בעטיפה של ממתק

melancholy man

New member
והנה עוד עטיפה

שבטח יצא גם לך להקדיש לה כמה רגעים
בכלל כמו שאומרת הבלונדה שחלקה איתי דירה עד לא מזמן, אלבומים טובים באמת בוחרים לפי העטיפה...

מורנא007

New member
עוד עטיפה יפה ../images/Emo187.gif

של אלבום רוק משנות ה- 70 שלא הצלחתי לקנות באיביי

bibi50

New member
אולי יש פה מתנדב שיעזור לי

לצרף את העטיפה של Brain sallad surgery של השלישיה שפעם היו הכל עבורי והיום פשוט אין לי כח עבורם. העטיפה המקורית פשוט נהדרת. כנ'ל בנוגע ל Aqualung

xofer

New member
בהחלט, רעיון ממש מיוחד

אני לא מכיר את האלבום, אבל זה בדיוק המטרה של עטיפה: למשוך אותך אל תוך האלבום, וכאן זה מצליח לגביי.

epitaph

New member
אולי את האלבום אתה לא מכיר...

אבל את מי שאחראי על העטיפה אתה בטח מכיר... הנה אלבום נוסף שהוא אחראי על העטיפה שלה.

Barmelai

New member
והנה חיזר שהוא אחראי עליו

עיצוב החיזר המפורסם בתולדות הקולנוע שייך לאותו האנס ר. גיגר. שים לב לדמיון לעטיפה של ISLAND. אלבום מדהים ביופיו, ד"א.

xofer

New member
ממש במקרה ראיתי אתמול בטלויזיה

את מאחורי הקלעים של הנוסע השמיני וגיליתי את הקשר...

noosh

New member
עטיפות אלבומים!!!!

איזה יופי שהעלתם את הנושא, כי בדיוק בשבוע שעבר קיבלתי מתנה נפלאה מאין כמוה, ספר שנקרא: Classic Album Covers of the 60s. מיותר לציין שמדובר בספר גדול, שמכיל המוני עטיפות אלבומים שיצאו לכל אורך הסיקסטיז, מחולקים לפי התקופות, עם הסברים מפורטים על כל תקופה והמאפיינים שלה. פשוט הנאה צרופה לדפדף בספר הזה. ועכשיו קצת עטיפות אלבומים שאני אוהבת. נתחיל ב-Cheap Thrills, של Janis Joplin and the Holding Company. לעטיפה אחראי לא אחר מאשר רוברט קראמב, שהיה אמן קומיקס מחתרתי בסיקסטיז. העטיפה הזאת משקפת את מה שאני מאוד אוהבת בעטיפות מהתקופה - הן כ"כ עמוסות בפרטים, שפשוט אפשר לשבת ולהסתכל עליהן בלי הפסקה ולמצוא כל פעם משהו חדש. כמובן שכשמדובר בעטיפות תקליטים ולא דיסקים, זה גם אפשרי (או שיש לכם ספר מגניב כמו שלי יש
) לסוג הזה שייכות גם Days of Future Passed של המודי בלוז, Forever Changes של לאב, ועוד.

noosh

New member
גם את זאת אני ממש אוהבת

A Passion Play של ג'ת'רו טאל. יש בה משהו קצת נוגה, ומאוד דרמטי. לצערי הרב מאוד, השאלתי פעם את הדיסק והעטיפה שלו אבדה, ומאז היא חסרה לי.

JohnPaul

New member
עיינתי בספר הזה

באמת נראה מאוד מעניין ויש הרבה דברים איזוטריים, רציתי לקנות אבל היה יקר...

melancholy man

New member
רוצה את הספר הזה

ואם אחת המעריצות של הגמד שוקלת להחליף נאמנויות בעתיד, יש לי יום הולדת בפברואר

AeroTom

New member
בהחלט אחת היותר יפות ../images/Emo45.gif

ומאלה שהעטיפה בעיקר מושכת אותי לקנות בהזדמנות את האלבום גם בגרסת התקליט. עטיפות יפות הן הרבה יותר יפות בתקליטים...

למעלה