בעזרת השם

shiker

New member
טוב שמעו

פה ניסו כבר מתחיל ליהיות מסוכן אני במקומכם לא מתקרב למרום נווה אני לא רוצה להפסיד את הסקייט שלי!=) ולא רוצה לשחק הרוצח תרחם עלי ניסו בבקשה אני עוד צעיר ?!?!?

Sabbra Cadabra

New member
למי אמרת שיש מזל שהוא בן 15?!

תאמין לי שכל הבני 15 פה מזיינים אותך במכות ובסקייט יא מכוער!()*&%$ ואם פה "קוקסינלים" באתר אז פשוט תעוף מפה ולא יישארו עוד כמוך. ותפסיקו לזיין את השכל, אתה והניסו המאעפן הזה. כל הודעה שלכם יותר דפוקה מהשניה! שתוק ביי

ProP E

New member
קיצר מרמ נווה או איך

שלא קוראים לזה שולט ואף אחד לא ידוע לסוע סקייט והניסו הערס הזה שולט וזה כן כן תחזור לחור שאתה חי בו שאף אחד בכלל לא יודע על הסצנת סקייט שמה נוסעים כדי לצאת גברים מושכים עגילים מהפנים גיי...

Sabbra Cadabra

New member
הוא בטח גם לא בליידר...

אולי בן אדם(לא בטוח) חסר חיים... נשמע יותר הגיוני. וראסמי, חבל שאנחנו עוזרים לו לדפוק את הפורום. אל תגיבו לו יותר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה יש לכם נדפקתם אה? בוא מכות על אותיות במשחק סקייט מה אתם פוקימונים? חלאס עם האכילות סרטים ההוא רושם הדעות שלא יהיה שום דבר בארץ בסקייט זה יוצא עליו ,סבבה אל תענו לו מה אתם כולם משחקים אותה ערסים פתאום "בוא אני יפרק אותך" "בוא אני יקח לך ת'סקייט" עזבו אותכם שטויות אסור לשחק אותה ערסים בקטע של סקייט למה זה לא משתלב טוב אז עשו לעצמכם ולי טובה פשוט תפסיקו לריב על סקייט זה כולה חתיכת קרש עם גלגלים שמחוברת עם ברזל תשימו לב על מה אתם רבים

Sabbra Cadabra

New member
פיייייייי איזה מילים

"זה כולה חתיכת קרש עם גלגלים שמחוברת עם ברזל"... פרננדז, ממך לא ציפיתי לכזאת יציאה, ועוד על סקייט...

yarinigaaa

New member
יחסית לדבר שהולכים לריב בגללו

זה באמת כולה קרש עם גלגלים שמחוברים עם ברזל, זה לא איזה דבר קדוש שצריך ללכת מכות בגללו

Sabbra Cadabra

New member
זה נכון...

אבל לא בגלל זה רבים איתו, אלא בגלל הפיגור שהוא מפגין פה... אבל חלק מהילדים הגזימו. מילא איזה משחק S.K.A.T.E "ידידותי" כזה או על התערבות... אבל הם הגזימו שהם הגיעו לאיומים על מכות כמו ערסים.

YoniBang

New member
למה לזלזל?

אין לך מושג מה היכולת של אנשים פה. ראית פעם את ג'ימי נוסע? ועוד אתה בא בהתפרצות כזו כאילו מישהו תקף אותך... הכל טוב?

למעלה