בעיה במגבר

Tombac

New member
בעיה במגבר

יש לי מגבר 165 וואט. בווליום מעל 3 הוא מתחיל לעשות בעיות,זמזומים ומין פיצוצים קטנים כאלה (כמו שמנתקים כבל מהגיטרה..). מה יכולה להיות הבעיה? אני לא יכול לנצל את עוצמת המגבר..זה מפריע וזה נשאר אותו ווליום אפילו שאני שם אותו על ווליום 6.

3Style

New member
נשמע כמו בעיית מגעים.

ווליום גבוהה מגביר את הויברציות.

Tombac

New member
קניתי חדש

קניתי כבל גיטרה חדש...לא עזר והבעיה ממשיכה,והחלפתי גם את הכבל כוח לחדש,גם לא עזר.

ee82

New member
מי אמר שהבעיה במגבר?

אולי זה בחיבור של הבס? באופן כללי זו נשמעת כמו בעית מגעים, השאלה היא רק איפה.

Idan Katz

New member
זה יכול להיות כ"כ הרבה דברים

מה שכן תבדוק שהמגבר לא נמצא קרוב מידי למכשירים אלקטרונים מסויימים - טלוויזיה, מסך מחשב, מודם, דברים אלחוטיים...זה יכול לפעמים ליצור השראות אלקטרומגניטיות וכל מיני שטויות כאלה שאני לא מבין בהן, חח אבל זה קורה מידי פעם, אז תבדוק. אם זה לא זה, קשה לי להאמין שזאת בעיית מגעים [לא היית שומע דברים מסויימים בתדירות מסויימת, ובווליום מסוים! בגלל בעיית מגעים.] אז במידה והבעיה נמשכת לאחר שבודדת את המגבר מכל מיני מכשירים, הייתי מציע פשוט לשלוח אותו לאוברול אצל מישהו מקצועי. הוא פשוט יעבור על כל המגבר ויתקן כל דבר שלא במקום, כמו סט אפ לגיטרה אפשר לומר... בהנחה שלא הלך לך חלק משמעותי במגבר, זה יפתור לך את הבעיה ולא אמור להיות יקר מידי. אני ממליץ בחום על עמוס ברח' רש"י בת"א [סאונדטק] אמין ומקצועי 0545766882 - הוא למשל לקח לי 180 על אוברול לראש מארשל JCM SLASH, שבמקום אחר אגב רק בשביל לפתוח אותו ביקשו 200. בהצלחה.

Idan Katz

New member
סליחה...

לא הייתי מפוקס כ"כ. לפי התיאור של הרעשים שלך ייתכן בהחלט שזו בעיית מגעים. מקווה בשבילך.

Tombac

New member
סביר להניח..

אבל אני לא יודע עם זהבאינפוט של הגיטרה או באינפוט של המגבר,כי חיברתי גיטרה אחרת וגם היא עשתה בעיות,כלומר שיש סבירות גבוהה שהבעיה היא במגבר עצמו אבל זה לא בטוח,כי חיברתי גיטרה שיש לה בעיות פיקאפים..

Alon XD

New member
נסה להחליף ג'ק לגיטרה.

בזמן האחרון זה קרה לכמה חברים שלי הקטע עם הזימזומים והפיצוצים, החלפת הג'ק פתרה את הבעייה, תנסה.

למעלה