בעזרת הג'אם - ההופעה

Da Fish Snake

New member
../images/Emo10.gif ביאסת אותי...

כל פעם שאני שומע את זה אני מדמיין את עצמי עומד בקהל ורואה אותם מבצעים את זה LIVE...

Funky Giraffe

New member
זה יקרה בבכורה על בטוח הבעיה היא

שאין מועד לבכורה כרגע, אני מניח שזה העניין תרגע אחי

Da Fish Snake

New member
אני צריך להרגע ../images/Emo13.gif (תרגע... תרגע..)

וואי זה גם יהיה חזק בהופעות!!!!

להביא את המכה??? זה יהיה רע!

השיר הזה לא טוב ויש קונצנזוס די גדול לגבי זה. עידו, עכשיו הבנתי למה אתה כל כך מתלהב ממנו, אתה היית היוזם שלו, אתה לא יכול לבקר את עצמך כמו שצריך....

Funky Giraffe

New member
זה לא זה...

כשקניתי בשישי בצהריים ההוא את האלבום ישר עשיתי סקיפ (זה היה כל כך הזוי, הייתי באיחור לתזמורת ולקחתי דיסקמן של אחותי אחרי שלא נגעתי בדיסקמן שנים על גבי שנים איתי לאוטו ושמתי את 'להביא את המכה' ישר כדי לראות איך זה יצא...) בדקה וחצי הראשונות לא הבנתי איך לעכל את זה, אבל כשנכנסו התופים הייתי עם הפה פעור... בד"כ כמו בהאזנות ראשונות לחומר חדש של הדג
אבל אהבתי כ"כ... קטע ענק לדעתי חוץ מבתים שתקועים שם

Funky Giraffe

New member
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ככה

אבל לפני שנה וקצת דוויק מהטרופרז/הפרברים רפיוג'יז ביקש ממני את הטל' של אחד מהדגים בשביל להופיע בפסטיבל בשקל ומשם נוצר ביניהם קשר

parnar

New member
לוטוס

עם ההקדמה, כל הלהקה נכנסת בלי שאנן ואז שאנן נכנס עם השיר במעבר וכל הקהל יריע ככה אני מדמיין את זה

Skicker

New member
כמו שהם עשו עם "יציב" בווליום ת"א

רק שביציב אין מילים אז שאנן נכנס אחרי וגם אני חשבתי בכיוון הזה... יהיה ענק לשמוע את זה וגם את איזה כיף ומה שבא בא תרגע אבל לא נראה לי שזה ישמע כל כך טוב.. וגם סטטיסטיקה לא נראה לי יהיה ממש מיוחד.. העיקר שיהיה כבר משהו ב LIVE

Funky Giraffe

New member
ככה הם עושים עם יציב בכל ההופעות

הם עושים את זה שיר ראשון או שיר ראשון בהדרן ואחרי שהם מסיימים את זה שאנן עולה והם צריכים להביא דרבוקה לייב לסטטיסטיקה!

Funky Giraffe

New member
ועכשיו שיניתי למשהו יותר עדכני:)

יוני רכטר עלי מוהר וגידי גוב במפגש פסגה.

Slim Jim

New member
ואם כבר ג'וני רייכסטאג...

סשה בפסאז' הולך יופי עם חתימות!

למעלה