בעזרת השם

בעזרת השם

טוב שמעו אני מת שהסקייט יצליח בארץ תרמתי מלא כדי שיצליח נישבע לכם אבל שמעו למה אתם חיים בסרט אין משהו רציני בארץ וכל מי שרוצה להתליח יטוס לארה"ב ואתם יודעים את זה בידיוק כמוני אני נוסע בארץ בשביל הכיף אני לא יראה את הפרצוף שלי בתחרויות כי לא מעניין אותי מי אלוף הארץ שיהנה וואלה סקייטר טוב אבל פה הוא לא יגיע לשום מקום אני נוסע בארץ בשביל להנות ברוך השם אני מצליח ובעזרת השם הספורט יתקדם בארץ אטל תבינו אותי לא נכון מי שבא אומר הומו מיתחנגל אני לא דיבורים קבעו איתי נשחק סקיט וניראה מי מיתחנגל לא פותר שום דבר במכות תראו שאפילו סקייטרים כמו בועז אקינו מודעים לזה שאין עתיד בארץ

master pedo

New member
שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה כזה אפס שיו בעזרת השם תבין שלהגיד בעזרת השם כל שניה זה לא מגניב איך אני שמח שאני מגיב לך ראשון כל פעם רק כדי להדגיש כמה אתה עלוב זה שאתה חושב ככה ושלא תראה את הפרצוף שלך בתחרויות לא אומר שאתה מבין משו מהחיים אלא רק שאתה אפס פחדן ושאתה לא יודע לנסוע!!!!! ואני מוכן לעשות איתך סקייט כמה שתרצה זה עדיין לא יוכיח כמה אתה אפס ואתה בטוח לא תגיע לא מקום תאמין לי בעזרת השם תגיע למצב של ללמוד פליפ כמו שצריך ואיזה דוגמא דפקת בועז אקינו חחחחח רואים כמה אתה מבין בסקט ומי לדעתך ה"מקצוענים" של ישראל! קיצר עזוב אותך מהפורום הזה פרוש לפורום אפילפסיה או משו כזה ומה לעזאזל אתה כבר חושב שתרמת לסקייט בארץ??? כלום!

lololoh

New member
מה רע בנסיעה של בועז אקינו?

הוא שוחט

shiker

New member
בואנה יפליץ !

מה אתה משחק אותה? יטמבל בוא סקייט ..למדתי פייקי 180!! וגם שוביט עם פופ... לא הייתי מציע לך להשפיל את עצמך אבל אתה מוזמן

vitallica

New member
אתה שם לב שאף אחד לא הגיב לך

כי אני בטוח את אף אחד לא מעניין פה ספונסר או הצלחה בענף אלה הרוב נוסעים בשביל הפנאן =)

hazil sk8er

New member
לא נראה לי שאתה מעניין פה מישהו...

לכל אחד יש את הסיבות שלו למה הוא מחליק. אני לא מאמין שהחפירות שלך פה ישנו משהו ואני לא יודע מזה נותן לך בכלל ההודעות הסתומות האלה שאתה משאיר פה כי תכלס אף אחד לא שם זין על מה שאתה רושם =\

Sabbra Cadabra

New member
אולי תשתוק כברררררר?!!!?!?!?!

כל השטויות שאתה כותב רק משפילות אותך. תבין! נראה לי שעוד לא קלטת את זה. קיצל. אל תגיבו יותר להודעות המטומטמות שלו שרק משפילות אותו וגורמות לילדים לרצות לשים לו מכות על הפיגור. וככה הוא יפסיק לכתוב שטויות ואז אולי הוא יכתוב דברים עם משמעות ולא את הזיבולי שכל שהוא כותב עכשיו.

מזמין אותכם לסקייט

כל מי שרוצה יכול לדבר איתי באי סי לקבוע איתי מישחק סקייט תהיו הכי טובים בעולם אבל אני רוצה היתערבות אם אני מנצח אני לוקח לכם ת'סקייט אם אתם מנצחים אתם לוקחים לי אחלה סקייט השקעתי בו ואם אתם סתם פלצנים תמשיכו לדבר כמו חנונים מאחורי המחשב יא פלצנים למה מישהו מסוגל להגיד לי דברים כאלה בפנים? אני סלחן תגידו פה מה שאתם רוצים אבל ביום שתדברו אלי בפנים אני גומר לכם קריירה במה שאתם עושים ואני יגיד שוב סקייט בשבילי זה לכיף להנות אני ביכלל שחקן כדורסל וסקייט זה בן זונה מת על זה אבל אחי אנשים חיים בסרטים שזה משהו בארץ כנסו לי לאי סי באמא שלכם נשחק סקייט איפה שבא לכם מתי שבא לכם 228736440 ותדברו עם כבוד כי כל אחד פה סתם דיבורים וכולנו יודעים את זה היחיד שהוא לא דיבורים זה מעוז תמיר שילמד אותכם בסקייט דברים שלא חשבתם שתעשו בחיים שלכם

תהיו בעיניינים

אצלנו במרום זה לא מישחקים על כבוד זה מישחקים על החיים שלך הפסדת אות מושכים לך עגיל מהפנים המכוערות שלך מי שרוצה לנסות ת'מישחק שלנו שיבוא למרום מכירים את המישחק הרוצח? מצאנו לזה גירסה חדשה בסקייט שנידחוף לכם ת'צירים לתוך השיניים אם תדברו לא יפה רק לאילתיים הפלצנים האלה יש ביצים לדבר כי מי יסע 5 שעות בשביל להכניס אותם לאישפוז ואני מיקצוען האחרון שפירקנו מכות לא חשדו בנו ביכלל בי בברק ובמעוז יא הומואים מי אין יזדמנות שניה

t e n t a

New member
תפסיקו לריב פה כמו תינוקות....

תיסעו בשביל הכייף וניסים דיי כבר זה היה מצחיק בהתחלה זה כבר לא מצחיק שימשיכו ליסוע שיהנו שיחשבו מה שבראש שלהם למה אתה מחשבן להם בכלל ניסים וברק מבקש ממך שתצא מהפורום הזה אתה מתנהג כמו סוטה מין ותפסיקו לריב תהנו מהסקייט יאללה פעם אחרונה שאני מגיב פה אני לא מאמין שזה במה שאני מתעסק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יצאת גיי עם הסיפור הקרמינלי שלך שים תמונה שלך ושל חבריך אם יש לך אומץ נראה אחרכך את מי תכה פקה פקה עלק לא תיתפס ויתר על כן אני במקומך לא הייתי מגדף על אילת כי הם יאשפזו אותך בסוף וכמובן כבר התחלת לשחק על החיים שלך

master pedo

New member
תגיד לי מטומטם!!!

אם אתה בכלל שחקן כדורסל אתה חושב שמזה יצא לך משהו בחיים?? כאילו מה תגיע לאנ בי איי? תהיה מקצוען בזה אולי?? אני בטוח בגלל זה שמענו את השם שלך בטלויזיה מאות פעמים... בכל מקרה ילד תשומי עלוב שכמוך תפסיק לנסות לכתוב הודעות נאצה של אני שליט הפורום כי אתה בעצם החנון מאחורי המסך כי אף אחד בחיים לא ראה אותך לא יודע מי אתה תעלה תמונה סרטון משהו שנראה כמה אתה טוב וכמה אתה soul skater בעזרת השם

WeisS jru

New member
בוא סקט יא בנזונה!

בוא סקט על סקט רק תסתום ת'פה ש'ך יא מתחאנגל! שיגעת פה את כולם וואלה רוצה משחק סקט בוא לירושלים או אפילו לת"א ואז תקבל כאפה ותביא לי ת'סקט ש'ך

t e n t a

New member
שמע טוב יחתיכת זין

זה ברק אחי דבר יפה פה ימעפאן אל תשחק לי אותה פה אבוענטר יש לך מזל שאתה בן 15 למה היינו דואגים שלא תיסע יותר בחיים אל תבוא ותסתלבט עליו הוא לא בגיל שלך ועוד דבר כולכם פה קוקסינלים באתר המסכן הזה במקום שתהנו מסקייט אתם כולכם מזיינים תמוח סקייט זה דבר נכחד בארץ שלנו במקום שתיהיו מאוחדים אתם רבים ומתנתקים זה למה ענף הסקייט נראה כמו שהוא נראה בארץ המזדיינת הזאת ועוד פעם זין אחד חחח דבר יפה לאנשים שאתה לא מכיר יש פה אנשים כמו מעוז שבחודש אחד עשו מה בסוויץ' מה שתעשה כל החיים שלך ברגיולר שלך חתכת מעפאן אל תגיב פה יותר חנביץ

למעלה