בעיה בבלוג טי וי

• פותח הנושא jaro
  • פורסם בתאריך

jaro

New member
בעיה בבלוג טי וי

הודעה מה:12/07/2004 23:14:41 נושא:,eתקלה שם : חן דואל: [email protected] מס' טלפון: פקס: הערות: בבלוד טי וי מבוגרים אני לא מצליח לעבו דמחדר לחדק בתוך חלון הבלוג אלא רק בלחיצה על הצצה או חלון גדול/קטן מדף רשימת הבלוגיםץ כשאני מנסה לעבור בחלונית בתול הבלוג עצמו, לאחר הקשה על אישור הבלוג נותן הודעת טעות שהוא לא מצליח למצוא את האתר ושאעשה ריפרש, דבר שלא עוזר. תודה מראש

eYaL

New member
כלומר..

אחרי שנכנסת לבלוגים (של המבוגרים) , כאשר אתה מנסה לעבור לשידור אחר, מרשימת השידורים למעלה, לא קורה כלום?

jaro

New member
אייל לתשומת לבך

כןאיי, אי אפשר לעבור לבלוג אחר מהחלונית "שדורים אחרים" מקבלים חלון ארור. בעיה אין בבלוגים הרגילים. תודבה מראש חן

אוקי הבנתי על מהאתם מדברים

בואו תתקנו אותי אם אני טועה. יש את החדרי מבוגרי- ויש את החדרים הרגילים. שאתה עובד לחדר של מבוגרים אתה צריך לפתוח את הבלוג טי וי מחדש ואז ללחוץ על האופציה השניה ברמת העיקרון מה שאתה צריך לעשות זה לחוץ על החדרים שאתה רוצה להיכנס אם אתה רוצה לחזור לחדר הרגיל ( לא של המבוגרים) אתה צריך לצאט לגמרי מהבוגרים ולעבור לרגיל. (אייל מה שהיה אצלנו זה שונה( אם הבנת את הראש שלי) הכל היה ביחד...) גם לי זה היה את זה עשיתי נסיון כרגע ואין אפשרות לעשות מעבר בען המבוגרים לרגיל

jaro

New member
שוטר חביב

הבעיה עליה דיברתי היא במעבר בין חדרים רק בבלוג למבוגרים, כלומר לא ניתן מתוך החלון שבו מוקרן הבלוג לעבור מחדר לחדרר כי מופיעה הודעת שגיאה. אפשר לעבור חלונות מדף רשימת החדרים המלאה עם התארוים וכו'. יש מבין?

אוקי הבנתי

זה עדין עושה לך בעיות כלומר יכול להיות זה בעיה אצלנו וזה תוקן תנסה לבדוק שוב פעם אולי זה יעלה לך שוב פעם

למעלה