בעיה זוגית

nettai2

New member
בעיה זוגית

אני בת 18 ונמצאת במערכת יחסים כבר 3 וחצי שנים. מערכת יחסים שלפחות עד הזמן האחרון הייתה מאוד בריאה ויציבה, באמת הדבר הכי בטוח שהיה לי בחיים. הייתה אהבה מאוד מאוד גדולה, חלקנו הרבה תכונות ותחומי עניין, והבחור בחור זהב. כזה שלא מאמינים שקיים. אוהב ומכבד וחכם וחתיך וכל החבילה. הוא התגייס לפני כמה חודשים ובתקופה שהתגייס הדברים התחילו להידרדר. הוא חוזר רק פעם בשבוע ואנחנו מדברים מדי פעם בטלפון, ולאט לאט אני מוצאת את עצמי חושבת עליו פחות ומסתכלת לצדדים. אני מוצאת את עצמי לאחרונה מנסה להתחמק ממגע אינטימי, מתרצת תירוצים כדי שנשכב פחות, כשהוא יוזם נשיקות ארוכות וחושניות אני קוטעת אותן עם עם דיבורים ובכלל החשק המיני שלי כלפיו פוחת. הוא גם מרגיש שמשהו לא כשורה. חשוב לי לציין שהסלידה באה רק מהצד שלי, ורק בתחום המיני. השיחות שלנו עדיין ארוכות ומרתקות, אני עדיין משתפת אותו בכל דבר, אנחנו עושים הרבה צחוקים ומאוד כיף ביחד. אבל אני כל הזמן מנסה לברוח מהאינטימיות. אני רוצה שנצא לטייל ולא נישאר במיטה בשבת כי אין לי כוח לכל המגע הזה. אני משקרת שקיבלתי מחזור גם אם לא. וזה למרות שאני רואה אותו רק פעם בשבוע\שבועיים ואמורה כביכול להתגעגע. זה לא היה ככה בעבר.
ניסיתי להפרד ממנו. היה לי מאוד קשה וכואב וחזרנו תוך כמה ימים, והייתה תקופה מאושרת של שבועיים בערך. אח"כ נפרדתי עוד פעם ושוב חזרנו. עכשיו אנחנו ביחד ואני מרגישה את מה שתיארתי, ואני יודעת שאני צריכה לקבל החלטה סופית ולא יכולה להמשיך לשגע את הבחור המסכן.
מה קורה לנו? האם זה בעיה שניתן לגשר עליה? אני כן מוצאת את עצמי מפנטזת על בנים אחרים. אני מאוד מאוד אוהבת אותו, הוא חלק עצום בחיי. עם זאת אני בכל זאת רואה אותו רק פעם בשבוע\שבועיים ולא מאוד מתגעגעת במשך הזמן.
אני יודעת שיש לי מה להציע ושאני צעירה וכל החרא הזה. אבל מה כבר מחכה בחוץ? למה למהר אם אפשר להציל עוד את מה שיש לי? אני לא מודאגת מלהיות לבד אני מודאגת מלאבד אותו, הוא יותר מבן משפחה.
ולמרות שאני כל כך פוחדת לאבד אותו, זה לא פייר כלפיו להשאר במצב הנוכחי.
האם אני משלה את עצמי ומושכת את זה למרות שזה נגמר? האם יש סיכוי?
בבקשה תעזרו לי אני עובדת עצות.
תודה! נטע

אפשרות שעולה לי לראש

מזמן לא היה לי חבר בצבא, אבל מתישהו, מזמן מזמן, זכור לי משהו כזה... (הזדקנתי!!!)

אולי כל היויו הזה קשה לך נפשית ומקרין על היכולת שלך להיכנס איתו לאינטימיות. אתם יחד ואז הוא מתרחק ואת צריכה להתרגל לבלעדיו ואז כשכבר התרגלת הוא שוב הולך ושוב ושוב. את גם לא יכולה לכעוס עליו על היויו שנוצר כי הוא בצבא. אז המנגנון שלך הוא לכבות את הרצון באינטימיות וליצור מן ריחוק רגשי מכל הקשר, כל עוד הקשר קיים.
ברגע שנפרדתם הרגשת באובדן של הקשר ולכן מיד חזרתם שוב ואז שוב התמודדות עם היויו...

את מתארת אותו כמישהו שמאוד חשוב לך ומאוד מוערך על ידך, לי נשמע שאת כן אוהבת אותו אבל המרחק "דופק" הכל.
אם לא היה בא לך בכלל לראות אותו ולהיות אותו והנוכחות שלו הייתה מעצבנת אותך ומעיקה, זה היה סיפור אחר. אבל את מתארת מצב שרק הקטע המיני קשה לך. יש לא מעט נשים שזקוקות למצב רגשי בטוח עם בן הזוג כדי להיפתח מינית, אולי הפעם בשבועיים הזה לא מספק לך את הביטחון הזה וסוגר אותך.

פתרון? אולי בזמן הריחוק תמצאו יחד ערוצי תקשורת רגשיים וקרובים יותר כמה שניתן כדי שהניתוק יהיה פחות חזק ופחות מורגש רגשית וממש תתכוננו לפגישה הבאה, כדי ליצור יוצר רצף.

קארניו

New member
הכי נהניתי מהמשפט הבא :

"אבל מה כבר מחכה בחוץ? למה למהר אם אפשר להציל עוד את מה שיש לי? אני לא מודאגת מלהיות לבד אני מודאגת מלאבד אותו, הוא יותר מבן משפחה."

וגם מזה : " כשהוא יוזם נשיקות ארוכות וחושניות ............."

ובעיקר מהסתירות הבולטות שבפוסט שלך את לא נמשכת אליו בכלל ומפנטזת על גברברים אחרים ובאותה נשימה את לא רוצה לוותר עליו בנימוק שהוא יותר מבן משפחה

ולכן לי באופן אישי אין מה לייעץ לך אבל אני בטוחה שלאחרים יש ומן הסתם לא תצאי מכאן מאוכזבת

סטנגה Joe

New member
נראה לי

שהבעיה שלך כאן היא נטו בעיה של צומי.
כשהוא היה בסביבה הקרובה וזמין הוא היה נחשק.
כשהוא איננו אחרים זמינים יותר והם עולים לך במחשבות.

את יכולה לנסות לעבוד על הבגרות שלך, מה שלא נראה לי שתצליח בשלב הזה של חייך
או שאת יכולה פשוט לזרום הלאה בזרם החיים.
להכיר אחרים, להתנסות, למלא חוסרים ותשוקות חדשות. אחרי הכל את עדיין צעירה מאוד ואת לא ממהרת לשום מקום.

Aski7

New member
אני לגמרי חושבת

שזה הסוף.
האהבות הראשונות.. האלה שכשמתחילות לחלוף אנחנו ממשיכים לשקר לעצמינו שאנחנו עדין אוהבים.
תני להגיד לך משהו כל עוד את ליד הבחור לעולם לא יהיה מצב שפתאום לא תרגישי כלום.. בנאדם שאהבת, התרגלת, חווית וחבר טוב..את לא תגיעי למצב שתפרדו ותוכלי להרגיש שזה קל באותו הרגע. פרידה ממישהו מוכר לעולם לא קלה.
ואוי כמה קשה לאודות לעצמינו שזה נגמר.
אבל כל הדרמה הזאת זה חלק מתהליך ההתבגרות וזה בסדר..

וזה גם צפוי שזה קורה דווקא בתקופה בה אתם לא יחידה אחת צמודה ודביקה כמו בתיכון רק חולמים על העתיד אלא כשאתם מתחילים צעד קדימה בעתיד בנפרד!
חברים חדשים, ההתחברויות ומצפים לגעגועים מטורפים וזה לא כל כך נורא..לא כמו שציפיתם.
בקיצור טבעי והגיוני גם איך שאת מרגישה וגם זה שהוא עדין לא בשלב הזה.
וההתרחקות דווקא מינית מחזקת זאת לטעמי כי חברים אתם כן וקרובים אתם כן.. זוג אתם כבר לא ממש..

מה אני ממליצה?
לקבל את זה בהבנה וידיעה שזה יכאב (וזה לא אומר שזה טעות) אבל יעבור מהר..
ולהנות משארית הגסיסה של הקשר..
פשוט תרגעי..

בהצלחה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה ממש לפי הספר

אהבה ראשונה הרבה פעמים הופכת ליחסי אח/אחות.
הקירבה והחברות נשארים, אבל העניין המיני [שזה הרבה יותר מרק סקס - זה עניין רגשי שלם] פשוט התנדף.

לפעמים זה קורה לשני הצדדים, לפעמים רק לצד אחד.במקרה שלכם זה כנראה רק בצד שלך.

לשאלה "מה עושים": אין מה לעשות. הגוף שלך מדבר בקול ברור שהגיע הזמן ללכת הלאה.

הכי טוב - לפי דעתי - להיות כנה איתו. את לא אשמה בכלום. זה פשוט קורה.

seeyou

New member
הבעיה נפתרה ברגע שהזוגיות נפטרה

סלידה ממגע אינטימי שמה קץ לזוגיות שלכם

ייתכן שפסיכולוג יבין מה גרם לך להתנהג ככה אבל מה שזה חשוב?

אתם צעירים

ייתכן שברגע שתתחילי לממש את הפנטזיה המינית שלך עם אחר(ים)
תוכלי להבין אם הסלידה מהחבר היתה פסיכולוגית או גופנית

את יודעת שיש לך מה להציע ?
זה משפט שלא הבנתי ולא יכול להגיב

עם ניסיון במערכת יחסים כבר 3 וחצי שנים אין לך מה לפחד מלהיות לבד

זה לא אומר שהניסיון שצברת יעזור לך במערכות היחסים העתידים

יוסי

nirity1

New member
איזה מאמי

תקשיבי את המשפט מה כבר מחכה לי בחוץ תשמרי לבחורות בנות 35 שעוד אין להם ילד והשעון מתקתק.
נשמע שהמשיכה נגמרה ונשארה רק חיבה והערכה ואולי פחד מהלהיות לבד.
תעשי לבחור שלך טובה ותעשי המתת חסד למערכת היחסים שלכם כי כרגע מה שאת עושה לו זה די סוג של התעללות....

איציק911

New member
אין ספק שזה היה הזוי...

בת 18 שאומרת מה כבר מחכה לי בחוץ...ונשמעת נואשת... לי שקראתי את זה ישר עלה בראש אולי היא שמנה ונראת רע אז היא יודעת שבחוץ לא מחכה לה משהו טוב ואין לה ביקוש גדול אז מתוך נואשות היא תישאר איתו

nirity1

New member
ומה אם היא שמנה מהצפון ?

זה יותר גרוע או ששני מינוס יוצר פלוס....

seeyou

New member
גם לשמנות יש ביקוש
השאלה האם הביקוש

יענה לציפיות שלה

העיקר אם היא לא נראת רע(מוזנחת)

זה כמו רעיון עבודה-
-להציג מה שהצד השני מעוניין לראות

יוסי

seeyou

New member
תעמיני לי שכן
מי שמחפש יופי מחפש צרות

רק מפורסמים או עשירים יכולים לתחזק נשים יפות

אומרים שאין אישה לא יפה יש רק נשים לא מטופחות

יוסי

נ.ב

כאשר מקבלים מתנה באריזה יפה יש להניח שהתוכן הוא זול

A particularly beautiful woman is a source of terror. As a rule, a beautiful woman is a terrible disappointment.

למעלה