בעזרת הג'אם - ההופעה

Funky Giraffe

New member
בעזרת הג'אם - ההופעה

לאיזה שירים אתם הכי מחכים בגירסאות הלייב שלהם? והתשובה שלי - וואללה, להביא את המכה אמור להיות הדבר הכי מטורף שעשו בהיפהופ החי בארץ אי פעם... בתור אחד שמתעסק עם ראפ כבר תקופה לא מבוטלת גם מהצד המבצע אני יכול להגיד לכם שזה פשוט פנטזיה שלי לפחות כראפר להשתתף בסשן מהסוג הזה... פשוט מהגהנום העניין הזה. במובן החיובי:) אני גם מאוד מצפה ללוטוס ולשמוע את האלתורי blue note של כולם שם :) ואאאאאאאאאאאתם?

idanri

New member
סטטיסטיקה,איזה כיף ומהבמה להפציץ

צריכים להישמע כל כך יפה בליב!!!!!!!

RESTO

New member
אז ככה...

נראה לי שלוטוס בלי כל ההקדמה יכול להיות אחלה! ולגבי להביא את המכה מה ההתלהבות?! וואלה עדין לא הבנתי...מהשירים העיברים עם הרבה ראפרים (מיק למקס, תעודת זהות,הדג נחש ואפילו תאקט אולסטארז!!!) זה השיר הכי חלש!!! אם כבר טרופרים עם הרבה אמסיז בשיר גדול אז הביצוע שלהם במהעיר אל הפרבר הרבה יותר ענק!!! זה ממש לא שיר מעולה!!! יומטוב

Funky Giraffe

New member
מהה נהיה לך אחי

מיק למקס הג'אם של כולם היה שיר לא טוב, אבל יש בי משהו שיגרום לי לא להפסיק לאהוב אותו ואת התמימות שלו אף פעם... גם ההפקה הראשונה של אדם מהשבט אי פעם :) נוסטלגיה! היפ הופ ישראלי 99' כבוד!
תעודת זהות - אחלה וורסים של כולם חרא של ביט תאקט אולסטרז - לא תצליחו לעצור אותי, או שכן... בבילון ברחוב!! עומו. קיצר להביא את המכה ה-שיר. חוץ מחוזה ונועה פארן שתקועים לי באמצע של הזרימה המטורפת שיש לשיר הזה שהכל מתקתק בו כמו שצריך, זה השיר הכי טוב בהיפ הופ הישראלי מבחינת עיבוד... הראפ גם בן זונה בסך הכל. ומהעיר אל הפרבר לא מי יודע מדהים אבל הוא סבבה אם אתה רוצה שיר טוב של הטרופרז, שמע את פלד ב'תל אביב על הכוונת'...

RESTO

New member
מיק למקס שיר לא טוב?!

יש בו מספיק בתים טובים!!! באבילון הומו או לא(והבנתי שהיתה פרשה שהוכיחה שהוא לא...) לאולסטארז אני נהנה להקשיב! לנועה יש בית סבבה... לאקסטרא ג'י יש חרא פלואו בשיר הזה! מהעיר אל הפרבר שהם ביצעו אותו ב24 עם עוד בתים היה מדהים!! ושמעתי את פלד בתל אביב על הכוונת ורכשתי את הדיסק שלהם ושמעתי אותו ובגלל זה התאכזבתי לשמוע את הטרופרז ככה על הדיסק של הדג...

Funky Giraffe

New member
הבית של פלד בלהביא את המכה

פשוט ענק... היפ הופ כמו שהיפ הופ צריך להשמע

Funky Giraffe

New member
וההקדמה של לוטוס היא הכי מתבקשת שיש

תפסיקו להיות אנטי מוסיקה...

הכי מצפה..ל..

הנה אני בא.!הולך להיות חזק , יש קטע של אטרף בשיר הזה בהופעה..וגם: מהבמה להפציץ, איזה כיף ,תרגע ,סאגה..ו------------להביא את המכה

Funky Giraffe

New member
זה כבר עומד במופע...

רק הסוף באמת שווה משהו בהופעה של זה שהם מתחילים לנגן את זה בטראשיות ויאיא עולה לגבוהים
פעם היה שם קטע שאמיר היה דופק סולואים לא ברור מה ניר עשה עם זה...

בהתחלה ממש שנאתי את להביא את המכה

אבל הוא באמת אחד הטובים :) ובלייב אני אשמח מאוד לשמוע את איזה כיף! מה שבא בא תרגע סטטסיטיקה

כבר דיברתי על זה

שלדעתי הפלייליסט צריך לעבור שקשוק מימין ומשמאל ולעזוב את נקודת ההנחה של "הופעות כדי לקדם את הלהקה" ולעבור לנקודה חדשה של "הופעות למען מעריצי הלהקה" וזה אומר: הרבה יותר גיוון בפלייליסט בין הופעה להופעה וויתור על כמה להיטים ושירים יותר מוכרים לטובת כאלה שפחות מוכרים. לדעתי האלבום בעזרת הג'אם ישמע מעולה בלייב. אני אישית מצפה מאוד לשמוע את שלישית שאנן, שלושת השירים שרק שאנן שר בהם בדיסק, שהם לדעתי הטובים ביותר באלבום וגם הפוטנציאלים ביותר להיות המצוינים בהופעה. לוטוס-ללא ספק, כל הג'אם בהתחלה צריך להשמע מגניב בהופעה, חוץ מזה הזרימה המצוינת של שאנן על הקצב צריכה לצאת מדהים כל הצ'וצ'ות-השיר הכי רקיד של הדג, יכול לגרום לכולם להזיז את הגוף, גדול! להתחלק בעיר-כי אין מה לעשות, הוא מרטיט. חוץ מזה, את שבחי ירושלים ומהבמה להפציץ יהיה מעניין לשמוע בלייב.

הייתי כבר במעבדה לפני כמה חודשים

להזכיר לך, הייתי בכמה וכמה הופעות מלאות של הדג נחש...

Funky Giraffe

New member
יודע יודע, אבל הסדר המעפן המדובר

שייך רק להופעות הגדולות כי הם מוגבלים בשירים וסינגלים מקדמים אלבום ואלבום מקדמים סינגלים אז בהופעות מסחריות גדולות מקדמים את מה שמקדם את האלבום להלן הסינגלים יש?

Slim Jim

New member
רז עונה

אני בספק עם יצליחו להעלות את 'להביא את המכה' בהופעה... ברמת ההפקה שמעבר בכלל להביא את הMC'ס זה קשה מאוד. לאיזה כיף ולסאגה אני הכי מחכה אפילו שכבר שמעתי את סאגה בלייב. סטטיסטיקה צריך להיות טוב בלייב רק כי הם יכולים לאלתר נתונים אחרים...

Da Fish Snake

New member
בהחלט להביא את המכה...

וגם כמובן: סאגההההה... זה בטח יהיה מגניב Live... הטרופרז ייצאו איתם להופעות?

למעלה