בעיה בהעברת הקבצים

טלי ב

New member
בעיה בהעברת הקבצים

גם אני בניתי איזה שהוא שלד לאתר שלי, התכנתי את ה- f.t.p והעברתי את הקבצים לפי ההוראות. כדי לראות את הקבצים פתחתי את הדפדפו עם הכתובת של תיקשוב דרום וכו אבל לא ראיתי את האתר אלא את רשימת הקבצים שהעברתי. בחלקם היו הקבצים עם סיומת כפולה של html ואני מניחה שזאת הבעיה שבגללה לא נפתח לי האתר מה לעשות? באמת לשנות את הסיומות של הקבצים, האם לא קראתי להם בשמות נכונים , עזרו לי רק לציין שהאתר בשלבי בניה ראשוניים.

Elishabb

New member
שלום טלי -

בדקתי את האתר שלך ואכן הבעיה היא הסיומות הכפולות של הקבצים. אך זה קורה? במצב רגיל מערכת הוינדוס לא מציגה את הסיומות של הקבצים, אלא מסתמכת על הצלמיות כדי לזהות את סוג הקובץ. במצב זה הסיומות מוסתרות וקובץ הנקרא targil.doc נראה רק כ targil. המצב זה אם נשנה את שם הקובץ ל targil.doc מה שיצא בפועל שהשם האמיתי של הקובץ יהייה targil.doc.doc. סדרי את שמות הקבצים בהתאם. כדי שהאתר יעלה באופן אוטומטי שם הקובץ הראשון חייב להיות index.htm ולא index.htm.html אלישע

טלי ב

New member
תיקנתי

אלישע תיקנתי את הסיומות , אבל בקובץ הראשי לא יתן לשנות ל- index.htm אלא רק index.html האם זו הסיבה שהקבצים לא עולים

Elishabb

New member
טלי - תקנתי וזה עולה עכשיו אוטומטי

יש בעיה עם הקישורים. נכון שתיקנת את שמות הקבצים, אבל את הקישורים לא עידכנת. כנסי שוב לדפי ה html ותתקני את הקישורים. בהצלחה אלישע

למעלה