יא, עניתי לך תשובה ארוכה והכל נעלם
קודם כל תודה
אחרי עשרות רבות של PVP הגיע הזמן שאני אלמד איזה סקילים טובים לי באיזה מצבים. יש מפות טובות לי יותר ויש מפות טובות לי פחות כמו של פינק-בין למשל. מרצדסית אתמול הצחיקה אותי כשהיא הרהרה בקול ואמרה שהיא מצאה את הדרך איך לקבל אמבלמים בקלות - לפתוח DS
אז כנראה שזו אפשרות לא רעה בכלל. הדבר הראשון שאני מתכוונת להכין זה ספר כיס, זה עם ה-5 אטק והוא עולה 100
אמבלמים. יש אחר אחר עם 3 אטק, אבל אני אוותר עליו. אם כבר אז להשקיע עד הסוף. אחרי הספר אני רוצה להכין לי לפחות טבעת אחת של רייזינג סאן (יש לי 2 מתכונים). חגורה כבר יש לי איכשהו מאיזה קווסט כנראה שהיה פעם והבן שלי השיג לי אותה. אוי נזכרתי שיש לי גם מתכון של שרשרת רייזינג-סן. אולי אכין גם אותה.. היתרון שיש בחפצים האלה הוא האטק הנוסף של באטל-מוד שיש עליהם. אני תמיד משתמשת בחגורה כשאני בתוך ה-PVP אפילו שזה רק +1. אבל כשאני אשים עלי את כל החפצים האלה יהיה לי יתרון של אטק בתוך ה-PVP ואני מקווה שיהיה לי קל יותר להשיג נקודות. אגב, לא ידעתי שלקנות חפץ עולה יותר אמבלמים מאשר לקנות את המתכון שלו, לא שאני מתכוונת להכין משם משהו או לקנות. תודה על המידע הזה
אחרי שיהיה לי מה שאני שואפת אליו (ויש לי מלא עבודה עד אז
) אני אקנה קופסאות הפתעה שעולות 4 אמבלמים. קראתי שיוצא מהם גם חפצי PVP ואפילו ספר כיס. בנוסף קראתי גם שמהמתכון הסודי שנמכר דרך אמבלמים אפשר להשיג מתכון של דאר אנג'ליק. הכל כמובן עניין של מזל