בעיה במודם

Arriel

New member
בעיה במודם

בשל בעיות התחברות לאינטרנט, הסרתי את כל המאפיינים ב"רשת" שנמצא בלוח הבקרה. לאחר שניסיתי להתקין בחזרה את הקבצים ווינדוס לא מצא קובץ ששמו: sisnic.cat שנמצא ב: SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter הקובץ לא נימצא בדיסק של הווינדוס (98 סקנד אדישין), ולא בשום דיסק אחר שברשותי. מישהו יודע היכן אוכל להשיג קובץ זה? תודה

jumpgate

New member
באתר של היצרן

הקובץ הוא כנראה חלק מהדרייברים של כרטיס הרשת שלך שאינו מזוהה טבעית ע"י חלונות. אם קיבלת דיסקט או תקליטור עם כרטיס הרשת - חפש שם. אם לא - אתר האינטרנט של היצרן (SIS) http://www.sis.com.tw

Arriel

New member
בעיה באינטרנט

תודה רבה, הקובץ נמצא ועודכן, אך הבעיה נשארה... אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ליתר דיוק, אני מתחבר, אך לא מצליח להיכנס לשום אתר, האיי סי קיו לא מוצא רשת, והאקספלורר אומר שאי אפשר למצוא את אתר החיפוש. ניסיתי להסיר את המאפיינים ב-"רשת" ולהתקינם בחזרה, אך שום דבר לא עזר. מה אני צריך לעשות? תודה

jumpgate

New member
אני כמעט בטוח

שיש לך בעיות עם הגדרות DNS - כך שהמחשב שלך לא מסוגל לפענח שמות אתרים לכתובות IP פתח חלון DOS וכתוב את הפקודה IPCONFIG /ALL אם תוכל לצרף צילום של החלון עם הפלט זה יעזור...

Arriel

New member
צילום מסך

עשיתי מה שאמרת, והוספתי תמונה של המסך אני רק צריך לציין שהתחברתי בעבר דרך אותו מחשב. הבעיה צצה ביומיים האחרונים, אך קודם התחברתי לאינטרנט כרגיל.

jumpgate

New member
שאלה

אתה גולש דרך מודם רגיל או דרך כרטיס רשת (LAN/ADSL/כבלים)?

jumpgate

New member
לפי הצילום ששלחת

המחשב שלך לא רואה שום דבר מחוץ למארז - לא רשת לא מודם לא כלום. אם אתה גולש דרך מודם רגיל, כרטיס הרשת שלך לא מעורב בסיפור כנס למאפייני רשת וודא שמותקנים הרכיבים הבאים: DIAL UP ADAPTER TCP/IP -> DIAL UP ADAPTER בהגדרות TCP/IP -> DIAL UP ADAPTER וודא שכל הגדרות DNS/WINS וכו מ-נ-ו-ט-ר-ל-ו-ת והגדר דרך מאפייני ההתחברות ב- ´שכנים ברשת´ שהשרת מקצה למחשב שלך מס IP וכתובת שרתי DNS באופן אוטומטי בהצלחה

Arriel

New member
הכל מנוטרל

עברתי על כל מאפייני הרשת המותקנים. גם ה-TCP/IP מותקן וגם ה- DIALUP.... בכולם ה-DNS/WNS מנוטרלים ואהאיי פי מקצה באופן אוטומטי אך עדיין איני מצליח למצוא שרת. ההתחברות מצליחה, אך שום אתר לא עובד. ניסיתי להסיר את המאפייני רשת, ולהתקינם מחדש, אך הבעיה נשארת. יכול להיות שזו בעיה במודם? הכל עבד בסדר גמור עד לפני יומיים שפתאום לא ניתן היה להתחבר לאתרים

jumpgate

New member
אם צילום המסך ששלחת לי

משקף את המצב אחרי החיוג בזמן שאתה לכאורה מחובר לספק האינטרנט שלך, ישנו חוסר תקשורת רציני בין המחשב שלך לספק האינטרנט. על מנת שאוכל לנסות ולעזור אבקש ממך: 1) לחייג לספק האינטרנט שלך ו"להתחבר" 2) שוב להריץ מתוך חלון DOS את הפקודה: IPCONFIG /ALL /BATCH C:\1.TXT ולצרף את הקובץ C:\1.TXT לתשובתך

AfiComp

New member
או לחילופין...

התחל=>הפעלה=>command ואנטר. בחלון הדוס רשום: ipconfig /all >ip.txt אמור להיווצר לך קובץ בשם ip.txt על שולחן העבודה. עושה בדיוק מה ש-jumpgate כתב, רק קצת (אולי...) יותר פשוט
כמו כן, אתה יכול לנסות (דיר-באלק ! בזהירות !) את המהלכים שמופיעים בהודעתי שמתייחסת למפגע בשם NewDotNet. רק היום הם פתרו לי תקלה זהה במחשב של לקוח שלנו, אבל, אני חוזר, רק בזהירות, ורק אחרי שקראת טוב טוב את הפעולות ווידאת שהבנת בדיוק מה לעשות ואיפה. בהצלחה, AfiComp

noam01234

New member
הממממ

הבעיה שלך נראת לי יותר בעיית Winsock, נסה להסיר את כל רכיבי הרשת ולהתקינם מחדש, אם זה לא עוזר צרף הודעה נוספת. נ.ב תוכל לפנות גם לספק האינטרנט שלך, בשביל זה את משלם לו כסף, לא?

Arriel

New member
עשיתי מה שאמרת...

הוספתי את הקובץ 1.txt נועם - עשיתי מה שאמרת, והבעיה נשארת, הסרתי והתקנתי כמה פעמים, אך זה לא עוזר.

Arriel

New member
תיקון של הקובץ:

Windows 98 IP Configuration Host Name . . . . . . . . . : ‚’ƒ ™‰€… DNS Servers . . . . . . . . : 194.90.1.5 199.203.1.20 Node Type . . . . . . . . . : Broadcast NetBIOS Scope ID. . . . . . : IP Routing Enabled. . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . : No NetBIOS Resolution Uses DNS : No 0 Ethernet adapter : Description . . . . . . . . : PPP Adapter. Physical Address. . . . . . : 44-45-53-54-00-00 DHCP Enabled. . . . . . . . : Yes IP Address. . . . . . . . . : 62.0.165.94 Subnet Mask . . . . . . . . : 255.0.0.0 Default Gateway . . . . . . : 62.0.165.94 DHCP Server . . . . . . . . : 255.255.255.255 Primary WINS Server . . . . : Secondary WINS Server . . . : Lease Obtained. . . . . . . : 01 01 80 00:00:00 Lease Expires . . . . . . . : 01 01 80 00:00:00 1 Ethernet adapter : Description . . . . . . . . : SiS NIC SISNIC Physical Address. . . . . . : 00-D0-09-6F-40-F9 DHCP Enabled. . . . . . . . : Yes IP Address. . . . . . . . . : 169.254.25.60 Subnet Mask . . . . . . . . : 255.255.0.0 Default Gateway . . . . . . : DHCP Server . . . . . . . . : 255.255.255.255 Primary WINS Server . . . . : Secondary WINS Server . . . : Lease Obtained. . . . . . . : 11 01 01 14:47:31 Lease Expires . . . . . . . :

קוברה@

New member
אז ככה

קודם כל לכל אלה שעונים ואין להם מושג אנא !!!! זה מאוד מפריע לי שאנשים שאין להם מושג עונים כי הם ראו או שמעו שזה עובד אבל לא יודעים בוודאות !!! קודם כל ככה לפי האי פי שלך אני רואה שאתה מחובר לנטוויזיון ...למרות הכבוד הגדול לתמיכה שלהם אני אומר לך מראש שכנראה שהם לא יוכלו לפתור לך את הבעיה! אני מציע שתתקשר אליהם ותברר מה מספרי השרתי DNS שלהם! דבר שני כאשר אתה מחובר תנסה להכניס בשורת הכתובת כתובת של אתר במספרים... למשל 192.116.202.40 אם אתה מצליח להגיע לאתר הזה אז הבעיה היא אכן בעיית DNS אם לא...אז שכח מזה!! לפי התקדמות הסיפור זה יכול להיות 2 דברים האחד אם יש לך פירוול אז יכול להיות שהוא הבעיה....או שיכול להיות שיש לך בעיה שנקראת WINSOCK 2 זה שינוי של הוינסוק המקורי שמתבצע על ידי תוכנות מסויימות כמו ESAFE או תוכנות פירוול למיניהן שאמור להרחיב את האפשרויות שלו אבל בפועל גורם לאי הגעה מוחלטת לאתרים במידה ואתה לא מצליח להגיע לאתרים במספרים...אני מציע שתתקשר לנטויזיון ותראה אם הם יכולים לעזור לך....כי להסביר את כל התהליך קצת מסובך בפורום עדכן אותנו מה קורה בהצלחה

AfiComp

New member
ל"נחש"@.....

למי התכוון המשורר כשאמר "שאנשים שאין להם מושג עונים כי הם ראו או שמעו שזה עובד אבל לא יודעים בוודאות !!!" ? כל מה שנאמר באשכול הנוכחי היו דברים הגיוניים ביותר, עם אחיזה יציבה בקרקע המציאות. (חוץ מהקטע שאמר "שיכול להיות שיש לך בעיה שנקראת WINSOCK 2"....) בקיצור, בדוק את ה"גיבנת" שלך קודם. AC

AfiComp

New member
לפי הקובץ....

נראה שכדאי שתנסה את מה שהצעתי לך בהודעתי הראשונה (יותר נכון בקישור להודעה שלי שמופיע בהודעתי הראשונה
) הפעולות המתוארות שם, ייבצעו "איפוס" של כל הגדרות התקשורת שלך. בהצלחה, AfiComp

jumpgate

New member
ניסוי

נסה ללחוץ על קישור המצורף בהודעה (במחשב התקול כמובן)...

Arriel

New member
אז ככה:

קודם כל יש לי באמת את האנטי וירוס של אי סייפ, וקיים בו גם הפיירוול שמציק לי אחרי כל פעולה שאני עושה. אך לא ידוע לי על שינוהיים כלשהם שהוא עשה. לפי מה שידוע לי, ולפי מה שנטוויזן מפרסמים שרת הDNS שלהם הן: 194.90.1.5 199.203.1.20 עשיתי מה שאמרתם לי וניסיתי לגלוש לאתר עם מספרים, אבל זה עדיין לא עבד ונתן לי את הודעת השגיאה המכורת. אקספלורר לא ניתן להתציג את דף החיפוש. אז עכשיו אני כבר בכלל לא יודע מה לעשות... AfiComp - אני מעדיף קודם לצמצם לי את כל האפשרויות ה"פשוטות" :) ואח"כ לעבור לדברים שאני פחות מבין בהם, כמו איפוס ההגדרות של הגלישה ומחיקה מהרג´יסטרי. תודה

למעלה