בעיה בקניית גיטרה

azaror8

New member
בעיה בקניית גיטרה

אהלן יש לי בעיה קטנה אני מנגן כבר 8 חודשיים על גיטרה חשמלית שקיבלתי בהשאלה slammer hammer (חרא של גיטרה) ואני מעוניין לקנות גיטרה חדשה או משומשת. עד עכשיו התעניינתי בבלוז - קצת סולויים של david gilmour - וקצת פריי סטייל...... אז ככה שעדיין אין לי מושג איזה גיטרה לקנות...מבחינה של סגנון... תעזרו לי בבקשה.....

RoieL

New member
הטלקסטר אמור להיות טלה וסטראט?

זה קצת מכשיל..

Ultra Spidey

New member
באמת? החכמתי

ומה עם אפיפון וגיבסון? גם אותה חברה או שהיחסים ביניהם הם כמו קורט - פנדר?

RoieL

New member
אותה חברה-

שני מותגים עם מפעלים שונים [אחד בארה"ב, אחד במזרח]. אגב, גילויים, האיבנז הזולות הן בעצם קורט

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

רק הייתי מוסיף מילה: "את רוב הגיטרות *הזולות* בעולם".

maverick88

New member
לקורט יש גם גיטרות יקרות

חוץ מזה.. המשפט שלך לא נשמע טוב כי יש לי גיטרה של קורט ב2250 והיא נשמעת הרבה יותר מזה

b l a c k d o g

New member
../images/Emo45.gif

יש לי קורט ב 3000 והיא נשמעת ומרגישה הרבה מעל זה ממליץ על החברה

azaror8

New member
the walrus

התקציב הוא בסביבות איזור האלפיים שקל... מה אתה אומר????

yoni162

New member
באיזור? בסביבות?

יש את איזור ה-2000, ואתה עוד מסביב לאיזור הזה? אפשר להגיע ככה ל-3000... ולענייננו, 2000 ש"ח (סביבות) זה תקציב לא רע לגיטרה ראשונה..אם יש לך חבר שמבין בגיטרות ויש לו זמן וחשק, שווה לקחת אותו איתך וללכת לבדוק כמה גיטרות יד שניה. אפשר למצוא דברים לא רעים בכלל..צריך רק סבלנות. אם זהו לא המקרה, הייתי ממליץ פשוט ללכת לחנות ולנגן על כל דבר שנכנס בתקציב שלך..ככל הנראה יתנו לך לנגן על Cort למיניהן, שבמחיר הזה לדעתי נותנות תמורה גבוהה יחסית לגיטרות האחרות. לך לחנות, תראה, תתרשם, ותחזור אלינו עם רשימה מצומצמת (או לא) של גיטרות שמצאו חן בעיניך, משם הדרך תהיה קצת יותר קצרה.

Ultra Spidey

New member
בחור,

אל תשלח לי מסרים כאלה בבקשה
בשביל זה יש פורום. דבר שני - ברור שלא מצאת אותה! אין כזו גיטרה! זה שם שהקרצתי שמורכב משמות של חברות ומותגים

למעלה