בעיה בנישואים....

nowonder

New member
תשמעי

יש דבר כזה שנקרא מאוחר מדי, לא רק ברפואה אלא גם במערכות יחסים. נראה שהוא באמת רוצה לשקם את הקשר. ובכנות עושה מאמץ אדיר. אבל די ברור שזה מאוחר מדי. די ברור שלא משנה מה הוא יעשה עכשיו, זה פשוט לא יהיה מספיק בשבילך. את כבר החלטת. אני מניחה שההחלטה לבקש ממנו להתגרש היתה החלטה שגבתה ממך הרבה אנרגיות של התלבטות. ועכשיו אחרי שהחלטת, אין לך אנרגיות לעשות rewind ולהשאר בקשר הזה. את צודקת, את לא יודעת מה טומן העתיד. ואת לא יכולה לדעת אם תהיה מאושרת יותר איתו או בלעדיו. גם אנחנו לא יודעים. מה שאת צריכה להחליט זה לא איפה יהיה לך יותר טוב. אלא, איפה יש לך יותר כוחות להשקיע. להשקיע בזוגיות מחודשת איתו, או להשקיע בלבנות חיים נפרדים ממנו. שתי הדרכים לא יהיו קלות. לי באופן אישי נראה שאת ממוקדת יותר על להמשיך בדרך נפרדת. אבל זו לא עיצה, רק אבחנה. בהצלחה.

עוד שלב בסולם האסקלציה

שיחות לאן פנינו בלי סוף, הבטחות שלו להשתפר בלי סוף, מפעם לפעם הטונים עולים - המטרה לצקת את בעלך בתבנית הבעל המושלם מקדשת, הרי, את כל האמצעים - הכל עוזר, אבל לזמן קצר בלבד. בסוף נמאס לך והנחת על השולחן את נשק יום הדין - את מתארת את זה כאיזה מהפך ואני אומר - עוד שלב בסולם. ומה שאת שואלת בעצם זה אם לדעתנו הפעם השינוי המובטח זה לתמיד כי אם לא - באמת מה נשאר לך חוץ מבאמת להתגרש
?

ערסlight

New member
פוסט לטאג ליינס

הרבה מאד אנשים מצדיקים את חוסר היכולת שלהם לחיות חיים של תוכן, סיפוק, ביטוי עצמי וכאלה בלהאשים את הסביבה. זה כלכך נפוץ שאפילו כאן זה לפחות מחצית השירשורים בכל רגע נתון. אז יש לנו מקרה [די נדיר] ש"הסביבה" עשתה מאמץ להענות לתלונות. נו... מה תגידו כעת?

שירה35ג

New member
להפסיק לפחד ולהתחיל להגשים את חלומותייך!

חיים רק פעם אחת. את מפחדת יותר ממה שזה באמת מפחיד.

למעלה