בעיה בזוגיות - רגש

גארוטה

New member
גם על זה נאמר

המהירות מן השטן. לא נתת לו לחכות שהתבשיל יהיה מוכן, להריח את הריח הנפלא, לצפות, לפנטז, פשוט דחפת לו את האוכל לפה בכח ובמהירות בלי לתת לו אפילו אפשרות להתענג על הטעם... עוד לא הספקתם להכיר אחד את השני, להתגעגע, לחכות לפגישות, לחזר אחרייך להתבשל באיטיות, וכבר עברת לגור אצלו ולמרות שהיה לו קשה עם האינטנסיביות לא הרפית, הוא נלחץ מהמהירות ואת בשלך, לא נתת לו הזדמנות בכלל לעצור ולחשוב מה הוא מרגיש, מה הוא רוצה ממך, ממנו ומהקשר שטס על הכביש כמו מכונית ללא בלמים. עכשיו הוא לוקח אויר, עוצר וחושב מה הלאה? מה באמת הוא רוצה ומרגיש? ואת, שוב רצה מהר וכבר רוצה להודיע לו שאת חותכת ולהעלם כאילו הכל היה חלום ולחזור שוב על אותה הטעות. את לא צריכה לחתוך ולא להיעלם, רק לחזור למצב נורמלי של זוג בתחילת הדרך, שכל אחד גר בבית שלו, שהפגישות לא צפופות, שהכל קורה בקצב הנכון ונותן מקום לרגש להתפתח לאט לאט.

john doh1

New member
תשובה

אז זהו, שזה לא כ"כ פשוט. אנחנו גרים בערים נפרדות. אני רוצה זוגיות אמיתית ולא כזו של להיפגש 3 פעמים בשבוע. אני רוצה לישון עם בן הזוג שלי כמעט כל לילה. נכון, זה היה מהיר. אבל עכשיו אין לי יותר מדי ברירה- אני חייבת לקחת את הרגליים וללכת. הוא אמר לי שהוא מבולבל ושהוא לא מרגיש מה שהוא צריך להרגיש. אני לא בנאדם של כבוד, נהפוך הוא. אבל תחושת הבטן שלי אמרה לי שהוא ייקח אותי כמובן מאליו אם אישאר שם למרות מה שאמר לי. "את לא צריכה לחתוך ולא להיעלם, רק לחזור למצב נורמלי של זוג בתחילת הדרך" - זה נכון במצב בו הוא רוצה - ואני לא יודעת שזה המצב. אני צריכה לשמוע אותו אומר את זה. ואז נחליט יחד איך אנחנו ממשיכים. אז החלטתי לנסוע לביתי ולתת לו את הזמן. כמו שנאמר כאן מקודם - אולי מהריחוק תבוא הגאולה :) To be continued...

גארוטה

New member
שאלת אותו

מה הוא רוצה? "אני רוצה זוגיות אמיתית ולא כזו של להיפגש 3 פעמים בשבוע אני רוצה לישון עם בן הזוג שלי כמעט כל לילה" זה יפה שאת רוצה, אבל בזוגיות יש שניים ואת לא ממש נתת לו לבחור ודי קבעת עובדה והוא ניסה לחיות איתה עד לרגע שהוא הבין שהוא נגרר לתוך משהו שלו עצמו לא היתה שום בחירה או הבעת דיעה. ועכשיו את עושה שוב אותו הדבר "אז החלטתי לנסוע לביתי ולתת לו את הזמן." שאלת אותו אם זה מה שהוא רוצה או ששוב החלטת לבד? אולי אם היית משוחחת איתו ומקשיבה לו ומנסה לבין מה הוא רוצה, לא היית צריכה לנחש ולקוות שהריחוק יביא את הגאולה.

john doh1

New member
לשאלתך

אז ככה, לא תמיד צריך לשאול. כן, יש לי ניסיון גם במערכות יחסים וגם בהיכרות שלי עם עצמי. ולמה הכוונה? גם לי יש רצונות. ואם לי לא מתאים שניפגש פחות - אני אכוון ללהיפגש כמה שארצה ואם זה לא יתאים - אז ניפרד. זה האני מאמין שלי. ולמה? כי אני לא יכולה אחרת. אני צריכה את בן הזוג שלי קרוב אליי. לא יהיה הוא? יהיה אחר. אין לי שום בעיות, "יעמדו בתור" הגברים, אני צריכה רק לבחור מישהו שיהיה טוב בשבילי. הוא לא קדוש מעונה, אם משהו היה מפריע לו הוא פשוט צריך לומר. הוא בחר לומר, אני בחרתי לקום וללכת ולתת לו להחליט בראש שקט מה הוא רוצה לעשות. כי רק ככה הוא יוכל להיות בטוח במה שהוא רוצה - בלי שום מניפולציות של "אני פה באיזור".

כיף לראות איך את

מתפתחת במהלך השרשור - מ"אני מאוד אוהבת אותו ומבחינתי הוא האחד" ו-"אלוהים, כמה אני אוהבת אותו. ואתה לא יכול לדמיין כמה שאני רואה אותנו יחד לכל החיים - הוא עושה אותי מאושרת ומשלים אותי" ל-"לא יהיה הוא? יהיה אחר. אין לי שום בעיות, יעמדו בתור הגברים" בקיצור - כמה שהיית מהירה לאמץ אותו, למרות כל המרחק והקשיים, ככה את מזדרזת לפטר אותו. להערכתי יש לך עוד דרך לעבור עד שתהיי בשלה למערכת זוגית מחייבת.

גארוטה

New member
הפעם בהחלט

הצלחת לחסוך לי תגובה

john doh1

New member
פשוט מאוד

אוהבת אותו מאוד הוא האחד מבחינתי אבל אם זה לא הדדי - אין מה לעשות עברתי כבר פרידות ואעבור גם את זו. אלה החיים וזו הדרך היחידה להישאר שפוי.

john doh1

New member
סטטוס!!!!

היי חברים, אני רוצה לעדכן מה קרה בשבוע וחצי האחרונים :) הייתי קרה, נתתי לו זמן, לא יצרתי קשר... הוא יצר קשר מדי פעם - ובסופ"ש האחרון - בא אליי ואמר שהוא אוהב אותי ולא יכול לחיות בלעדיי אמר שהמקור של כל העניין היה טמון בפחד שלו מהשלב הבא - ובאותה הנשימה הציע לעבור לשלב הבא: שנעבור לגור יחד. מהריחוק באה הגאולה :) תודה לכולם על החיזוקים!

למעלה