בעיה במודם

AfiComp

New member
מצטער ידידי...

אבל כנראה שהאפשרות שלי היא כל שנשאר לך
אז קח נשימה עמוקה ו...צלול למים הקרים
וברצינות, למרות שההסבר שלי הוא די ארוך (אני הדפסתי עותק שלו בשביל התקלה שעבדתי עליה, ונדהמתי לראות כמה זמן פנוי יש לי אם הצלחתי לרשום הסבר כזה ארוך
) הוא בשפה מאד פשוטה, והכל מוסבר שלב שלב. לפי תיאוריך עד כאן, נראה (לי) שרק האפשרות הזאת "תציל" אותך מפירמוט והתקנה מחדש (כי זאת הדרך ה"ארוכה" יותר לתיקון התופעה....). בהצלחה, AfiComp

jumpgate

New member
בוא תנסה את זה קודם

היות ואתה אומר שגם לאתר עם מספרים אתה לא יכול לגלוש, האפשרות הסבירה ביותר היא שמערכת ה TCP/IP שלך לא מתפקדת בכלל סברה הגיונית היא שקבצי הDLL הרלוונטים הוחלפו ע"י תוכנה כלשהיא שהתקנת נסיון (דורש את התקליטור של WIN98): התחל -> הפעלה -> הרץ את הפקודה "SFC" בחר לשחזר את צמד הקבצים הבאים (אחד אחרי השני) WINSOCK.DLL --> C:\WINDOWS WSOCK32.DLL --> C:\WINDOWS\SYSTEM הפעל את המחשב מחדש וקווה לטוב (בתור נסיון אני מציע לך זמנית לנטרל את ה FIREWALL) בהצלחה...

Arriel

New member
ושוב....

עשיתי כל מה שאמרת, החלפתי את הקבצים, לא עזר, הסרתי את התוכנה עצמה של איסייפ, ושוב החלפתי את הקבצים ו... עדיין לא עזר. כנראה שאצתרך ללכת בסוף בשיטה של AfiComp. אני פשוט לא מצליח לחשוב על שום דרך אחרת שיכלה להרוס את החיבור מלכתכילה. תודה

Arriel

New member
לא עבד האיפוס

ניסיתי מה שאמרת. הסרתי והתקנתי, מחקתי מהרגי´סטרי, איתחלתי, בקיצור עשיתי הכל. וזה עדיין לא עובד. כנראה שאני פשוט יצתרך לפנות לתמיכה של נטוויזן תודה לכולם על העזרה :)

AfiComp

New member
לאריאל...

האם עקבת בדיוק אחר ההוראות ? זאת אומרת, ראשית להסיר את כל רכיבי התקשורת של WIN (דרך הוספה/הסרה של תוכניות=>התקנה של Windows), אח"כ להסיר את כל רכיבי התקשורת התוכנתיים אם נשארו כאלו, (קליינט של רשתות מיקרוסופט, TCP/IP, מתאם חיוג לרשת - דרך לוח הבקרה=>רשת), אח"כ לאתחל את המחשב, אז לשנות את ההגדרות ברג´סטרי, לאתחל את המחשב שוב, ורק אז להתקין את הרכיבים מחדש ? בדוק טוב, ונסה אפילו לעשות זאת שנית, אם לא עשית את הדברים בדיוק בדרך הנ"ל. זה היה אמור לפתור לך את התקלה. דרך אגב, האם היה מותקן אצלך באיזה שלב פיירוול של זון-אלארם ? אם כן, ואם הסרת אותו לאחרונה, יכול להיות ששאריות של התוכנה גורמות לתקלה, את הפתרון תמצא בלינק הזה. בהצלחה, AfiComp

barakrl

New member
במקום להסתבך..

תכניס את הכתובות הבאות בהגדרות של ה-DNS שלך (זה של נטויז´ן) : ראשי : 194.90.1.5 משני : 199.203.1.20 גם לי הייתה בעיה עם אתרים שהתחילה לא מזמן (כנראה הם שינו משהו בשרתים) בכל מקרה ברגע שהגדרתי את ה-DNS זה נעלם.

Arriel

New member
ניסיתי ועדיין לא עובד

עברתי שוב אחרי ההוראות שלך, הסרתי הכל והתקנתי מחדש, אך הבעיה נשארה. חיפשתי רכיבים של זון אלארם במחשב, ולא נמצאו כאלה. שאני מפעיל את המחשב, או שאני מתחבר לאינטרנט נפתח לי חלון של:הזן סיסמת רשת. יש איזשהו קשר לבעיה? ברק- שרתי הדי אנ אס שציינת ידועים לי והם כבר רשומים במחשב, הם לא הבעיה.

למעלה