בעיה בתוך המשחק עצמו

orel אוראל

New member
בעיה בתוך המשחק עצמו

פתאום מקודם זה קרה לי אני מנסה לזרוק חפצים זה לא נותן לי , לפתוח חנות רושם לי this accont canot do it ד"א זה קרה לעוד מלא מהגילד שלי ומהמייפל בכלל אי אפשר לעשות טרייד , אי אפשר לפתוח חנות , לזרוק חפצים ... מישהו אמר שזה hellbann משהו כזה..

HellBan
באיזה שרת אתה משחק?

קרס השרת שלכם לאחרונה? היה רול בק? יש מזו אקפלוייט אצלכם? .

אז חליתם במחלה של סקניה.....

תנחומי. עכשיו כל מה שנותר לכם לעשות זה לחכות שנקסון יתעוררו בבוקר ויחליטו לשחרר אתכם מזה עם סרבר צ'ק......

צ ל י ל 8

New member
אוף, איזה מעצבן זה...

מזל שלפחות PVP היה אפשר לעשות והיו לו דרופים ל-IMP שלי. דיליג'נס לא יכלתי לעשות כי לא היו עלי מראש פלטות להמרת אורים ולא יכלתי לקנות.... FAIL NEXON. יש לי כבר 50+ אמבלמים ועוד 14 שעדיין לא המרתי והם נמצאים לי בנקודות
מיום ליום אני מצליחה להשיג 1000 נקודות ויותר בלי TW. כנראה זה בא עם הניסיון. אפילו DS אני מצליחה להרוג... יש רק 2 דמויות שמסתובבות קבוע בשעות שלי ב-PVP ואני שונאת כשהן נכנסות איתי למפה. אחד הוא פלאדין רמה 193 ומחסל את כולם בשניות ואחת היא מרצדסית רמה 200. קנונירים מעצבנים עם העוגן שלהם שיש לו טווח רחב מדי לטעמי.

miss_t

New member

שרון, כל הכבוד על ההשקעה - העבודה הקשה משתלמת! יפה מאוד! אני עדיין בשלבי עבודה ושיפור, לא מצליחה לעבור את מחסום ה-500 אני חושבת דווקא שלמכניק יש טווח גדול! DS ממש מציקים בPVP
צריכה להכיר את הסקילים שלהם כדי לדעת להלחם בהם! אולי פשוט עדיף לנסות לפתוח אחד ולכסח את כולם

miss_t

New member
דרך אגב,

מה את מכינה עם האמבלים? יש לך מספיק כדי להכין משהו! לפי דעתי עדיף להכין מאשר לקנות בחנות את חלק מהדברים שנמכרים. לפעמים הכנה דורשת 30 חלקים וקנייה דורשת 50. האם את חוסכת לתיק של CHARM? כמה צריך בשבילו?

צ ל י ל 8

New member
יא, עניתי לך תשובה ארוכה והכל נעלם

קודם כל תודה
אחרי עשרות רבות של PVP הגיע הזמן שאני אלמד איזה סקילים טובים לי באיזה מצבים. יש מפות טובות לי יותר ויש מפות טובות לי פחות כמו של פינק-בין למשל. מרצדסית אתמול הצחיקה אותי כשהיא הרהרה בקול ואמרה שהיא מצאה את הדרך איך לקבל אמבלמים בקלות - לפתוח DS
אז כנראה שזו אפשרות לא רעה בכלל. הדבר הראשון שאני מתכוונת להכין זה ספר כיס, זה עם ה-5 אטק והוא עולה 100
אמבלמים. יש אחר אחר עם 3 אטק, אבל אני אוותר עליו. אם כבר אז להשקיע עד הסוף. אחרי הספר אני רוצה להכין לי לפחות טבעת אחת של רייזינג סאן (יש לי 2 מתכונים). חגורה כבר יש לי איכשהו מאיזה קווסט כנראה שהיה פעם והבן שלי השיג לי אותה. אוי נזכרתי שיש לי גם מתכון של שרשרת רייזינג-סן. אולי אכין גם אותה.. היתרון שיש בחפצים האלה הוא האטק הנוסף של באטל-מוד שיש עליהם. אני תמיד משתמשת בחגורה כשאני בתוך ה-PVP אפילו שזה רק +1. אבל כשאני אשים עלי את כל החפצים האלה יהיה לי יתרון של אטק בתוך ה-PVP ואני מקווה שיהיה לי קל יותר להשיג נקודות. אגב, לא ידעתי שלקנות חפץ עולה יותר אמבלמים מאשר לקנות את המתכון שלו, לא שאני מתכוונת להכין משם משהו או לקנות. תודה על המידע הזה
אחרי שיהיה לי מה שאני שואפת אליו (ויש לי מלא עבודה עד אז
) אני אקנה קופסאות הפתעה שעולות 4 אמבלמים. קראתי שיוצא מהם גם חפצי PVP ואפילו ספר כיס. בנוסף קראתי גם שמהמתכון הסודי שנמכר דרך אמבלמים אפשר להשיג מתכון של דאר אנג'ליק. הכל כמובן עניין של מזל

btekx

New member
כן אני שונא מפהשל פינק בין

אצל מכונאי אני מתקשה לירות מלמטה או למעלה מפה הכי טוב שיש למכונאי זה עיר של סיגנוס (ארב?) זה מעולה ואני מעולה במפה זה

btekx

New member
אני מדבר על מפה שלנוח לי

לדעתי הכי טוב זה של ארב, ומה שדעתך זה מפה של FM... אכן שניהם מעולה...

אבישי ר

New member
שרון

אני אשמח לקנות מתכון של ריזינג סאן רינג אם את מוכנה למכור לי

צ ל י ל 8

New member
אבישי, יש לי 2 מתכונים ואני עוד לא סגורה על

עצמי אם אני אשתמש בשתי טבעות או באחת. אני נוטה מאוד לעשות לעצמי 2 טבעות בעיקר בגלל תוספת הבאטל-אטק שהן נותנות ב-PVP. אני אחשוב על זה. אם יש לך אומץ ואתה חושב שיש לך מזל, נסה אולי את המתכונים הסודיים של ה-PVP...

צ ל י ל 8

New member
אגב ליאת, בדקתי את עניין האמבלמים בקניה

המתכון שקונים עולה 50 אמבלמים (יש כאלה גם יותר ויש כאלה פחות, תלוי מה), וכדי להכין את המתכון, צריך עוד 30 אמלמים! אין משהו שאפשר לקנות מוכן חוץ מחגורה, כותפת, עגיל ושרשרת- כל אחד עולה 10 אמבלמים.

למעלה