בעוד 12 יום זה חוזר...

אמאדובה

New member
הם די חוזרים על עצמם ;-)

בעצם כל הטריילרים זה ערבוב של סצנות מהטריילרים הקודמים... די כבר :-D

mentta

New member
חייבת להגיד שאני מסכימה...

לא ברור לי מה זה הקטע הזה שהם משריצים טריילר כל שבוע. הם גם חוזרים על עצמם, וגם הולכים ונהיים מושקעים פחות ופחות. זה לא שחסר הייפ לעונה השנייה, חלאס!

אמאדובה

New member
נצל"ש לתהייה - רנלי ולוראס

בעונה הראשונה וגם מהטריילרים לשנייה זה לגמרי ברור שיש רומן ביניהם.
לעומת זאת בספר זה מרומז-עד-לא-קיים (וקראתי את הספרים אחרי שראיתי את העונה הראשונה. אני חושבת שאם לא הייתי רואה אותה הייתי מפספסת את הרמזים לגמרי)
למי שקרא את הספרים לפני שראה את הסדרה - האם הבנתם בכלל שיש רומן כזה?

itaipee

New member
רק בספר השלישי הרמזים קצת יותר עבים

מתואר ע"י בריאר או גיימי כמה לוראס מעורער בגלל מותו של ג'יימי - אבל הרמז הכי גדול - שג'יימי ולוראס נפגשים בפעם הראשונה , ולוארס אוסר את בריאר , תוך כדי ויכוח גיימי אומר לו משהו בסגנון "אני אקח את החרב ואתקע אותה במקום כל כך עמוק שאפילו רנדלי לא הגיע"

CallMeCavanaugh

New member
זה לא רמז עבה, זה רמז רחב

אני חושב שהרמז הכי עבה הוא דווקא כשלוראס אומר שאחרי שהשמש מפסיקה להאיר, כל כמות של נרות לא תוכל להחליף את האור שלה, או משהו בסגנון. לא זוכר את הציטוט המדוייק.

yohansb

New member
בקריאה שנייה זה יותר ברור

כאשר קוראים שוב זה נראה שהם נאהבים, בייחוד לאחר הרצח של רנלי כאשר לוראס מאבד את זה לגמרי וטובח בסביבותיו

mentta

New member
נכון.

אני בעיקר זוכרת סצנה שלוראס מדבר עם סאנסה (נקודת המבט שלה כמובן) וברגע שהיא מזכירה את רנלי "נפלו פניו" או משהו בסגנון, והוא אומר משהו כמו "כשהשמש שוקעת אין מה שיכול להחליף אותה". לגמרי לא ציטוט מדויק, אבל זאת היתה רוח הדברים. וגם כשקאטלין מנסה לגשש במשא ומתן עם רנלי, והיא נמצאת איתו במחנה, היא שמה לב שבסעודה הוא כמעט לא החליף מילה עם אשתו, אלא רק העביר את זמנו עם לוראס.

בקיצור, רמזים באמת דקים אם לא יודעים לחפש אותם, אבל הם קיימים.

ניר4819

New member
אני חושב שהבנתי את זה כבר מההתחלה

מהאופן שבו היחסים ביניהם הוצגו. אני לא זוכר מה בדיוק היה שם שגרם לי לחשוב שמרטין רומז על יחסים הומוסקסואליים, אבל היה שם משהו בטוח... מה שכן, מרטין לא אומר אם היחסים האלו אי פעם מומשו. הוא משאיר את האפשרות שמדובר אולי בתשוקה לא ממומשת בין השניים. אני די אוהב לחשוב על זה ככה, זה נותן לסיפור שלהם נופך רומנטי.

CallMeCavanaugh

New member
נו, באמת

להומוסקסואלים יכולים להיות יחסים רומנטיים שכוללים יחסי מין. לא כל הסקס אצלם נראה כמו בדיחות ששומעים במקלחות של חיילים בקרבי שחזרו משבועיים שדאות.

ניר4819

New member
לא אמרתי אחרת ממה שאתה טוען

מה שאמרתי, שלדעתי מרטין השאיר את העניין הזה פתוח במה שנוגע לרנלי ולוראס. ברור שהייתה תשוקה ביניהם. אני פשוט לא בטוח אם הם גם עשו איתה משהו.

deathstar

New member
יש גם את חילופי הדברים בין רנלי לסטאניס

שאמנם לא מזכירים ישירות את לוראס, אבל אחרי שרנלי אומר שמארגארי הגיע אליו בתולה סטאניס אומר "ובמיטה שלך היא גם תשאר כזו".

עוד רמז זה כאשר רנלי מת וסאנסה מדברת על זה עם לוראס ואומרת לו "מארגארי בטח הרוסה" והוא מגיב ב"מארגארי הרוסה?" כאילו הוא רוצה לומר שהוא זה שהרוס, לא היא.

mentta

New member

svety

New member
עשיתי כבר סיבוב שני, אבל בחפיף.

כמובן שגם קראתי את הספר שוב (ואחריו לא יכלתי להתאפק וקראתי גם את השאר ברצף)

מתכננת לראות את כל הפרקים בצפיפות לפני עליית העונה השנייה, בתנאי שלא יהיו לי פרקים של האנטומיה לראות

svety

New member
ראיתי בחצי עין כזה,

ולא ממש טרחתי לראות את הכל...

למעלה