בעיה טכנית

drall

New member
כמו שמותר לך להגיד את דעתך

ככה מותר לי להגיד את דעתי על מה שאתה אומר זה דיון חופשי

אינקה

New member
אין צורך בכללים, אפילו נגד פרסום

אני אומר שזכותך להמשיך לכתוב מה שאתה רוצה ואין שום צורך למחוק את ההודעות שלך. זכותי מנגד היא לומר שהפעולה שלך אינה לגיטימית ולהביא את הסיבות לכך. בסופו של דבר מי שיכנס לפורום יקרא את הטיעונים לכאן ולכאן ויחליט למי הוא מאמין. אם אתה מאמין בצדקת דרכך הרי אין לך מה לפחד מכך.

OriIdan

New member
כן אבל בצורה תרבותית

בהחלט זכותך לומר מה דעתך על כל הודעה שלי. אבל לא לעשות דלגיטימציה לכל הודעה שלי או של דניאל. כמו כן אם אתה אומר משהו יש לומר בצורה תרבותית ולא תוך קריאת שמות גנאי שלא מקדמים לשום מקום. הבעיה היא שאתה תמיד חוזר על אותם משפטים גם אם הם שגויים בתקווה שבסוף זה יהפוך להיות אמת.

אינקה

New member
זה לא קשור לתרבות אלא לסתימת פיות

אני מתחייב לטעון באופן תרבותי שהפעילות שלכם אינה לגיטמית וגם לנמק זאת. זאת זכותי האלמנטרית לומר את דעתי כמו שזכותך לנסות להסביר מדוע אני טועה. הקוראים יקראו את הטיעונים השונים וישתכנעו לכאן או לכאן. זה הכי הוגן שיש, אז למה זה מטריד אותך?

OriIdan

New member
עם דיון תרבותי אין לי בעיה

הדיונים בתקופה האחרונה הצטיינו בכך שאתה במקום לטעון בצורה תרבותית את דעתך, מיד התחלת לקרוא לי בשמות גנאי או לחזור על משפטים לא נכונים כמו "הוכח כבר שזה לא נכון" וכד'. אני איני חושש ממה יחשבו אנשים על הטיעונים שלי, זה ממש לא חשוב לי. כמו שאמרתי בעבר אני אומר את דעתי אני לא משדל אף אחד אפילו לא לבוא להרצאת מבוא, לא כל שכן ללמוד מדיטציה טרנסנדנטלית. האמת אני אשמח לקרוא נימוק אחד אמיתי ולא חזרה על דברים לא נכונים שמוכיח מדוע הפעילות שלנו לא לגיטימית. מה גם שכבר אמרתי שאם משהו לא לגיטימי, יש גופים שזה תפקידם לטפל בזה והם לא הפורום, לא מנהלת הפורום וגם לא הנהלת הפורומים. אז אם יש לך באמת הוכחות אתה יכול ללכת איתם לגופים המתאימים.

יש לי רעיון

הדבר שיכול אולי להביא לפורום הזה מעט הרמוניה הוא מפגש פורום. אולי על-ידי היכרות אישית, "השד" לא יראה נורא כל-כך. אולי לאחר מפגש ביננו, "לא נעים" יהיה להשמיץ באופן כל-כך בוטה וגס. מה דעתכם?

אינקה

New member
הבעיה אינה אישית וכך גם הפתרון

האם אתה באמת חושב שאחרי שתפגוש אותנו יהיה לך "לא נעים" להשתמש בפורום כפלטפורמה לפרסום מתמשך? אני יודע שגם אחרי שאפגוש אותך אמשיך להתריע על פעילות הפרסום הבלתי לגיטימית שלך כאן.

drall

New member
נכון

הבעיה היא המדיניות של מ"ט שחוזרת על עצמה בכל מקום.

אינקה

New member
המממ...

בחודש חודשיים הקורבים אין לי זמן לנשום. אמצע יוני יכול לבוא בחשבון אולי אבל זה לא פתרון לבעיה בפורום.

OriIdan

New member
דניאל אינו מפרסם, זו סתם האשמה שלך

אתה שוב מאשים האשמות מבלי לבסס אותן. ההצעה שלי הקודמת שרק עומר תחליט האם זה פרסום נועדה לחסוך מהפורום הצפת הודעות מתלהמות שלך. שוב, אין לי בעיה עם הודעות המהוות דיון לגיטימי. אבל הטחת האשמות חסרות שחר אינה דיון תרבותי. אתה באמת יכול לנהל דיון תרבותי? החשש שלי הוא שכרגע אתה בהיסטריה וכל הודעה של דניאל או שלי מיד מקפיצה אותך. לכן אני מציע שוב שתלך לעשות מדיטציה ותרגע קצת. זה באמת מעלה את השאלה, כמה אנשים מיושבי הפורום הקבועים באמת מתרגלים מדיטציה? יש לי לפעמים רושם שמעט מאד. מי שבאמת עושה מדיטציה (כל מדיטציה שהיא) לדעתי לא יכנס להיסטריות כאלו.

OriIdan

New member
האם זה דיון תרבותי?

האם לומר על משהו שהוא שקר מבלי להסביר זה דיון תרבותי? זה דיון ילדותי שאינו מוביל לשום מקום. הרי זו בדיוק הבעיה של הפורום שאין כאן דיונים אלא קביעת עובדות ללא הסבר.

OriIdan

New member
אתה יכול רגע להשיב לעניין?

תגובה כזו "אל תזנה גם את התרבות למטרותיך" הרי אינה תגובה לעניין. האם אתה חושב שזה תרבותי לקרוא למישהו בשמות גנאי? גם אם השם נכון לגביו? (זה כמובן אינו אומר שאני חושב שאתה צודק בשמות שאתה קורא לי). אני חושב שקריאה בשמות גנאי בין אם היא מוצדקת ובין אם לא, היא פסולה מכל וכול. גם אני בעבר שגיתי בזה. אני משתדל היום שלא לחזור על שגיאות כאלו.

drall

New member
לא קבעתי שדניאל מפרסם

הוא קבע את זה , לצערי, בהודעותיו כמו כן לא קבעתי שאתה שקרן השקרים שלך הופכים אותך לשקרן תשאיר את ההתחכמות לחכמים , הארי , אתה טיפש מדי בשביל זה.

OriIdan

New member
שוב דיון לא תרבותי

אם אתה טוען שהוא קבע את זה, אולי תסביר את הטענה? אם אתה קובע שאני שקרן אולי תסביר את הטענה? לקרוא בשמות גנאי לאנשים זה אינו דיון תרבותי. התנשאות גם היא אינה דיון תרבותי. אני שוב אזכיר לך שהתנשאות שלך בעבר (הודעה שכותרתה הייתה "ביטוח דרול") גרמה להנהלת הפורומים להדיח אותך מניהול הפורום שדומני שאתה הקמת אותו. הודעות מתנשאות דומות גרמו לה אז לבקש ממני לחסום אותך. אם אתה יכול לנהל דיון תרבותי זו יכולה להיות תוספת יפה לפורום. אבל לצערי לא נראה שאתה יכול לעשות זאת.

למעלה