בעטיפה של ממתק

noosh

New member
כנראה שכן...

תנסה את דיסק קלאב

xofer

New member
יש לי גם ספר דומה

אבל אחד שמתיימר לעבור על כל תולדות התקליט - בהחלט מעביר ת'זמן מצויין, למרות שיש בו כל מיני בחירות לא ברורות שכנראה קשורות לטעמו האישי של העורך.

giloni

New member
כמעט כל עטיפה של רוג'ר דין

בין אם זה ל Yes או ל Uriah Heep או ל Osibisa או לכל אומן אחר היא עטיפה שתופיע בכל רשימת עטיפות מיוחדות. יש שאוהבים יש שפחות. אצלי, למשל, על קירות ילדותי, אי שם בשנות השבעים, היו שני פוסטרים גדולים - אחד של Topographic והשני של Relayer. אז עוד היו חנויות שמכרו פוסטרים כאלה... יקי

yoavsc

New member
לפני שלחצתי על הלינק

חשבתי שזה יהיה לעמוד של רוקסי מיוזיק...

Mr Mustard

New member
דווקא לדעתי העטיפה החדשה

יותר מתאימה ויותר מעבירה את התחושות של האלבום. משהו בקרקעית הזאת, המצויירת בצבעים כהים עמוקים ומשיכות מכחול עבות וברורות, כל כך נוגע בי.

Barmelai

New member
שתי העטיפות

לדעתי פוגעות הכי קרוב להודעת הפתיחה של השרשור. בעיניי זאת העטיפה האינטגרלית ביותר עם האלבום שלה. גם עם השירים, גם עם הסיפור האישי מאחרי השירים, בעיקר עם האוירה המחניקה הקלאסטרופובית של האלבום כולו. ויותר מכל העטיפה מאיירת את אחד משירי האהבה הגדולים ברוק: SEA SONG
You look different every time you come From the foam-crested brine Your skin shining softly in the moonlight Partly fish, partly porpoise, partly baby sperm whale Am I yours? Are you mine to play with?​
בהדפסה החדשה יותר עם הציור הצבעוני, האיור המונוכרומטי הישן מופיע בתוך הבוקלט כרקע למילות השירים. ככה שאין מה להתגעגע לעטיפה הקודמת.

why the hell

New member
כבר הייתי נוכחת בשרשור כזה בעבר..

אבל זה כיף גדול
הנה אחת מדהימה שאני אוהבת בזכות הX
(הכי שווה בתקליט)

למעלה