בעיה...אולי קצת מגעילה.... 
טוב הנה הסיפור.... יש לי כלב כבר בן איזה 8 ... עכשיו אפילו שאנחנו מוציאים אותו החוצה לטיולים של קקה ופיפי... הוא עדיין משתין בחצר של הבית(יש לי בית עם חצר).... ואני לא יודע איך ללמד אותו שלא ישתין שם.. והוא דווקא משתין איפה שהחלון שלי ככה שכל הריח של הפיפי-זה מ-ס-ר-י-ח נכנס לי לחדר ואני בקושי חי ככה..... אפילו אם אנחנו אחרי זה שוטפים את זה עם מים וזה הוא עדיין חוזר להשתין ב2-3 מקומות קבועים שלו שזה מתחת לחלון שלי
... ואפילו אם שוטפים עם מים וזה עדיין יש ריח וכל פעם זה מצתבר.... עכשיו יש לי שתי שאלות בקשר לזה... 1) יש אפשרות איךשהו לחנך את הכלב אפילו בגיל הזה לא להשתין בבית אלא רק שלוקחים אותו לטיולים? 2) יש איזה תרסיס...אבקה.....לא ידוע כל דבר כימי שיכול לעשות ריח טוב לפיפי אחרי ששוטפים את זה עם מים(הריח עדיין נשאר) יש אפשרות איך שהו לשים איזה חומר שלפחות לא יהיה כזה ריח מסריח!!! בבבבבבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות... תודה רבה למי שיענה
טוב הנה הסיפור.... יש לי כלב כבר בן איזה 8 ... עכשיו אפילו שאנחנו מוציאים אותו החוצה לטיולים של קקה ופיפי... הוא עדיין משתין בחצר של הבית(יש לי בית עם חצר).... ואני לא יודע איך ללמד אותו שלא ישתין שם.. והוא דווקא משתין איפה שהחלון שלי ככה שכל הריח של הפיפי-זה מ-ס-ר-י-ח נכנס לי לחדר ואני בקושי חי ככה..... אפילו אם אנחנו אחרי זה שוטפים את זה עם מים וזה הוא עדיין חוזר להשתין ב2-3 מקומות קבועים שלו שזה מתחת לחלון שלי