בעיה אישית

mellow2

New member
בעיה אישית

יש לי בן זוג קבוע שנתיים, שנינו באיזור גיל 30 וגרים יחד. יחסי המין מעולם לא היו בתדירות גבוהה ובעיקר יוזמה שלי. בחצי השנה הראשונה לקשר אף הלכנו לטיפיל זוגי שהפסקנו לאחר 4 מפגשים כי הרגשנו שהוא בזבוז זמן וכסף. המטפלת בקשה לתרגל מגע פיזי ללא חדירה כדי להנות מהדרך, בעוד שמעולם לא היתה לנו בעיה של לרוץ ישר לפסגה. בכל אופן לאחר טיפול הזה נפרדנו לתקופה קצרה וחזרנו בענק לפני שנה כולל מגורים משותפים. לאחרונה אני מהרהרת בנישואין. הוא החבר הכי טוב שלי ואהבת חיי, אתמול תוך כדי שיחה שיזמתי שמטרתה היתה להגיע לנושא הנל יצא שחזרנו לדבר על הבעיה ביננו ועל כמה שאני רוצה יותר בעוד הוא לא מוטרד מהתדירות, פרצתי בבכי ואמרתי שהוא גורם לי להיות אפאטית לכך ושלא אוכל לחיות ככה חיים שלמים כי מי שעושה זאת מסתכנת במעידות שאני לא מוכנה לשמוע עליהן אפילו. חזרנו לדבר על ה"בעיה" מאז. הוא אומר שהוא מרגיש שמאכזב אותי כשלא נענה לי מה שגורם לו להלחץ כל פעם שאני חותרת לכיוון ולהשיג תוצאה הפוכה. לבקשתו ננסה שוב את הרעיון של מגע ללא חדירה בשבוע הזה כדי לא ליצור את הלחץ הזה שהוא נתון בו באם הוא יודע שאני מחכה לדבר האמיתי. מבחינתי בכייף,יותר פורליי יותר מבורך:) . כשדיברנו התחילה לגבור לי החרדה מה יקרה באם לא נצליח, כששאלתי הוא אמר שננסה ושנקווה שילך ואם לא אז... אין דבר שאני יותר חרדה ממנו יותר מאשר פרידה מאהבת חיי. ולחשוב שאני חשבתי לקדם את השיחה לחתונה ואילו יצא שלקחנו ממש צעד אחורה. היו הרבה דמעות אמש. וגם היום בבוקר. אנחנו שנינו אוהבים מאוד ועברנו מספיק בשביל להבין שזה זה. מה אני יכולה לעשות בנקודה זו? מיותר לציין שחיפשתי לקדם את הבטחון בקשר ומה שקרה יצר את ההפך ואני מתוסכלת ועצובה..

נסיכה73

New member
אני חושבת שיש לו בעיה פיזית כלשהי

אם הוא אוהב אותך באמת...בן 30..בשיא אונו הוא אמור להיות..אזז... יכול להיות שיש לו בעיות זיקפה??כדאי להתייעץ עם רופא המבין בתחום. אם אין לו חשק..גם לכך יכולה להיות סיבה הורמונלית או לבבית(יש לו בעיות לב??) ואולי הוא נמשך לא רק לנשים? ואני חושבת חביבתי שעדיף לתת לעניין הזה תשומת לב ממוקדת עד לפתרון,כי..להתחתן ואחר כך לבכות כל החיים? עדיף לפתור...או להבין שזה לא יילך ולבכות בכי זמני. אם היית מדברת איתי על גבר בן 60+ הייתי אומרת שהוא לא אמור להיות מוטרד מהבעיה..(וגם כאן יש יוצאים מן הכלל כמובן) אך, אם מדובר בגבר צעיר? הוא אמור היה להיות מוטרד.ולו משום שבת זוגתו כל כך מצטערת בעבור כך.................. בהצלחה :)

mellow2

New member
אז ככה

אולי יש לו בעיות זקפה אין לי מושג רפואי מלבד מה שרואות עיניי לגבי משיכה לגברים אני יודעת בוודאות שזה לא המצב. אני מפחדת שוב לדבר על מטפל\ת כי היינו בסרט הגרוע הזה. ואני בינתיים כל היום בדאון. כל היום. אני לא יכולה לתת לאהבה הזו להגמר ככה. זה משהו נדיר.

נסיכה73

New member
אני מבינה....

אני מציעה לך ליזום איתו שוב שיחה,בה תקדימי ותאמרי לו עד כמה את מעריכה את הקשר ביניכם ומוצאת את אהבתכם נדירה ויקרה לך.שאת משתפת אותו מתוך איכפתיות ופתיחות ולא כדי להלחיץ.ושאת מקווה שהוא יודע שגם הוא-כמוך יכול לשתף אותך בכל דבר.שאלי אותו עצמו אם הוא חושה שיש לו בעיות זיקפה.את יודעת...קראתי לא מזמן חס ושלום בעיות זיקפה מסמנות בעיה לבבית(חסימת עורקים הקרובים ללב,שבגללם לא מגיע מספיק דם גם לאיבר המין)ושאחד הסימנים שמצביע על כך זהו אי זיקפה.שזו מתנה מהטבע שאדם יכול להבחין שקורה לו משהו שונה בגוף,לבדוק ולטפל. שאלי אותו אם יש משהו בך שהוא רוצה שתשפרי/תשני..אם את אסטטית לטעמו(סליחה שאני מעלה את זה אך הכל ייתכן ואני רק מנסה לעזור...)אם בא לו משהו במיוחד..כאלה דברים. תראי לו שאת איתו,בצד שלו.אוהבת אותו ורוצה לשפר. ואל תבכי! אל תעשי את זה עצוב.תעשי את זה כמו משהו שאת רוצה לשפר ומעוניינת בשיתוף פעולה מצידו. בהצלחה חביבתי.

wonderboy21

New member
דעה של גבר

נסו מין אורלי שהוא מעניק לך. לפחות שעה ביום. כל יום. בכיף ובלי לחץ. אם הוא מגיע למצב שהוא רוצה להמשיך עוד ועוד הבעיה שלכם תפטר די מהר. אם לא, אז באמת יש בעיה – הוא לא נמשך אליך בטירוף. ואם גבר לא נמשך לאישה בטירוף,הוא יכול להיות אחלה חבר אבל לא המאהב שלך...

נסיכה73

New member
נו נו..עם כזו תפילה :)

חייב לעבוד
וברצינות? אני באמת חושבת שהרעיון שלך מוצלח,כי אם גבר נמשך אל אישה..ירידה זה בדיוק הדבר שיכול להדליק ולענג.את שני הצדדים כמובן.יש אינטימיות שיכולה רק להתפתח.ואתה צודק..אם לרדת לא יגרום לו להימשך יותר ויותר..אז..אממ....כנראה שזה לא זה...........מבחינה מינית כמובן.משום שכפי שכתבת..ייתכן שהוא חבר נהדר וטוב.

wonderboy21

New member
נכון

רק שם למטה הדברים מתחברים הכי טוב. גם גבר וגם אישה מקבלים אפשרות להרגיש אחד את השניה בצורה הכי אינטימית (וטעימה מאד לגבר!). בהצלחה לשניכם!!!

נסיכה73

New member
חחח...התבלבלת קצת...

לא אני פניתי בשאלה אלא הגבתי על מה שכתבה פותחת השרשור הזה... אבל..אישית מסכימה לכל מילה נעימה ומענגת שכתבת :) ואיחולי הצלחה תמיד טובים באשר הם :)

wonderboy21

New member
צודקת!

אין מה לעשות, יום חמישי בלילה לא תמיד רואים טוב!
. שיהיה לך אחלה סופ"ש ואם יתאפשר גם לך - הרבה תענוגות אוראליים!

pooshkash

New member
תני לחיים לנצח...

הקלישאה אומרת: חיים רק פעם אחת. אמנם קלישאה אבל זאת האמת. האם חשבת לנסות עוד כמה דברים אחרים בשטח הסקס?... לפעמים רעיון אחד מסוגל לתת לך את הפתרון להתלבטות הקשה. צאי מהקופסה ותחשבי רענן!!

mellow2

New member
למה התכוונת?

האם חשבת לנסות עוד כמה דברים אחרים ? אשמח להסבר ליציאה מהקופסה ומחשבה רעננה...

אתם נמצאים ב"לופ"...

ככל שאתם מתאמצים יותר הכשל חוזר על עצמו. אשה מסוגלת לזייף אורגזמה, אבל גבר לא מסוגל לזייף זיקפה, ולכן כל נסיון חדש לא מביא תוצאות. אני מבינה שאת נמצאת בדילמה נוראה, והזמן הולך ומתקצר וההחלטה חייבת לבוא. אני, כאשה, מנסה להיכנס לעורך ותוהה מה עוד ניתן לעשות... תהיתי - אולי את מקרינה עליו חוסר בטחון... האם בדקת את עצמך מול גברים אחרים?...

נסיכה73

New member
דניאלה...הבעיה לא אצלה

הבעיה איכשהו אצלו - פיזית או רגשית..הוא זה שנמנע..הוא זה שלא מתגרה. והיא אוהבת אותו! היא לא רוצה גברים אחרים!!! מה זה יעזוא לה שהיא תבדוק??אותו היא רוצה!

tapoozz

New member
הרגעי, נסיכה!

התרשמתי, כילנסות להזקיף את הבחור הזה, זה כמו לטפס על הר חלקלק... לך, נסיכה, קל לתת עצות, כי אינך חווה את התיסכול של האשה המיוסרת הזאת.

נסיכה73

New member
ברור שקל לי...בשביל זה היא פנתה אלינו

לאדם שנמצא מהצד ואינו מעורב, קל יותר לתת עיצות אובייקטיביות מאשר לבנאדם השרוי בתוך העניין פיזית ורגשית. אני מצדדת בבחורה ועניתי לדניאלה שהבעיה אצלו ולא אצלה.כפי שאני רואה את הדברים. גם דבריי והתרשמותי הם בערבון מוגבל משום שאנו שומעים רק צד אחד של הסיפור. יחד עם זאת,לפי הנתונים שהוגשו לפנינו..הבחורה מעוניינת בקשר האוהב עם החבר שלה..ומעוניינת להגיע איתו לאיזשהו מוצא ופתרון.אין לי ספק שהיא מיוסרת.רגשית ופיזית.לכן..ניסיתי לעזור כמיטב הבנתי.

mellow2

New member
חברים יקרים

שנינו גם אני וגם הוא אוהבים מאוד. שנינו ננסה לפתור את הבעיה הזו ואני בטוחה שהיא נתנת לפתרון. זה לא שאנחנו לא עושים סקס בכלל אלא שפעם (לפעמים פעמים בסופש) מיוזמתי אינה מספקת. ולכן ננסה לעשות הכל. אני לא חושבת שמין אוראליהוא אינדיקציה על משיכה לפרטנר והוא הפתרון ויש כאלה שלא עושים זאת בכלל כי הם לא בעניין (לא אומרת שכאן זה המקרה). אגב- למשתמש tapuzzz שכתב שהבעיה היא כמו טיפוס על הר חלקלק- בשיתופי אתכם בבעייתי לא רמזתי ולו ברגע אחד שאני רוצה לשבת מולך בסייבר סקס ולאונן איתך|סגדש| אז מה להמשיך להציע במסרים. אני לא נכנסתי כדי לקבל עצות על איך לבגוד או איך לשפר את חיי עם פרטנרים אחרים הוא אהבת חיי. החיים ביחד מושלמים מלבד הנקודה הזו שזקוקה לשיפור יש האומרים אם אין לך משהו טוב לומר אז רצוי שתשתוק... נא ליישם.

למעלה