בעיה יפה

bluexx

New member
<<

אוקי צודק פתרון שני לא יצא נכון כי שכחתי את השטות ההיא אבל אתה לפחות מוכן להסביר מתי בפתרון הראשון אתה יכול להוציא לי את שחור לB18? כי בסך הכל הנקודה היחידה שהוא יכול לשחק B18 תהיה לפני שלבן משחק שם ואם זה ככה אז או שאחרי E19 ואז לבן C19 ולבן חי או שאתה מתכוון מיד בתור הראשון ואז לבן B19 ולבן חי

vik212

New member
תיקון קטן.

נראה לי שבפתרון הראשון שלך זה יוצא קו ללבן (סליחה נראה לי שמקודם קראתי לא נכון את הפתרון שלך) אחרי B18 לבן שחור ישחק בF19 לבן A19 שחור A18 קו ישיר.

bluexx

New member
זה לא צריך להיות האינטרסט של שחור

לכפות קו ישיר אלא להפך כי שחור לדעתי יעדיף לחכות עד לסוף המשחק עם ה bent 4 in the corner ככה יש לו זמן להיפטר מכל האיומי קו של לבן לפני שהוא מתחיל

CloudTNT

New member
חחחחחח איך יוצא לך סקי פה?!!?

לבן מתחיל: B19 E19 C19 B18 A19 פה זה לא סקי לבן חיי אם 2 עיניים! וזה? E19 C19 B19 B18 A18 A19 חחחחחח אחי זה לא הגיוני ביכלל כי אחרי המהלך ה ראשון שלך לבן חיי כמו מלך! וזה בעיה אחרת! שחור צריך להרוג! וזה A18

vik212

New member
פתרון

אחרי לבן B19 שחור לא יכול להרוג אם שחור משחק ב B17 אז לבן A18 ויש לו עין ב A19 וב C19 אם שחור ישחק ב B18 ללבן יש שני אפשרויות A18 B17.

bluexx

New member
מעניין

ולחשוב שחשבתי על זה בערך חצי דקה ולא ראיתי טסוגי כל כך ברור... אני מאבד את כישורי הגו הפתטיים שלי אחרי 4 חודשים בלי גו וסתם בשביל העניין התשובה בכל החידות הקשות היא שהמצב האידיאלי הוא סאקי או קו...אז אל תשלול פתרונות כאלה

imdark

New member
לפי דעתי

זה תלוי למה אתה קורה בעיה קשה אני מעדיף בעיות פתיחה בגלל שיש למהלכים משמעות הרבה יותר גדולה והתשובה הרבה יותר מסובכת מבטסומנגו בפורום לא מפרסמים בעיות כאלה בגלל שרוב השחקנים פה לא חזקים מספיק אבל אני הרבה יותר נהנה ללמוד את הערך של מהלכים קטנים במשחק גדול והשילוב המעניין של וריאנטים בגוסקי שיכול להביא להפסד מקומי אבל רווח בכל הלוח חשבתי שעם כבר אנחנו עם בעיה יוצאת דופן אולי אני יעלה כמה בעיות פתיחה? בשביל השחקנים הקצת יותר חזקים

יוסי1202

New member
סליחה לא ראיתי את ההבהרה

לבן:19B שחור:לא חשוב מה יעשה לבן חיי רוצים תנו לי אפשרויות בדקתי הכל פשות אין לי כוח ליכתוב

Gaspaz

New member
צריך להרוג את הלבן

יש הרבה מאוד מהלכים שהלבן עושה והוא חי.. הקטע כאן שזה תורו של השחור וצריך להרוג

Gaspaz

New member
אה, אופס

טוב, הפעם אני יצאתי ה

Mor L

New member
לא הבנתי כלום

תור מי בכלל לבן או שחור? ואיך זה תור שחור אם האבן שמחזיקים היא לבנה ועומדת להיות מונחת עכשיו על הלוח?....

bluexx

New member
..

B18 E19 D19 B19 A19 A18 קו אם לבן מנצח את הקו (רצף נגמר בC19) B17 ויש קו אחד אחרון אז... צריך בפתרון שלך לנצח שני קו שונים... זה לא ממש קל

vik212

New member
רק שתדע.

המטרה בבעיה זה לחיות ללא קו ולא סקי כפי שהיה כתוב בהודעה למעלה.רק למקרה שלר קראתם.

imdark

New member
בשביל לבן או שחור?

עם שחור אז לבן מחבר B17 מה אז? B19? בשביל לקחת את העיניים? לבן B19 KO קו זה בסדר אבל עם תקרה את ההוראה תגלה שהמטרה בבעיה היא בשיל לבן לחיות עם לבן משחק שם הוא מת שחור B19 לבן מת

למעלה