בעיה-אהבה לבובות

galitkm

New member
כנראה שאת לא יודעת עד כמה

אפשר להידרדר עם האהבה הזאת. במקרה שלי, נעשיתי אנינת טעם עם השנים ומצאתי את עצמי ברגעים קשים, שלא נעים לי להודות בהם, מחפשת בנרות בכל מיני חנויות ייחודיות כל מיני בובות איכותיות ונדירות וזה כבר עולה ביוקר. המשחק מחשב האחרון שקניתי, שהיה במבצע, עלה לי 39 ש"ח. הדובי האחרון שקניתי (ואני מקווה שזה באמת יהיה האחרון) עלה לי כמעט 400 ש"ח
בכל מקרה אני מקווה שאלו יהיו הצרות שלנו

רעיון

לא בטוחה אם זו אופציה אבל מה דעתך לאמץ חיה אמיתית עם פרווה? למשל חתול או כלב? אז זה לגמרי לגיטימי לחבק ולדבר אליה... מאד קשה להגמל מהרגלים שאנחנו לא אוהבים אבל לפעמים אפשר להחליף בהרגל אחר. חוץ מזה גם אני חושבת שזה לא כל כך נורא ואפילו די חמוד אבל אני יכולה להבין את זה שזה מפריע לך.

yehonatan7

New member
הלוואי ויכולתי

האמת היא שאני מגדל כלבה כבר שמונה שנים, ומשום מה אני מעדיף ללטף בובות מאשר את הכלבה. לפני כמה שנים ניסינו בבית לגדל ארנבונים, אולם די מהר מסרנו אותם בגלל שהיה קשה לנקות אחריהם כל הזמן. אני אוהב ללטף ארנבים אמתיים, אבל זה הרבה יותר קשה לי, מכיוון שהם מנסים לברוח לי מהידיים ולשרוט אותי. לכן, הפתרון הקל ביותר הוא ללטף בובה. אולי מה שכדאי לי לעשות הוא פשוט לדבר אל הבובות בשקט, כשאני לבד בבית או בחדר, וללטף אותן בלי שאנשים יראו. תודה על הרעיון בכל מקרה :)

dina199

New member
ללטף את הבובות אתה יכול בכל מקום

(אבל כמה דקות כל פעם , לא במשך שעה שלמה בלי הפסקה למשל
). לדבר אליהן אתה יכול בחדר שלך , תחשיב את זה כמשחק דמיוני.

inventor

New member
הצעה קטנה

יש לי רעיון אולי תקנה לך בובונת קטנה פרוותית במיוחד כמחזיק מפתחות, ותחבר מפתחות אליה (יש המון כאלו נעימות המיוחד גם מפרווה מלאכותית) קודם כל תרגיש נוח בכל מקום בחוץ כי זה לא מוזר לראות בחור משחק עם צרור מפתחות ולא תרגיש במבוכה , כך בובה אפילו יכולה להשתלשל מהחגורה וזה יראה לגיטימי ואולי גם תוכל להרגיע את הרצון לקנות עוד בובה ועוד ועוד כי גם לזה צריך תקציב וכן ניתן להתפנק פעם בכמה זמן בבובה חדשה תוכל להגדיר לעצמך זמן למתנה חודשית

מרב געש

New member
אהבות קשות

מצד אחד אתה אוהב ומצד שני אתה מבין שהחברה (רובה אבל לא כולה) רואה בזה חריג. אבל לא רק, גם אתה מבין שזה חריג ומוכן לוותר על האהבה הזו, שגם לך לא ברורה. אם אתה יכול לפנות לפסיכולוג קוגניטיבי -הוא יוכל לעזור לך להבין את האהבה הזו שלך, ואולי גם לשנות אותה באופן שלא תציק לך מצד אחד אבל גם לא תשאיר אותך חסר מצד שני.

randy1982

New member
בעיניי זה דווקא חמוד ותמים

חבר שלי, נ"ט בן 30, שומר בובות פרווה מילדותו ונוהג ללטף אותם ולדבר אליהן לעיתים. הוא לא קונה בובות לעצמו, אבל כאשר שותפו לדירה רצה לזרוק בובה ישנה הוא אסף אותה לעצמו. אני לא רואה בזה שום דבר רע ולא חושבת שיש צורך להיגמל מזה. אולי כדאי לך לקנות לעצמך בובות כדי לא לקחת אותן לאחותך.

sha na na revol

New member
אני לא הורה, עד היום יש לי בובות (בן 27)

אבל פחות משהיו, דווקא מסיבות שלא תלויות בי.

למעלה