בעיה בעייתית

untitled

New member
בעיה בעייתית

אני מאלתר עכשיו על קטע כלשהו שהמורה שלי הביא לי וכשאילתרתי איתו אז הוא מלווה ואני מאלתר אבל בבית לבד, רציתי להקליט על המחשב, ואז לשים בלולאה ולאלתר על זה אבל יוצא חרא! חיברתי ישירות למחשב, לא דרך המגבר עצות? תודה

עצה:

תקליט את הקטע שהמורה שלך מנגן באיכות טובה (תחבר דרך המגבר) ואז תמשיך הלאה. גם את ההקלטה עצמה תעשה באיכות טובה (MP3 ב192 מגה הרץ)

NKstuff

New member
אם את מעריך שיש לך שקט

באזור - אז אתה יכול פשוט לנגן ליווי במשך כמה זמן שאתה רוצה - על טייפ ריקורדר רגיל. עשיתי את זה עם קטע שכתבתי - כדי למצוא סולו

untitled

New member
כן, אבל אני מעדיף

פשוט לנגן פעם אחת ואז לשים בלולאה שיתנגן לו, ככה אני יכול לדאוג רק לנגינה שלי ואיך אני מקליט על 192 הרץ? עם הנגן הפשוט של ווינדוס או עם תוכנה אחרת

NKstuff

New member
יש עוד דרך

מכיר את ``גיטר-פרו``? אתה יכול לכתוב שם את התפקיד של האקורדים - לפי איזה קצב שבא לך, ופשוט להגיד לו לחזור על זה אינסוף פעמים. אולי זה לא הקלטה - אבל בשביל לאלתר זה מספיק... (וגם זה מידי - אז זה לא תופס מקום) גיטר פרו זה רק דוגמא - כמובן, יש עוד הרבה אחרים....

wiz

New member
n-track studio

תוריד את התוכנה... טובה מאוד להקלטות, ובעיקר להקלטות בשלבים, ככה שאתה יכול לנגן אקורדים, ועל זה (בערוץ אחר) את האילתור...

Meddle

New member
פשוט תקליט עם טייפ...

נכון...זה לא איכות של דיסק, אבל זה עושה את העבודה... ואם אתה מלווה את הקטע הזה איזה רבע שעה עם מטרונום או זה גם הופך לתרגיל מעולה שהרבה אנשים ממעיטים בערכו

למעלה