בעיה בChat T.V

• פותח הנושא koya1
  • פורסם בתאריך

koya1

New member
בעיה בChat T.V

אוקיי יש לי מצלמת אינטרנט מותקנת במחשב.... יש לי כרטיס וידאו ויש לי עוד משו שמותקן כמצלמה(זה מצלם וידאו כאילו מצלם את המסך אם אני רוצה שהוא יצלם מה אני עושה או משו כזה...) עכשיו אני חושב שבגלל שמותקנות אצלי 3 מצלמות אז זה גורם לבעיה... כי כשאני עושה "שדר" אז זה מראה לי מסך כזה של שלג... זה בלל לא מפעיל לי את המצלמת אינטרנט ואחרי כמה שניות זה אומר "השידור הופסק ע"י המערכת" מה עושים?! איך אני מתקן את זה?!

koya1

New member
אני לא מאמין...

עוד לא עניתם לי?! מה שווה פורום כזה אם לא פותרים לך את הבעיות שצריך?!

koya1

New member
מקפיץ...

פשוט חוסר מקצועיות... אני מחכה לתשובה כבר יותר משבוע!

תרשה לי לצטט אותך?../images/Emo26.gif

בס"ד "השידור הופסק ע"י המערכת" יודע אחי למה לא עונים לך? תנחש... דבר ראשון התקן מצלמה אחת בלבד. רגילה לשידור ב blogtv ואז אם הבעיה חוזרת (איני חושב כך) אנא פנה ל <[email protected]> בצילום מסך והבעיה כמו שרשמת פה... בהצלחה

בס"ד "השידור הופסק ע"י המערכת" יודע אחי למה לא עונים לך? תנחש... דבר ראשון התקן מצלמה אחת בלבד. רגילה לשידור ב blogtv ואז אם הבעיה חוזרת (איני חושב כך) אנא פנה ל <[email protected]> בצילום מסך והבעיה כמו שרשמת פה... בהצלחה

למעלה