בעיה בצריבה אחרי avi2dvd

Ven0m

New member
פשוט תשתמשי ב DVDDECRYPTER

כפי שציינתי בהודעה למטה אפשר להסביר איך עושים את זה בנרו, אבל אין טעם לדעתי

קנגרi

New member
או קי . הורדתי אותה

אבל. איך משתמשים בה? כי גם שם .. שאני מחפשת את הקובץ שאותו צריך לצרוב הוא לא מוצא לי אותו. מה אני עושה לא נכון? יש איזה מדריך? או שאתה תוכל להסביר לי איך צורבים איתה.?

Ven0m

New member
...

Select Mode -> ISO -> Write Open your created .ISO file. Select your DVD Writer Burn the DVD by clicking the HD>DVD-image (test on a DVD-RW or DVD+RW first). אם הקובץ נמצא בספריה והסיומת שלו היא ISO, אז בצעד השני לעיל את צריכה לראות אותו ברשימה ולבחור אותו

Reborn1

New member
הי קנגרו מה שלומך ../images/Emo13.gif

אני לא חושב שהבעיה היא בנרו או בתוכנה איכותית אחרת. אני רוצה שתבצעי פעולה אחרת וזאת אכן בכדי לוודא כי קובץ image הינו טוב וזאת לפני הצריבה אנחנו נעשה זאת כך המטרה כעת היא להפעיל את הסרט dvd מתוך קובץ iso בדרך זו אנחנו בודקים בוודאות את תקינות הקובץ לפני הצריבה 1 האם את מכירה את תוכנת dameon tools ? אם לא , לא נורא
תורידי את התוכנה מהקישור הבא לאחר ההתקנה יש לפתוח את קובץ ה iso בעזרת התוכנה וזאת נעשה כך א בתחתית המסך שלך יופיע איקון אדום בשורת המשימות ליד האיקון של החיבור לאינטרנט(2 המחשבים הדולקים) ב לחצי לחיצה על קליק ימני בחרי באפשרות virtual cd\dvd rom לאחר מכן תראי device ללחיצה עליו תקבלי mount image ג כעת אנחנו נציין את נתיב קובץ iso במקרה ולא מופיע לחצי בתחתית החלון שנפתח file type את האפשרות all files ד מה שעשינו כעת קובץ ה- iso שלך
יתנהג במחשב כמו דיסק dvd רגיל ואנחנו ננסה להפעיל אותו באמצעות נגן סרטים ה נדרש נגן סרטים לדוגמת win dvd \power dvd ואפילו נגן חופשי mv2player לאחר שאחד הנגנים מותקן או שהדיסק יאותר ישירות בנגן mv2player לחיצה קליק ימני open cd ואז תראי את הדיסק שלך בחרי אותו והסרט ינוגן ישירות קישורים ל dameon tools mv2player אם הכל בסדר פשוט ניגשים לתוכנת הצריבה נרו בוחרים באפשרות שבתפריט העליוןcopy cd בתפריט מופיע video audio data וכיו"ב אנחנו נבחר copy disk כעת תופיע לך אפשרות burn image ואז אנחנו נציין את הנתיב של קובץ iso במידה ולא מופיע (עקרונית צריך להופיע אוט') באפשרות file types בתחתית החלון נשנה ל all files ואז נבחר אותו לצריבה מקווה שתסתדרי בהצלחה

Reborn1

New member
הערה:

כששלחתי את ההודעה עדין לא ראיתי את ההודעה שלך Ven0m את יכולה לבחור באחת הדרכים שנראית לך בהצלחה

קנגרi

New member
מה אתם אומרים , האם אפשר

להכנס לתוך תקיית VIDEOֹTS, לבחור את כל התיקיות שיש שם ולצרוב אותם? זה מוריד מהאיכות? למה דווקא לצרוב את ISO?

Reborn1

New member
אפשר גם אפשר

בוקר טוב זה אפשרי בהחלט ככה אני פועל את כל הקבצים (את כולם) מתיקית video_ts לגרור לנרו בפרויקט dvd אל תיקיה הוידיאו זה עובד טוב מאוד

Ven0m

New member
ISO צורבים עם ALCOHOL

או עם DVD DECRYPTER שניתנת להורדה בחינם http://www.dvddecrypter.com

קנגרi

New member
מה.. לא עם נירו?

מה ה alkcohol? עד כמה שאני יודעת אלכוהול מיועד לחיטוי פצעים

Ven0m

New member
הפסקתי להשתמש בנרו ממזמן

תכנה גרועה. כבדה, מלאת באגים ויכולות שאני לא צריך. מעבר לכך, הצריבות שלה לא ידועות כאיכותיות או קומפטביליות במיוחד. Alcohol 120% היא תכנת צריבה שנחשבת לבין הטובות ביותר לצריבת IMAGES (כלומר ISO, IMG, BIN וכו') DVD DECRYPTER שציינתי (כאמור, בחינם) נחשבת למעולה גם היא

Y. Welis

New member
לא סביר שיש הבדלים, כי שתי התוכנות

פונות לאותו סט-פקודות שקיים ב-ROM של הצורב (ודווקא ל'נירו' הותיקה והגדולה יש תמיכה רחבה יותר בסט הפקודות האלה מאשר לאלכוהול הצעירה הקטנה). ההבדל המשמעותי הוא ש'אלכוהול' (כמו גם התוכנות של alby, כמו cloneCD ו-CloneDVD) יודעת לכתוב טראק של sub-channel. אבל עד כמה שידוע לי השיטה הזו שימושית אך ורק להעתקת משחקים מוגנים. כשאתה צורב DVD מוגן על מדיה, הוא ממילא חסר הגנות, משום שהצלחת להעתיק אותו... אין בו קובץ הפעלה, כמו במשחקים, שבודק אם ההגנה קיימת על הדיסק.

Ven0m

New member
ראשית, ב DVD-VIDEO יש הבדל

NERO לא עוקבת אחרי הסטנדרט כהלכה באשר לצריבת IMAGES אחרים, אני לא בטוח לגבי פקודות ה ROM (הרי אין פקודת ROM שאומרת "צרוב את האימג'", צריך להשתמש בהן בצורה מסוימת) אבל בכל אופן התייחסתי יותר לעניין ניצול המשאבים (שלא לומר HOGGING שלהם), באגים מעצבנים ותקיעת / אתחול המחשב

Y. Welis

New member
סט הפקודות נקרא MMC

וכל צורב שקיים תומך בו ברמה מסויימת - אלה של החברות הטובות כוללים פקודות נוספות שמאפשרות לצורבים שלהם לכתוב מידע באופן שאחרים לא מסוגלים, או כוללים אלגוריתמים של תיקון-שגיאות טובים יותר. 'אלכוהול' ככל הידוע לי תומכת בתקן הזה נטו, מבלי להוסיף משהו מיוחד לפירמות כאלה או אחרות; באתר של Elby למשל יש רשימת דגמי צורבים שיש להם יכולות קריאה או כתיבה עדיפות (בעיקר ברמת 'חיזוק סקטורים' וכתיבת subchannel, שמשמשים בעיקר להעתקת הגנות) שמבטיחים תוצאה טובה יותר עם תוכנות הצריבה שלה, אם כי גם היא לא תומכת בהם באופן ישיר (כאשר אתה מריץ את CloneCD והיא מספקת מידע על הצורב ויכולותיו השונות, מודגש שם ש'התוכנה לא משתמשת במידע הזה לצורך הצריבה'). דווקא נירו מציעה כמה דברים ב-DVD שאחרות לא, כמו צריבת ג'יגהבייט מלא גם אם הקובץ קטן יותר, כדי להשיג תאימות לכוננים ישנים.

Ven0m

New member
מבחינת יכולות צריבה מיוחדות

של חיזוק סקטורים, דימוי סקטורים פגומים ובאופן כללי פריצת הגנות כגון SECUROM SAFEDISK וחבריהם, ALCOHOL לוקחת ובגדול אתה יכול להסתכל בפורומים של CDFREAKS.COM, תמונת המצב שם מאד ברורה בכל אופן, פריצת הגנות משחקים ותוכנות הוא לא נושא הדיון נושא הדיון הוא בין היתר DVD-VIDEO . אני לא יודע אילו דברים NERO מציעה (מלבד אותה צריבת ג'יגה שלא ברור לי מי יצרוב סרט שיקח פחות מג'יגה על DVD) אבל לגבי ה"תאימות" של NERO אתה יכול לקרוא כאן

למעלה