוזרים הבייתה.. מצד שלישי - המשחק באוסישקין מתחיל ב19:00 מצד רביעי - מה זה שווה לא לראות את הרבע האחרון מה עושים?? (והנה באתי לבקר) =)

Gretchen ../images/Emo24.gifתודה שנענית להזמנה

לשאלתך- אכן דילמה קשה שלא הייתה צריכה לצוץ בכלל אם הייתה הנהלה שפויה להפועל-סל. לדעתי עד יום המשחק מישהו יתעשת ויעביר את שעת המשחק. אחרי שביום שני השבוע הייתי באוסישקין במשחק מול אשקלון ונהינתי מכל רגע,קשה לוותר על ביקור אפשרי באוסישקין האדום. לראות את האוהדים מעודדים נון-סטופ בלי שום קשר למשחק,אלא רק בגלל שהמשחק הוא באוסישקין זה פשוט חוויה

בולשיט

להנהלת הפועל כדורסל אין שום קשר לעניין. מדובר בהתעללות שיטתית ומגמתית של האיגוד בהפועל תל אביב,הקבוצה היחידה בארץ שהתנגשות של משחקי קבוצות הכדורסל והכדורגל שלה יוצרות בעיה לאוהדים. גם בשנה שעברה הבעיה הזאת חזרה על עצמה פעמים רבות,והאיגוד התעלם מפניות חוזרות ונישנות של הנהלת הפועל בבקשה למנוע התנגשות של משחקי קבוצת הכדורסל עם משחקיה של קבוצת הכדורגל,אבל האיגוד התעלם. אפשר רק לקוות שבסופו של דבר המאמצים יעזרו והמשחק אכן יעבור ליום שני,או לפחות יוקדם.

על האש

New member
אני זוכר את הבעיה הזו

אני חושב שהקבוצה חשובה יותר מההנהלה. אם כל הסלידה משאול אייזנברג,ויש סלידה. וחושוב לעודד אותה,כמובן שעדיף באוסישקין,אבל במידת הצורך גם ביד אליהו, הקבוצה מעל הכל. ובנוגע לדילמה.אם יש אפשרות להגיע לשני המשחקים,מה טוב
. ועדיין הדרבי הוא חשוב מתמיד,ובטח ב
. דרבי או דרבי,ואם כל האהבה להפועל ולאוסישקין,אין פה אפילו דילמה
.

"הדרבי מעל הכל"

זה מה שהאוהדים תמיד שרים לשחקנים באימונים. מוטב שיפעלו גם הם על פי הצו הזה. הנוכחות האדומה בדרבי הזה חשובה מאין כמוה. תבוא לשם, יהיה (מוטי) פנאן. נ.ב. ברוך הבא!

Gretchen

New member
תודה

אבל אני בחורה =) וברור שאני אלך לדרבי. אני כנראה אשלב את שניהם איכשהו. ובקשר ליד אליהו - בחיים לא. אותי לא יראו שם. לא מוותרים בכל כך קלות על הבית

ב...ב....ב....בחורה?../images/Emo2.gif

יששששששששששששששששש! *מקפצצת בהתרגשות* סוף סוף מישהי כאן לדבר איתה על ורמוט וטמפונים.
(גברים. לא יעלו כיתה.
) באיזה שער את הולכת לשבת?

על האש

New member
ואם לא תהיה ברירה?

נחרים את הקבוצה?. אם כי כרגע לאור הנסיבות,חזרנו לאוסישקין,ומי יתן ונשאר שם לעד. ואגב אנחנו מתכוונים לשמר אותך בפורום,אבל זקוקים לשיתוף הפעולה שלך
.

Gretchen

New member
טוב, ההחלטה נעשתה בשבילי

שאול אומר שחוזרים לשחק ביד אליהו. אני לא הולכת. נתראה בדרבי! שער 7

למעלה