בעיה בצריבה אחרי avi2dvd

קנגרi

New member
בעיה בצריבה אחרי avi2dvd

שלום לכולם... חזרתי אחרי פירמוט המחשב לאחר ששום דבר לא עזר לי לסדר את הקול בסרטים ( מי שזוכר).. בכל מקרה.. כרגע יש לי בעיה חדשה. המרתי סרט AVI ל DVD דרך התוכנה avi2dvd ונוצרו לי אמנם כל הקבצים כולל קובץ ISO שאותו הבנתי שצריך לצרוב. כשאני מעלה את הנירו בדיוק עפ"י ההוראות הקובץ לא מופיע דרכו. כלומר.. שום קובץ בתיקית TEMP לא מופיע. כשאני מבקשת ממנו להראות את כל הקבצים , הוא כן מראה לי אותו אבל לאחר הצריבה הוא בלתי קריא ב DVD. איך פותרים את הבעיה הזו? המון תודה מראש..

Reborn1

New member
האם בדקת את הסרט בנגן סרטים במחשב

לפני שצרבת ? !!!! כמו שנכתב במדריך בתוך התיקיה avi2dvd ישנה תיקיה בשם dvd בתוכה ישנם קבצים שנועדו לתצוגה מקדימה בנגן סרטים לפני הצריבה איזה פרוייקט הכנת ? vcd svcd dvd מה שמו של הקובץ שצרבת ? (אם אפשר לא לדלג אל השאלות) תודה

קנגרi

New member
לא. לא בדקתי אותו לפני.

זה הכרחי? זה משנה את הקובץ או משהו? הכנתי פרוייקט DVD שם הקובץ שניסיתי לצרוב היה:DVD_IMAGE.ISO זה היחיד שהיה לי עם סיומת ISO.

Reborn1

New member
קנגרו שלום

כל שלב במדריך הוא הכרחי ואם צויין אנא בדקו את הסרט במחשב לפני הצריבה כנראה כפי שהבחנת זה הכרחי הרבה תקלות יכולות להתרחש לפעמים גם דברים קטנים משפיעים על התוצאה הסופית ואפילו אני (כותב המדריך ) בודק טוב טוב לפני שאני צורב ישנם הרבה אפשרויות לכשל דברים קטנים שצריך לשים לב לכן נוצרים הקבצים הזמנים לצפייה לפני המרה נסי להפעיל את הסרטים שיש לך בתיקיה dvd עם הנגן כפי שמופיע במדריך לראות אם הקבצים הזמנים טובים אז היתה בעיה בצריבה אם אינך רואה את הסרט מהתיקיה dvd יש תקלה בהכנה של התהליך בהתחלה אשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי הערה: המדריך הינו זמני ויכלול שינוים בגרסה הסופית הודעה תופיע בפורום בעוד כשבועים לא יותר בינתים ננסה לעזור שלב אחר שלב

קנגרi

New member
ריבורו שלום

בסדר.. אני אנסה לראות אותו דרך המחשב.. כתבת שם לינק לתוכנה חינמית : alpa kolia אבל היא כבר לא נמצאת שם. יש לך אולי לינק אחר? או תוכנה חינמית אחרת? האם יכול להיות שבתום תהליך ההמרה כהתוכנה כתבה שהתהליך הושלם בהצלחה עדיין יש סיכוי שהסרט לא הומר כהלכה?

Reborn1

New member
אם הסרט פועל הפעילי את הכתוביות

http://www.trustfm.net/divx/Downloads/Arpa%20Kolla%20Player.exe לפי ההוראות

קנגרi

New member
או קי.. אני קצת בהלם...

ראיתי את הסרט דרך תוכנת ה KOLLA פתאום יש לי סרט עם פס קול בעברית.. בכלל בלי שום קורולציה לסרט.. נראה כאילו איזה דיבוב של סרט אחר. מה זה יכול להיות? מה כדאי לעשות עכשיו?

Reborn1

New member
מז"א שום קורולציה ../images/Emo13.gif

הכתוביות בעקרון הם של הסרט אבל ישנה בעיה של חוסר תזמון או שאין קשר בכלל בין הכתוביות לסרט אם את רואה את הסרט כאן באופן תיאורתי היית אמורה לראות את הסרט גם במכשיר dvd למרות חוסר הסנכרון ייתכן משהו בזמן הצריבה אבל כעת נתמקד בחוסר התאמה בין הכתוביות לסרט

קנגרi

New member
לא.. הבעיה היא בכלל לא בכתוביות.

הכתוביות נראות בסדר. פשוט פתאום פס הקול המקורי שבסרט עם סיומת AVI לא תואם את פס הקול של אותו הסרט לאחר ההמרה. במקום פס קול האנגלית יש דיברים בעברית. משהו מוזר ביותר. שמעת פעם על דבר כזה?

Ven0m

New member
כנראה שלסרט שברשותך יש ערוצי שמע

מרובים או בשפת העם - יש באותו קובץ גם פסקול באנגלית, גם בעברית ואולי בעוד שפות בכל אופן, אני לא מכיר את AVI2DVD אבל אם יש שם אפשרות לבחירת פס הקול כדאי להשתמש בה כדי לקבל את הפסקול הנכון. עכשיו שאני חושב על זה, יכול להיות שפשוט נצרבו כל פסי הקול כך שאפשר לנסות להחליף את פס הקול (דרך MEDIA PLAYER CLASSIC או VLC אני יודע שאפשר לעשות את זה.. או שאפשר פשוט לבדוק בנגן ה DVD על דיסק צרוב, כדאי רב פעמי כדי לא לבזבז דיסק) אם אין ב AVI2DVD את האפשרות הזו, יש למחוק את פסי הקול המיותרים בעזרת VirtualDubMod.. תפריט STREAMS, דאבל קליק על כל זרם שלא רוצים ושמירה SAVE AS כאשר בתפריט VIDEO מסומן DIRECT STREAM COPY

Reborn1

New member
לא ../images/Emo13.gif

הסבר פשוט כאשר מכינים dvd מ dvd למעשה ישנה בחירה של שפות (לא מוסבר במדריך) כאשר משתמשים ב avi ליצירת dvd יש פס קול יחיד אין בחירה כלום נאדה לכן עקרונית זה לא ייתכן , avi כולל בתוכו רק פס קול אחד לכן אני קצת מתקשה להבין את הבעיה נסי לצפות שוב בסרט המקורי שיש לך במחשב עם כתוביות ולראות מה קורה

Reborn1

New member
תוספת

נסי להעלות את הסרט עם avi2dvd ולראות אם יש לך בחירה בפס הקול בתוכנה מצד שמאל למעלה יש audio עקרונית אמור להיות אחד ויחיד אבל שווה לבדוק
בתוכנה זו יש כמו שאמרתי אפשרות לבצע dvd ל dvd ואז כמו בכל dvd ישנם פסי קרול לבחירה אבל בהודעה הראשונה ציינת avi ולכן כך עניתי נסי לבדוק את דברי בתי ההודעות האחרונות

קנגרi

New member
כשאני צופה בסרט המקורי עם ה KOLA

אמנם אני לא מצליחה להכניס את הכתוביות ( הסאבטייטלס מסומן כאפור) אבל פס הקול תקין. נראה לי שאין ברירה אלא לנסות שוב להפעיל את התוכנה?

Reborn1

New member
אנסה שוב

האם המרת בעבר סרטים בעזרת avi2dvd ? הכתוביות באפור זה בסדר ואם הפס קול תקין אני לא מבין למה את מקבלת פס קול אחר
נסי לראות אם סיומת הסרט איננה mkv.* כי רק שם יש 2 פסי קול או שאולי במקום לבחור במצב של avi בחרת במצב של dvd שלא נראה לי כרגע לא עולה לי לראש פתרון טוב, אנסה לחשוב על זה מחר ולציין הודעה

קנגרi

New member
כן. המרתי בעבר ולא היתה בעיה כזו.

המרתי 2 סרטים לפני כשבועיים. אולי כי ניסיתי לעשות 2 פורמטים של כתוביות? ( אחר בפורמט דיויד והשני בפורמט נרקיסים? - איכשהו לא נראה לי משנה משהו..אבל בכל זאת...) הסרט הוא בוודאות AVI. וגם .. בחרתי בתוכנה AVI ל DVD. אני אנסה במשך הלילה להמיר שוב את הסרט ונראה מה יהיו התוצאות מחר בבוקר. המון תודה על העזרה...

Ven0m

New member
דווקא כן

קבצי AVI מסוגלים להכיל יותר מפס קול אחד http://www.doom9.org/dual-audio.htm וכנראה שזה מה שקורה כאן..

Reborn1

New member
למדתי דבר חדש היום

avi בשתי פסי קול נחמד
בכל השנים שאני צופה בסרטים מאז ימי tmd הארורים במסך 15 אינטץ דפוק ועד היום לא ראיתי סרט בתצורה שכזו למעט mkv וכמובן dvd טוב להכיר אפשרויות מיוחדות ואכן שווה לבדוק ב vdub mod אם קיימים מספר פסי קול לסרט זה

קנגרi

New member
טוב.. הסתדר לי. יש פס קול זהה.

אבל למה בתוכנת הנירו אני לא מצליחה למצוא את הקובץ dvd_image.iso ? מה אני לא עושה נכון?

Ven0m

New member
מה זאת אומרת בתכנת ה NERO

הקובץ כן קיים בספריה ? ובאיזה מדריך בכלל השתמשת בסוף? אנחנו צריכים יותר פרטים...

למעלה