בעיה...אולי קצת מגעילה.... :)

mc bige

New member
בעיה...אולי קצת מגעילה.... :)

טוב הנה הסיפור.... יש לי כלב כבר בן איזה 8 ... עכשיו אפילו שאנחנו מוציאים אותו החוצה לטיולים של קקה ופיפי... הוא עדיין משתין בחצר של הבית(יש לי בית עם חצר).... ואני לא יודע איך ללמד אותו שלא ישתין שם.. והוא דווקא משתין איפה שהחלון שלי ככה שכל הריח של הפיפי-זה מ-ס-ר-י-ח נכנס לי לחדר ואני בקושי חי ככה..... אפילו אם אנחנו אחרי זה שוטפים את זה עם מים וזה הוא עדיין חוזר להשתין ב2-3 מקומות קבועים שלו שזה מתחת לחלון שלי
... ואפילו אם שוטפים עם מים וזה עדיין יש ריח וכל פעם זה מצתבר.... עכשיו יש לי שתי שאלות בקשר לזה... 1) יש אפשרות איךשהו לחנך את הכלב אפילו בגיל הזה לא להשתין בבית אלא רק שלוקחים אותו לטיולים? 2) יש איזה תרסיס...אבקה.....לא ידוע כל דבר כימי שיכול לעשות ריח טוב לפיפי אחרי ששוטפים את זה עם מים(הריח עדיין נשאר) יש אפשרות איך שהו לשים איזה חומר שלפחות לא יהיה כזה ריח מסריח!!! בבבבבבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות... תודה רבה למי שיענה

mc bige

New member
ורציתי להגיד...

לחרבן הוא מחרבן בחוץ כאילו שמוציאים אותו לטיולים.. גם להשתין... אבל להשתין הוא גם משתין בטיולים וגם בחצר של הבית....כמו שאמרתי מתחת לחלון של החדר שלי :(

lilithmm

New member
הפתרון

יש להוציא את הכלב רק ברצועה, וכשירצה להשתין במקום לא רצוי פשוט למשוך אותו הלאה, למקום שבו יוכל להשתין.

mc bige

New member
נו אבל מה עושים שאני בבית?

לשמור עליו גם כל הזמן עם רצועה? אני אומר שכאילו בחוץ הוא משתין וגם בחצר של הבית הוא משתין....... אני לא יכול לשלוט עליו כל הזמן .... אם אין אף אחד בבית אנחנו משאירים אותו בחצר של הבית...

yehudit b

New member
בקשר לריח-

שים חומץ. זה עוזר קצת לסלק את הריח של השתן.

lilithmm

New member
תראי...

את צריכה לדעת בערך מתי הכלבה צריכה לעשות צרכים. את תראי שהיא מתחילה להסתובב לה סביב הרצועה, ומייד תצאי איתה. את לא חייבת להחזיק אותה ברצועה, אבל היא צריכה להיות סגורה במקום קצת יותר גדול ממנה כך שלא תחרבן בבית. אם תהיי עקשנית היא אמורה להתרגל דיי מהר.

lilithmm

New member
רגע...התבלבלתי

למקרה הזה אני וודאי שממליצה רק לצאת עם רצועה . יש להתעלם מהודעתי הקודמת. ההודעה הזו מיועדת לבחורה שהכלב מחרבן לה בביית. sorry

omri558

New member
תגובה

נראה לי שהכלב שלך פשוט מסמן את הטריטוריה שלו והוא משתין שם רק כדי להכריז שזה השטח שלו. אז נראה לי שאי אפשר להפסיק את זה בגלל שהוא כבר התרגל להשתין ולחרבן שם. אין לי מושג מה לעשות כדי לעצור את זה מצטער.

נופר21

New member
בקשר לריח הפיפי

לי יש לברדורית בת 7 חודשים וכשהיא היתה קטנה יותר מרוב הצרכים שהיתה עושה בבית כבר תמיד היה מוכן לנו דלי עם סמרטוט מים ואקונומיקה בפנים ותאמין לי אחרי אקונומקיה באמת אין ריח

© Tweety ©

New member
לא אקונומיקה!

זה לא מעלים את הריח להפך הכלב ישוב לעשות שם את הצרכים. תנקה את המקום בחומץ זה דוחה לגמרי את הריח של השתן והכלב לא יעשה שם שוב-זה עובד.

mc bige

New member
תודה לכולם...אני ינסה לעשות מה

שהצעתם.. מקווה שזה יעזור..

למעלה