בעיה אופנתית

shogile

New member
בעיה אופנתית

שלומלום :) לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל... יאללה אני הולכת על זה
כל פעם שאני קונה נעליים בסגנון בובה (עם עקב, בלי עקב), כל החלק שמעל העקב שלי משתפשף בצורה איומה והופך לפצע אחד גדול... :( אני לא קונה את הנעליים במידה קטנה מדי (כי אז זה ממש כואב ולא נוח) ולא גדולה מדי (כי אז הרגל משתחררת). מיותר לציין שזה מוריד לי את כל החדק מהנעליים האלה למרות שהן כל כך יפות!!! מה אתן עושות כדי שזה לא יקרה? טיפים יתקבלו בברכה! :)

wasaby

New member
יש נעלי בובה שזה לא קורה בהן

הכי טוב אם יש בנעל איזו רצועה גבוהה יותר (לא מעל הקרסול אבל כזאת שתצמיד את הנעל לכף הרגל). חוץ מזה חשוב שהסוליה תהיה קצת גמישה כי כף הרגל שלנו מתכופפת בהליכה ואם הנעל לא עושה אותו דבר זה כואב בכל מיני דרכים. לפעמים זאת רק תופעה זמנית עד שהנעל מתאימה את עצמה לכף הרגל, את יכולה לנסות ללכת כמה ימים עם פלסטר חזק על הקרסול או עם גרביון. אפשרות יותר קבועה היא כריות סיליקון שניתן לקנות בפארמים ולהדביק בנעל בדיוק על החלק שמשפשף. יש אותן מתוצרות שונות ולצערי אני לא זוכרת מה הדגם הטוב ומה זה שנופל.

shogile

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

אממ אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת ברצועה הזאת... אני מתכוונת לנעלי בובה סגורות (לצורך המחשה, כזה דבר http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/24/07/16/160724/posts/10037755.jpg ) לגבי הגרביון - זה לא יהרוס את הגרביון גם כן? ואם את נזכרת במקרה בחברה של הכריות סיליקון אני אשמח לעדכון :) תודה רבה!!!

תקני פקקים משעם שיגביהו את הרגל

באזור העקב ,כך אני עושה עם כל נעל חדשה עד שהרגל מתרגלת .

shogile

New member
אף פעם לא שמעתי על זה../images/Emo69.gif

איפה אפשר להשיג? ואיך זה נראה בדיוק?

בסנדלריה אני חושבת

זה נראה במו טרפז מעוגל בפאות .כצורת העקב כמו 1/3 של סוליה .כשיש קצת גובה ל שעם אני מניחה לפעמים בנעל חדשה שניים, אחד על השני כדי שהרגל תתרומם יותר .רק לכמה ימים וזהו .

למעלה